Arkadaşlar bu gün kademeleri kac lot alış satış paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler
Printable View
Arkadaşlar bu gün kademeleri kac lot alış satış paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler
Burada kıdemli olmakla bi halt olmuyor ama Jellat dostum, yine de teşekkür ederim.
Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz bu müco ve avanesinin hem de %10 hissedarlık ile tam yetki yönettiği ihlas şirketine ait bu topikte, "Sadık Üye" olup spekisi ile konuşabilmek daha önemli bence. :kahkah:
Ozaman napiyoruz oksijenin kidemini kutluyoruz:oleyo:, oksijenim deyiver hele fistik sarmami seversin yoksam mor baklava mi
Bu arada naptin ihlaslari hic bahsetmiyorsun, enson konustugumuzda depon doluydu sanki:one:
Muhteberu kardesim hic yazip cizmiyorsun gel iki muhabbete, ne olur ne biter konusalim tartisalim. Misal oksijen 2.5 li fiyatlar olsa bayram ederim diyordu sen nedersin?
Sevgili spek gunun aydin keyfin yerinde olsun,
Bugun oksijenin kidemi hayrina bir 64 yapsan nedersin :wave: yatirim tavsiyesi degil oda sevinsin onure olsun diye
Muhabbete baj ** sanki adam orduda mareşal oldu,lann biirakin boş işleri
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kiymetli oksijen goruyorsun ki, spek pek orali olmadi dahasi pla da kizdi sanki. Saglik olsun sen genede gonlumuzun kidemlisisin.
--------------
Sevgili spek sari cicis icin yap bari madara olmasin :kahkah:
Yuh Olsun
Bu nasıl bir zihniyet
ihlası ı aradım neler oluyor.hissenin durumu nedir diye sordum.Biz işmize bakıyoruz,hisse düşer,çikar borsa bizden farrklı işler borsadan çokta ilgilenmiyoruz gibi bişeyler dediler...
Doğru demişler. Onların işi karları içeriden süpürmek, pardon operasyonu içeriden yürütmek. Borsadaki operasyon ayağı ise çok farklı ve teknik bir konu olduğu için farklı eller tarafından yürütülüyor. Müco ve avanesi işleri birbirine karıştıracak değil herhalde, tabi ki iş bölümü yapacak ve her işi ehline bırakacak.:yes::cool:
Süzme oğu süzme kolonyacı yaptığı bedelli yüz milyonları indirdi cebine birde nominal değerin oldukça üstünde sattı verdi milletin kucağına malı indirdi hisse fiyatını 0,50 krş lara keyfi yerinde ne diye borsa ile uğraşsın küçük yatırımcılar çığlık atsın can çekişsin bana ne umurumdamı düşüncesi içinde Barack Hüseyin Obama'nın peçetecisi...Hükümet,Bist,Spk arkasında destekliyor nasıl olsa ama elbet gariban yatırımcı dostu kilolu vaşaklı biri çıkar günün birinde de mücahit ören'e gününü gösterir anasından emdiği haram sütü burnundan getirir...İnşallah..İhlas şirketleri sahibi MücahitÖren,Memsa'nın sahibi Faik ve mehmet Ulutaşlar ve cbs Printaş boya'nın sahiplerini koruyup kolladığı yaptıkları usülsüzleri görmezden geldiği (böyle nice soyguncu,hırsız iş adamlarını ve yandaşlarını )çin AK Parti Hükümetinin tıpkı Ana vatan Partisi hükümeti gibi yolun sonuna gelmiş işleri bitmiştir..18 yıldır oy verdiğim Ak parti hükümeti ,size millet olarak verdiğimiz oylar haram zehir zıkkım olsun çünkü ülkeyi adaletli,hakkaniyetli ve adil yönetmediniz çok kul hakkı yediniz bizleri gerek manevi gerekse maddi çok zararlara uğrattınız sahip çıkmadınız ki borsada 500 şirkete yakın batık var yatırımcılar mağdur hala daha biz küçük yatırımcılar ve vatandaşlar olarak umurunuzda bile değiliz..Hiç düşündünüzmü Allah bu kadar doğal afetleri neden üstümüze gönderiyor ama siz bu doğal afetlerden bile siyasi çıkar sağlamaya çalışıyor yollarını arıyorsunuz...Mücahit Ören,sen hiç Allah'tan korkmazmısın neden insanların alın terlerine çöküyorsun...Yuh diyorum zalimlere,zulüm edenler...Yatırım tavsiyesi değildir...
