Sayfa 715/928 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Ne oldu yine patates

2. Demiştim adam mali götürdü,hedefte ben 20 üzerini bekliyorum,6.70 gecilirse tabi,asla tavsiye değil benim görüşüm dür.

3. Hisse de pazarlama havası yok.. Tahtada ky kalmadı gibi bi şey.. Bundan sonra nereye giderse gitsin sürpriz olmaz...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Hisse de pazarlama havası yok.. Tahtada ky kalmadı gibi bi şey.. Bundan sonra nereye giderse gitsin sürpriz olmaz...
    evet spek iyi toplamış....ky gelmesini bekliyor....son yıllarda gördüğüm en spekülatif sessiz sedasız yükseliş oldu....hissede aşağı dönüş namına en ufak işaret yok...hisse neden çıkıyor kimse bilmiyor herkes bir haber bekliyor ama ortada haber yok....

Alıntı Originally Posted by Jon wick Yazıyı Oku
    evet spek iyi toplamış....ky gelmesini bekliyor....son yıllarda gördüğüm en spekülatif sessiz sedasız yükseliş oldu....hissede aşağı dönüş namına en ufak işaret yok...hisse neden çıkıyor kimse bilmiyor herkes bir haber bekliyor ama ortada haber yok....
    Bir yatirimcidaki pay 6.50 oldu
    Tarım kredinin payida 75.95
    Son genel kurula katılan 28 fondakinide dahil edersek fazla hisse kalmamış gibi
    Sn.jonwick işte borsada grafikle olmuyor bu işler kozaada tutmadı gubrede tutturamadı
    Merak ediyorum sizde hangi hisseler var
    Sağlıkla kalin

Gübre de bir çok kişi ters de kaldı. Bazen çizgilerin bir işe yaramadığının açık göstergesidir gübre. Çok düşmüştü. Bu hareketin geleceği belliydi. üç yıldır Ky cıyı bezdirdi. Ky kalmayınca alıp götürdüler..

Alıntı Originally Posted by DENİZ35 Yazıyı Oku
    Gübre de bir çok kişi ters de kaldı. Bazen çizgilerin bir işe yaramadığının açık göstergesidir gübre. Çok düşmüştü. Bu hareketin geleceği belliydi. üç yıldır Ky cıyı bezdirdi. Ky kalmayınca alıp götürdüler..
    Deniz kardeş hisselerin temelini bilmezsen grafik hiçtir ama temelini bilirsen teknikle trade edersin.
    Bu hissede çok düşmüştü ama temeli gerçekten desteklemiyor ama bir kişi son dönemde 6.50 yi topladigina göre birşeyler var gibi.
    Tahta çok siglasti ayrıca
    Acaba söğüt altın madenimi yoksa İran'daki istirakmi yoksa başka bir nedeni göreceğiz.
    Yy.tv.dg.
    Sağlıkla kalin

Sayfa 715/928 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •