Sayfa 713/907 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Sevgili spek umarim, sosyal medya yazi yazan akillari sira milleti kandirdigini sanan ara ara bizim isimiz kandirmak diyip kisa sureligine sevinc gosterileri yapan yazilara fiziken en ufak katkin yoktur, sahsen olmadigini dusunuyorum. Lakin bunlar cok kotu vallahi billahi oyle yemin olsun bir donem sirf bunlara bakip alim satim yaptim cok samimiyim , tamam 2 gr teknik bakipda yaptim ama yaptim. Bunu neden sana hitaben yazdim eminim sende icin icin bu is bilmez tayfadan muzdaripsin de iste napican...

2. Oksijen yahu benden spek falan olmaz, spek olsam burda neden yazayim. Su sanal dunyada her kes birbirne cok yakin zaten ama ben bilerek kimseyede yakin degilim 3 5 para alip yazi yazan birisi hic degilim oda olmaz tuzum fazla kuru oyle isler icin sen iyisimi isine geldiği gibi yorumla lakin tespitlerin cok yanlis ithamlarin uzuntu verici .
    Gonul isterdiki hic tepki vermeseydiniz kal selametle,

3. bu arada hakkımı yeme endeks 80 k larda millet eyvah batıyormuyuz derken, endekse dair amatörce yatırım tavsiyesi içermeyen çalışmamı burda siz değerli forumdaşlarımla paylaşmış düşüncelerinizi sormuştum, şans eseridir ki ilginç bir şekilde gerçekten de 80 k lar temennimiz olduğu üzere dip olmuş ve endeks yükselişe geçmişti...

Gene teknik çalışabiliriz tabi ki... ama önceki mesajlarımda belirttiğim gibi artık hissiyat ve şansa dayalı borsadayım biraz paslandım teknik açıdan ama olsun teknik yorumu olan varsa ona yorum yapabilirim
    sırf senin için tükçe karakter kullandım

4.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Oksijen yahu benden spek falan olmaz, spek olsam burda neden yazayim. Su sanal dunyada her kes birbirne cok yakin zaten ama ben bilerek kimseyede yakin degilim 3 5 para alip yazi yazan birisi hic degilim oda olmaz tuzum fazla kuru oyle isler icin sen iyisimi isine geldiği gibi yorumla lakin tespitlerin cok yanlis ithamlarin uzuntu verici .
    Gonul isterdiki hic tepki vermeseydiniz kal selametle,
    Speğin burayı okuduğunu düşünüyorsun da yazacağını niye hiç düşünmüyorsun? Devamlı speğe çağrı yapıp o halde boş yapıp duruyorsun.
    Keşke ithamlarım üzüntü verici olsaydı da "uzuntu" verici olmasaydı.
    "Gonul" değil de gönül isteseydi ne isteyecekse.
    O zaman daha selametle kalırdım.
    Her kimsen kim ama yeterki boş yapma. hus'u bile özler olduk şurda. Belki hus'un bir versiyonu da olabilirisin. Doğru ya da yanlış al sana bir tespit daha.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. Ha şöyle işte bir daha Türkçe'si olmayan klavye ile lakırdı etme. Bak nasıl düzeliyorsun. Bu iyi işte.

6. Evet bu hayirli guzel cuma gunu kismetimizde kendimiz icin hayirli olan ne ise o olsun.
    Amme hacim de yap sevgili spek
    Tavan 64 taban 54 bakalim bu aralikta nereye denk gelecek hisse .

7. 64 olsun diyen kac kisi var ?

8.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Evet bu hayirli guzel cuma gunu kismetimizde kendimiz icin hayirli olan ne ise o olsun.
    Amme hacim de yap sevgili spek
    Tavan 64 taban 54 bakalim bu aralikta nereye denk gelecek hisse .
    12 saat geçmedi yine senin klavye bozuldu, yine spekisi ile boş yapmaya başladın. Ama günlük tavan/taban bilgisini vererek bizi aydınlattın bak.

Sayfa 713/907 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •