bir ailenin çuvalla 50 kg. pirinci tüketmesi 2 yıl sürebilir
tabii bu aile 5 kişinin üzerinde değil ve haftanın 4 günü pirinç yenmiyorsa..!!
Printable View
Benim gunluk 32 46 92 gunluk olarak hesapladigim basit bir excel tablom var .
vade gununun hangi gune denk geldigini de o ay kac gun oldugunu bilmek yeterli; o ay 31 gun ise+1 30 gun ise +2 bir sonraki aya eklemek.( Eylul 17 ekim 19 gibi)..
Pazartesiler >cumaya (32)
Salilar>pazartesiye (34)
Carsambalar >pazartesiye (33)
Persembeler>pazartesiye(32)
Cumalar >saliya(32)denk gelir hep.
resmi tatil varsa ilk is gunu olur.
Borsada bir GYO şirketi 1 ay için kirayı euroda 3.90 dolarda 3.40 belirlemiş ..benim kuzen magaza müdürü giyim firması .30 000 usd kira veriyoruz kiraya calisiyoruz diyordu ..bu GYO şirketleri kadar 5 para etmez şirket yoktur bistte ..inşaatın en iyi olduğu dönemde bile fiyatları yerlerde surunurdu şimdi daha da b...n yerlerde ..yıllarca b.k gibi para kazandılar millete ne bir temettu ne bir bedelsiz..hala milyona ev satmaya calisiyorlar..bunlarda hep kasa kazanır ..borsada fuzuli yer kaplıyor lar..
yaklaşık 3 aydır vakıfbankla çalışmaktayım Ykb çıkış yapıp vakıfbank'a saat 16:30 giriş yaptım hesabım aynı günden başladı size valör uygulamış buda %1 kayıp hemen hemen sizin için. Aynı taktigi yapı kredide uyguluyordu çok dikkat etmeniz lazım ayrıca mt degiştirmekten çekinmeyin.
Bir koyundan bir post çıkar, ancak biz (TR) şimdiye kadar birden fazla post çıkarmayı başardık, papazın defalarca serbest bırakılacağı beklentisini satın aldık, hiç de etkisini yitirmedi. Gördük ki Papaz çok bereketli. Böyle kıymetli joker kartını hala defalarca kullanma potansiyeli var. Özetle; kolay kolay Papaz'dan vazgeçileceğini sanmıyorum.
Whatsapp görüşmeleri valör konusunda belge yerine geçer mi .
Bugün bir akraba işlem yaptık ben yazıştım valör atıp atmadığını defteri almadı yarın belli olacak valör olmayacak dedi mt
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçmez o bir günlük kaybı karşılayıp karşılamamak şubeye kalmış ..yada mt cebinden verecek ..benin 250 bin tl cuma günü p.tesiye 3 günlük bağlamayı unutmuşlar 300 lira puff oldu ..her seferinde söylüyorum bugün yarın ..halledeceğiz ..diyorlar ama nafile .bir daha ki sefere hallederiz yarim puan yüksek veririz diyorlar ..
Eko parazit izleyin
Bu tür olaylar sadece söz konusu bankada mı olmaya başladı yoksa genele mi yayılmış durumda. Bu tür bel altı vuruşlar hiç hoş olmuyor. Sanırım mt'lere ulaşamayacaları yüksek hedefler koyarak baskı altına alıyorlar.Bu da bu tür eskiden alışık olmadığımız bazı anomalilere yol açıyor.
aynen tam üzerine bastınız ..çünkü benim başına 3 defa geldi finansbankin lanet sistemi günlük her gün yenilemiyor mt nin güncellemesi lazım ...2 defa 1 er günlük 1 defada 3 günlük unuttu.o hafta da ahlanıp vahlaniyirdu ..3 milyon mevduat açığın var bulmam lazım diye ...benden mi çıkardı nedir :)))
İletişim numarası değil mi ki.
Beni mt ler cepten arıyor oran vermek için oda sakat o zaman oluyor değil mi .
Şube numarasından hiç aramıyorlar güvenlik amaçla kaydedilmiyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu banka işlerinden az anlayan ve en paranın reklamlarında olan kıllanan adamın biriyim :D Vadeli mevduatıma şuan çalıştığım banka 80 bine %18 faiz veriyor tabi ki memnun değilim ve arayıştayım kafam allak bullak al sat yapan biri değilim sadece enflasyona karşı param ezilmesin (mümkün değil tabi ki) yada az ezilsin diyelim :) mantığım sadece bu.Faizi %18 den yüksek sorun yaşamayacağım banka önerileriniz nedir?
Vade gun sayisini gunleri saymadan tek bir cikartma islemi ile yapiyorum bu sekilde.
Atiyorum 15 Ekimde bagladim. Musteri temsilcisi atiyorum paran 30 Aralik'ta donecek dedi.
Simdi bu kac gun ediyor?
Oturup da tek tek gun saymak yerine 364. gun (30 aralik) eksi 288. gun (15 Ekim) = 76 gunu buluveriyorum.
Google calender her gunu numaralandiriyor.
Vade bitis gunu rakamindan vade baslangic gununun rakamini cikarinca cok kolay oluyor bu sekilde. :)
Syg
Cevabın için teşekkür ederim üstat.Küçük banka takıntım var şöyle söyleyeyim eft yaparken bile tereddüt yaşayan bir insanım :) o yüzden bankalarla aram hiç iyi değildir az işlem yaparım sadece vadeli mevduat kullanıyorum al sat vs. yapmıyorum.Cepteteb devlet güvencesi var değil mi ? teb bankasına bağlı neticede ama müşteri hizmetleri bile ayrı ayrı olduğunu biliyorum şubeden destek bile vermiyorlarmış ne kadar doğru?
BBP %15 stopaj değişmedi
Cepteteb ayrı bir şube olarak gözüküyor.Ama sanırım sabit bir müşteri temsilcisi atanmıyor. Defterleri normal şubelerden bastırmak mümkün olmalı. Kullanan tanıdıklarım var. Banka büyüdükçe faiz oranı düşer, özellikle 100kTL'nin altındaki meblağlarda. O nedenle 100kTL altı ve büyük banka tercihi biraz daha düşük faizi kabullenmek demek. Bu kişisel bir tercih.
Ing turuncu 23 + 2 ve gunluk faiz.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben telefon açıyorum gün sonu valör varsa .
Açmazsa geçen Whatsapp ciddi bir şekilde uyarıyorum .
Yarın sabah şube müdürü ile görüşeceğim diye
Saat 10:30 daki Paraya valör yaptı .
Fırçayla karşılanca kardeşimizle konuşup Xxx bey ide Bilgi vermem gerekiyor mu ona ulaşamadım sözde diyor tırsıp telefon açamıyor mt 🤣🤣🤣
Al sat yapmiyorsan sana en uygunu hsbc gibi gorunuyor. Suan 32 gune en yuksek o veriyormus. Gunluk calisayim dersen ing en guzeli 25 veriyor. Enparaya hic bulasma derim cok zarar ettirdi bana. Daha dune kadar faizleri 20 lerdeydi. Bir aydir ataga kalkti da 22 yapti. Burgan bana hic guven vermedi hesap actigima bile pisman oldum. 32 gunlukte vakif ve halk bankalarindan da teklif alabilirsin.ben ingle calisiyorum herhangi bir sikinti yasamadim henuz. Musteri hizmetleri dersen en iyisi bana gore enpara. Bunlara gore sen karar ver.ytd
143k anadolubank 27 den 384 gün bağlandı.Stopaj 0 ve 3 ayda 1 ödeme alacağım ayrıca parayı ayrı hesapta değerlendirecekler.Yaklaşık olarak 384 günde 43000 civarı geliyor Yaklaşık olarak 30 geliyor.Hesaplamada hata yaptıysam kusura bakmayın.Herkese bol kazançlar.
Ceptetebi subeden de açabilirsin birtane vadesiz defteri veriyorlar hemen subedeyken parayi eft yaparsan vadeli defterini orda yazdirip alabilirsin.
Yalniz enparada 30 sn de çıkan mt cepteteb de gunduz vakti sansliysan 3-5 dk telefonda beklersin mh rezalet bir banka o yuzden tavsiye etmem.
20 dk beklediğimi çok biliyorum .
Şikayet ettiğimde siz beni arayın diye hatları şu an müsait diyor
Ben bilmediğim için sorun yok :) o değilde benim İzmir'de emniyet amiri arkadaş var illa diyor gel misafirim ol birkaç gün izmire de hiç gitmedim şöyle ormanlık alanda ya da denize 0 4_5 yıldızlı oteller hangi bölgede var nereler gezilir meşhur yemekleri ne yenir İstanbul da bulamayacağım cinsten ..var mı tavsiyen :)
Herkesin risk algısı ve düşüncesi farklı olabilir. Bu dediğim gibi kişisel bir konu.Buna ne yazık ki kişi kendi karar vermeli.
Ve doğruyu söylemem gerekirse de başkalarının tavsiyesini dinlememeli. Kendi iç sesini dinlemeli. Yoksa insan huzursuz olur.
Ben şahsen küçük bankalara da para yatırıyorum. Daha ilgili oluyorlar ve bazı ek işlerde (firma hesapları v.b) daha düşük maliyetli olarak işimi görüyorlar. Ama bu benim şahsi tercihim.
Ek 20390
Ben bankadaki mt ye bunu gösteriyorum .
Rekabetçi olmayan hiç büyük bankada Yok Ekranda değil mi 🤣🤣🤣
Uygulamanızı sizinde indireyim diyorum .
Kredi faizlerindeki indirim aşağıdaki haber gibi olacaksa hikayeden..
https://www.bloomberght.com/haberler...4-puan-dusecek
Ben bunu burgan bank yorumlarinda okudum. 30 bine fiksliyormus yukseltmek icin baya ugrasiyorlarmis bu sebeple uzak duruyorum...gozunu sevdigimin enpara musteri hizmetleri hicbiryerde yok. Hem guvenli hem hizli hizmet veriyorlar. Lakin okadar oneri yazmama ragmen faiz yukseltmediler. Suan yeni yeni kampanyalara basladi ama enpara gecmisim 6 ay oldugundan faydalanamiyorum. Ing ise kararla faiz uyguluyor. Takibime gore teb in 1 puan ustunu veriyor hep...tebe henuz bulasmadim ama yapilan yorumlarinda olumsuz birsey okumadim.ytd
İyi oteller her yerde var. Bütçen müsait ise Pasaport taraflarında swissotel, Hilton bunlar biraz tuzludur. Yine aynı yerde kaliteli olmasına karşlık daha hesaplı olan Karaca oteli var. Alsancak da Ege Palas bu oteller şehir merkezinde deniz kıyısına yüz metre mesafedir.yani kordona; denize nazır resteronlarda balık yiyebilirsiniz. Kafeler, Eğlence yerleri de buralardadır. Vapurla karşıya geçerseniz Karşıyaka'ya gidersiniz. Çok çok güzeldir. Orada da oturulacak yemek yiyebileceğiniz yerler vardır. https://www.trivago.com.tr/izmir-32103/otel buradan otelleri inceleyebilirsiniz.