Şimdide aralarda SİREN'i gönderip yoklama çektiriyor, milletin nabzını ölçüyorcasına ağzında sakızı geviş getirir gibi çiğniyor :oleyo:''heeeyyyy millet nabersiniz'' diyor şımarık şımarık sırıttırıyorsunuz...:kahkah::evil::kahkah:
Canı yanan bu kadar yatırımcının içinde, bu kadar hırsızlığın, arsızlığın içinde sen hep vaşak geçiyor, boş yapıyorsun. Devamlı birilerine beklentin ne, diğerlerine görüşün ne vs. diye sorup, kendin bir tane bilgi, belge paylaşmıyor, görüş, beklenti bildirmiyorsun.
Klavyende Türkçe karakter yok. Kimsin, nesin, nerden yazıyorsun belli değil. Ama bana göre belli olan birşey var, o da muhtemelen utanmaz, arlanmaz müconun ya da avane tayfasının yakınında bir yerdesin.
Bu forumun iyice ciddiyetsiz, keyifsiz ve de sessiz bir hale gelmesinde büyük pay sahibisin. Eğer amaçlarından biri de bu ise öyle görünüyor ki amacına da ulaştın.
Ona, buna "Şuyum, buyum" deyip aklın sıra forumda sempatik, şirin görünüyorsun. Ama şunu bil ki kendi adıma bundan sonra seni ne ciddiye ne de kaale alırım. Forumdaki değerli ve bir zamanlar faydalı paylaşımlar yapan, güzel yazılar yazan adam gibi adam arkadaşlarımdan da naçizane, durumu gözden geçirmelerini tavsiye ederim. Selam ve dua ile..
Sevgili spek umarim, sosyal medya yazi yazan akillari sira milleti kandirdigini sanan ara ara bizim isimiz kandirmak diyip kisa sureligine sevinc gosterileri yapan yazilara fiziken en ufak katkin yoktur, sahsen olmadigini dusunuyorum. Lakin bunlar cok kotu vallahi billahi oyle yemin olsun bir donem sirf bunlara bakip alim satim yaptim cok samimiyim :kahkah:, tamam 2 gr teknik bakipda yaptim ama yaptim. Bunu neden sana hitaben yazdim eminim sende icin icin bu is bilmez tayfadan muzdaripsin de iste napican...
Oksijen yahu benden spek falan olmaz, spek olsam burda neden yazayim. Su sanal dunyada her kes birbirne cok yakin zaten ama ben bilerek kimseyede yakin degilim 3 5 para alip yazi yazan birisi hic degilim oda olmaz tuzum fazla kuru oyle isler icin :kahkah: sen iyisimi isine geldiği gibi yorumla lakin tespitlerin cok yanlis ithamlarin uzuntu verici .
Gonul isterdiki hic tepki vermeseydiniz :wave: kal selametle,
bu arada hakkımı yeme:) endeks 80 k larda millet eyvah batıyormuyuz derken, endekse dair amatörce yatırım tavsiyesi içermeyen çalışmamı burda siz değerli forumdaşlarımla paylaşmış düşüncelerinizi sormuştum, şans eseridir ki ilginç bir şekilde gerçekten de 80 k lar temennimiz olduğu üzere dip olmuş ve endeks yükselişe geçmişti...
Gene teknik çalışabiliriz tabi ki... ama önceki mesajlarımda belirttiğim gibi artık hissiyat ve şansa dayalı borsadayım biraz paslandım teknik açıdan ama olsun teknik yorumu olan varsa ona yorum yapabilirim:yes:
sırf senin için tükçe karakter kullandım :kahkah:
Speğin burayı okuduğunu düşünüyorsun da yazacağını niye hiç düşünmüyorsun? Devamlı speğe çağrı yapıp o halde boş yapıp duruyorsun.
Keşke ithamlarım üzüntü verici olsaydı da "uzuntu" verici olmasaydı.
"Gonul" değil de gönül isteseydi ne isteyecekse.
O zaman daha selametle kalırdım. :kahkah:
Her kimsen kim ama yeterki boş yapma. hus'u bile özler olduk şurda. Belki hus'un bir versiyonu da olabilirisin. Doğru ya da yanlış al sana bir tespit daha.:plc:
Ha şöyle işte bir daha Türkçe'si olmayan klavye ile lakırdı etme. Bak nasıl düzeliyorsun. Bu iyi işte.
Evet bu hayirli guzel cuma gunu kismetimizde kendimiz icin hayirli olan ne ise o olsun.
Amme hacim de yap sevgili spek
Tavan 64 taban 54 bakalim bu aralikta nereye denk gelecek hisse .
64 olsun diyen kac kisi var ?
Milleti bezdirdiniz.
Yakındır.
İyi öpüleceksiniz.
Birileri size çok iyi uzun atlama yapacak.
Hayirlisi artik kim var kim yok kim baglantili kim baglantisiz hepsi birden , ama once sen...
Tavana kadar 28.945 bin hisse var.Bakalım ne olecek?
Hayırlı ve mübarek cumalar diliyorum..Hakkımızda hayırlara vesile olsun..Amin..
Tencere yuvarlanmis kapağını bulmus:kahkah:,
Bu ihlas hissesi kadar heycan veren bir hisse daha gormedim, duserken bile keyif veriyor misal ciksa sevinirim dusse sevinirim :plc:
Senin günahın kadar sevmediğin şom ağızlı Uzaylı Zekiye de tekrar topiğimize ayak bastı :oleyo: desene bundan böyle işimiz var..Sizler sağ olun kardeşim..
Kıyı kefali,dikkat et tencere kapak arasında tost olmayasın :kahkah:
Yahu bu ne hacim allasen neyseki sabrimiz sevgimiz kadar saglam b3klerim...
2021 yılı ihlasların yılı olacak demişti bir arkadaşımız aylardan ağustos günlerden Cuma ama biz olumlu bir hareket göremedik..Anladığım kadar batık yılı olacak demek istemiş o vatandaş ..Al sat tavsiyesi değildir..
Bu hırsız, dolandırıcı ,din tacirlerinden herşey beklenir..Allah nasip ederde o günleri görürsek 2023 yılı AK parti kurmaylarının ,yandaş işadamlarının ve amerikalı hain mücahit Ören' in yargılanacağı yıl olacaktır.. Çünkü çok garibanın ahını aldılar,mazlumların,yetimlerin haklarını yediler,zalimi,hırsızı,dolandırıcıyı korudular garibanı hep ezdiler boğazlarına dizlerine dursun..İnşha Allah..Bu gün haberlerde okudum bir ağır ceza hakimi ; insanları haraca bağlayan ,soygun,vurgun,zulüm,eziyet,zorbalık yapan ağır cezada yargılanan çek senet mafya liderinin rakı masasında kadınlarla alem yaparken yakalanmış aslında hiç şaşırmadım zaten yargıyı temsil edenlerde çürük yumurtalar hep vardı çünkü burası Türkiye adalet,hakkaniyet,adillik,dürüstlük,Allah korkusu,kul hakkı,acıma duygusu,merhamet,saygı,sevgi vb olmazsa olmazlarımızı hiç aramayın gayri meşru,gayri ahlaki ne varsa mevcut Allah bizlere doğal felaketleri,musibetleri az bile veriyor..Geleceğimizi pek hayra alamet görmüyorum..Mücahit Ören devlete vergi vermediği gibi şirketlerinin hiselerine yatırım yapanlarıda şaibeli bir şekilde dolandırıyor yani resmen soyuyor bu nasıl bir iştir arkadaş Spk denen kurum görüyor ama sesini çıkaramıyor..İhlas holding,ihlas GYO şirketleri YILDIZ pazara alınmış ama hisse fiyatlarına bakıyorsun nominal değerin yarısı kadar yani 0.50 krş biraz üstü ihgyo 0.97krş + - gibi..Bu nasıl bir adaletsizce ayrıcalık tanımdır Spk dene devlet kurumundan sen resmen gariban vatandaşı Mücahit ören'e soyduruyor söğüşletiyorsun çünkü yıldız pazara girmelerine onay verdin vatandaş güvenilir hisseler diye ihlas holding ve İhlas GyO aldı niye şayet güvenilir olmasaydı riskli olsaydı yıldız pazara girmelerine SPK onay vermezdi diye size güvenip ihlaslar bataklığına saplanıp kaldı yatırımcı kardeşlerimiz yani bizler..Bu nasıl bir hakkaniyetsizlik,adaletsizliktir, vatandaşı,yatırımcıyı böylemi koruyorsunuz..Mücahit Ören yargılanıp şirketlerine devlet el koymalı kayyum atanmalıdır çünkü kırdığı ceviz kırkı geçmiştir..Ytdeğildir..
Aynen kardeşim. Ne zaman ki, o uğursuz bu topiği ziyaret etti, hisse biraz daha kucağa verildi, bir onlu kademe aşağı geldi. Ne yaparsın işte nasıl ki körler ile sağırlar birbirini ağırlar ise, Türkçesi bozuklar ile klavyesi bozuklar da bu topikte birbirini ağırlar.:kahkah:
öyle değil katılıyorum diyeceksin :kahkah: neyse ...
---------------
Sevgili spek, daha önce de mahir le sanırım muhabbetini yapmıştık lakin sen bildiğini okudun ve şırak şırak fiyatı indirdin şimdi bu işin sonunda çil yavrusu gibi dağıldı mı ky ? çok merak ediyorum...
mahir, belki şansın hala devam ediyordur belki tesadüftür, kim bilebilir?