Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    Sn mahir halbuki kidemli uyesin bilmiyorm7sun bunlari derler sonra bu arada sorsaydin bu ihlas 2023 e kadar kaci gorur diye, varmiymis beklentileri, depolari dolumuymus bunlarida sor birdaha ararsan
    Caný yanan bu kadar yatýrýmcýnýn içinde, bu kadar hýrsýzlýðýn, arsýzlýðýn içinde sen hep vaþak geçiyor, boþ yapýyorsun. Devamlý birilerine beklentin ne, diðerlerine görüþün ne vs. diye sorup, kendin bir tane bilgi, belge paylaþmýyor, görüþ, beklenti bildirmiyorsun.
    Klavyende Türkçe karakter yok. Kimsin, nesin, nerden yazýyorsun belli deðil. Ama bana göre belli olan birþey var, o da muhtemelen utanmaz, arlanmaz müconun ya da avane tayfasýnýn yakýnýnda bir yerdesin.
    Bu forumun iyice ciddiyetsiz, keyifsiz ve de sessiz bir hale gelmesinde büyük pay sahibisin. Eðer amaçlarýndan biri de bu ise öyle görünüyor ki amacýna da ulaþtýn.
    Ona, buna "Þuyum, buyum" deyip aklýn sýra forumda sempatik, þirin görünüyorsun. Ama þunu bil ki kendi adýma bundan sonra seni ne ciddiye ne de kaale alýrým. Forumdaki deðerli ve bir zamanlar faydalý paylaþýmlar yapan, güzel yazýlar yazan adam gibi adam arkadaþlarýmdan da naçizane, durumu gözden geçirmelerini tavsiye ederim. Selam ve dua ile..
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

2. Oksijen yahu benden spek falan olmaz, spek olsam burda neden yazayim. Su sanal dunyada her kes birbirne cok yakin zaten ama ben bilerek kimseyede yakin degilim 3 5 para alip yazi yazan birisi hic degilim oda olmaz tuzum fazla kuru oyle isler icin sen iyisimi isine geldiði gibi yorumla lakin tespitlerin cok yanlis ithamlarin uzuntu verici .
    Gonul isterdiki hic tepki vermeseydiniz kal selametle,

Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    Oksijen yahu benden spek falan olmaz, spek olsam burda neden yazayim. Su sanal dunyada her kes birbirne cok yakin zaten ama ben bilerek kimseyede yakin degilim 3 5 para alip yazi yazan birisi hic degilim oda olmaz tuzum fazla kuru oyle isler icin sen iyisimi isine geldiði gibi yorumla lakin tespitlerin cok yanlis ithamlarin uzuntu verici .
    Gonul isterdiki hic tepki vermeseydiniz kal selametle,
    Speðin burayý okuduðunu düþünüyorsun da yazacaðýný niye hiç düþünmüyorsun? Devamlý speðe çaðrý yapýp o halde boþ yapýp duruyorsun.
    Keþke ithamlarým üzüntü verici olsaydý da "uzuntu" verici olmasaydý.
    "Gonul" deðil de gönül isteseydi ne isteyecekse.
    O zaman daha selametle kalýrdým.
    Her kimsen kim ama yeterki boþ yapma. hus'u bile özler olduk þurda. Belki hus'un bir versiyonu da olabilirisin. Doðru ya da yanlýþ al sana bir tespit daha.

4.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Caný yanan bu kadar yatýrýmcýnýn içinde, bu kadar hýrsýzlýðýn, arsýzlýðýn içinde sen hep vaþak geçiyor, boþ yapýyorsun. Devamlý birilerine beklentin ne, diðerlerine görüþün ne vs. diye sorup, kendin bir tane bilgi, belge paylaþmýyor, görüþ, beklenti bildirmiyorsun.
    Klavyende Türkçe karakter yok. Kimsin, nesin, nerden yazýyorsun belli deðil. Ama bana göre belli olan birþey var, o da muhtemelen utanmaz, arlanmaz müconun ya da avane tayfasýnýn yakýnýnda bir yerdesin.
    Bu forumun iyice ciddiyetsiz, keyifsiz ve de sessiz bir hale gelmesinde büyük pay sahibisin. Eðer amaçlarýndan biri de bu ise öyle görünüyor ki amacýna da ulaþtýn.
    Ona, buna "Þuyum, buyum" deyip aklýn sýra forumda sempatik, þirin görünüyorsun. Ama þunu bil ki kendi adýma bundan sonra seni ne ciddiye ne de kaale alýrým. Forumdaki deðerli ve bir zamanlar faydalý paylaþýmlar yapan, güzel yazýlar yazan adam gibi adam arkadaþlarýmdan da naçizane, durumu gözden geçirmelerini tavsiye ederim. Selam ve dua ile..
    Oxijen'm Çok haklýsýn..Sabýr diliyorum..

Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Oxijen'm Çok haklýsýn..Sabýr diliyorum..
    Teþekkürler wise'm. Bir taraftan hýrsýz taifesi ve hisse ile diðer taraftan mayasý ve klavyesi bozuklarla () uðraþmaya devam.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •