Sayfa 714/1030 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Dertsiz55 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu banka işlerinden az anlayan ve en paranın reklamlarında olan kıllanan adamın biriyim :D Vadeli mevduatıma şuan çalıştığım banka 80 bine %18 faiz veriyor tabi ki memnun değilim ve arayıştayım kafam allak bullak al sat yapan biri değilim sadece enflasyona karşı param ezilmesin (mümkün değil tabi ki) yada az ezilsin diyelim mantığım sadece bu.Faizi %18 den yüksek sorun yaşamayacağım banka önerileriniz nedir?
    Ing turuncu 23 + 2 ve gunluk faiz.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    geçmez o bir günlük kaybı karşılayıp karşılamamak şubeye kalmış ..yada mt cebinden verecek ..benin 250 bin tl cuma günü p.tesiye 3 günlük bağlamayı unutmuşlar 300 lira puff oldu ..her seferinde söylüyorum bugün yarın ..halledeceğiz ..diyorlar ama nafile .bir daha ki sefere hallederiz yarim puan yüksek veririz diyorlar ..
    Ben telefon açıyorum gün sonu valör varsa .

Açmazsa geçen Whatsapp ciddi bir şekilde uyarıyorum .

Yarın sabah şube müdürü ile görüşeceğim diye

Saat 10:30 daki Paraya valör yaptı .

Fırçayla karşılanca kardeşimizle konuşup Xxx bey ide Bilgi vermem gerekiyor mu ona ulaşamadım sözde diyor tırsıp telefon açamıyor mt 🤣🤣🤣

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Cevabın için teşekkür ederim üstat.Küçük banka takıntım var şöyle söyleyeyim eft yaparken bile tereddüt yaşayan bir insanım o yüzden bankalarla aram hiç iyi değildir az işlem yaparım sadece vadeli mevduat kullanıyorum al sat vs. yapmıyorum.Cepteteb devlet güvencesi var değil mi ? teb bankasına bağlı neticede ama müşteri hizmetleri bile ayrı ayrı olduğunu biliyorum şubeden destek bile vermiyorlarmış ne kadar doğru?
    Al sat yapmiyorsan sana en uygunu hsbc gibi gorunuyor. Suan 32 gune en yuksek o veriyormus. Gunluk calisayim dersen ing en guzeli 25 veriyor. Enparaya hic bulasma derim cok zarar ettirdi bana. Daha dune kadar faizleri 20 lerdeydi. Bir aydir ataga kalkti da 22 yapti. Burgan bana hic guven vermedi hesap actigima bile pisman oldum. 32 gunlukte vakif ve halk bankalarindan da teklif alabilirsin.ben ingle calisiyorum herhangi bir sikinti yasamadim henuz. Musteri hizmetleri dersen en iyisi bana gore enpara. Bunlara gore sen karar ver.ytd

4. 143k anadolubank 27 den 384 gün bağlandı.Stopaj 0 ve 3 ayda 1 ödeme alacağım ayrıca parayı ayrı hesapta değerlendirecekler.Yaklaşık olarak 384 günde 43000 civarı geliyor Yaklaşık olarak 30 geliyor.Hesaplamada hata yaptıysam kusura bakmayın.Herkese bol kazançlar.

Cevabın için teşekkür ederim üstat.Küçük banka takıntım var şöyle söyleyeyim eft yaparken bile tereddüt yaşayan bir insanım o yüzden bankalarla aram hiç iyi değildir az işlem yaparım sadece vadeli mevduat kullanıyorum al sat vs. yapmıyorum.Cepteteb devlet güvencesi var değil mi ? teb bankasına bağlı neticede ama müşteri hizmetleri bile ayrı ayrı olduğunu biliyorum şubeden destek bile vermiyorlarmış ne kadar doğru?
    Ceptetebi subeden de açabilirsin birtane vadesiz defteri veriyorlar hemen subedeyken parayi eft yaparsan vadeli defterini orda yazdirip alabilirsin.
    Yalniz enparada 30 sn de çıkan mt cepteteb de gunduz vakti sansliysan 3-5 dk telefonda beklersin mh rezalet bir banka o yuzden tavsiye etmem.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cepteteb ayrı bir şube olarak gözüküyor.Ama sanırım sabit bir müşteri temsilcisi atanmıyor. Defterleri normal şubelerden bastırmak mümkün olmalı. Kullanan tanıdıklarım var. Banka büyüdükçe faiz oranı düşer, özellikle 100kTL'nin altındaki meblağlarda. O nedenle 100kTL altı ve büyük banka tercihi biraz daha düşük faizi kabullenmek demek. Bu kişisel bir tercih.
    Sence herhangi bir riski var mı? peki yani en kötüsü ne olabilir ?

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ceptetebi subeden de açabilirsin birtane vadesiz defteri veriyorlar hemen subedeyken parayi eft yaparsan vadeli defterini orda yazdirip alabilirsin.
    Yalniz enparada 30 sn de çıkan mt cepteteb de gunduz vakti sansliysan 3-5 dk telefonda beklersin mh rezalet bir banka o yuzden tavsiye etmem.
    20 dk beklediğimi çok biliyorum .

Şikayet ettiğimde siz beni arayın diye hatları şu an müsait diyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    143k anadolubank 27 den 384 gün bağlandı.Stopaj 0 ve 3 ayda 1 ödeme alacağım ayrıca parayı ayrı hesapta değerlendirecekler.Yaklaşık olarak 384 günde 43000 civarı geliyor Yaklaşık olarak 30 geliyor.Hesaplamada hata yaptıysam kusura bakmayın.Herkese bol kazançlar.
    Hayırlı olsun.Valla ben 1 ay sonrasını kestiremiyorum siz 1 yıldan uzun bağlamışsınız.detaylari biliyorsunuz dimi diyelim 3 ay sonra faizler yükseldi siz vadeyi bozmak istediniz aldığınız faiz gelirini banka anaparanızdan düşüyor..

Sayfa 714/1030 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •