https://www.youtube.com/watch?v=_zpkY3eigi4 :oleyo:
alırım dedimmi de alırımmmmmm hurdaciyeahhh
sevkiyat desen var. arge ürge desen var. biyobenzemez desen var. var oğlu var. Mistır gaza geldim, ver ordan 100 lot daha :kahkah:
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=_zpkY3eigi4 :oleyo:
alırım dedimmi de alırımmmmmm hurdaciyeahhh
sevkiyat desen var. arge ürge desen var. biyobenzemez desen var. var oğlu var. Mistır gaza geldim, ver ordan 100 lot daha :kahkah:
Ek 30503
kim bu içimizdeki yabancı 539usd almışlar. holdinglerin zamanı geliyor.
Ömründe adam gibi doğru dürüst temettü vermemiş şirketlerden millet ne bekler anlamış değilim.
Benim beş liraya aldığıma biri gelip on lira verecekte ben para kazanacağım. Ya boş işler. Al temettünü lotların yerinde kalsın yat aşağı ye paranı. YTD.
Bu iki arkadaş çaktırmadan gaz vermeye çalışıyorlar.Daha önceleri hisseyi övenlere söylemedikleri laf kalmadı, şimdi kendileri övüyorlar ama söylediklerinin altı boş, hisse 2028 e kadar sürünür.Bu ortamda zaten kimse Deva'yı satın almaz, hükümet ilaç fiyatını enflasyon altında tutacaktır, o da 2024 4.Ç verilir.Gümrük tarifeleri yürürlüğe girmeden dış sevkiyat artmıştır ama sonrasında ABD ihracaatı çok düşer.Sonuçta işaret ettiğin gibi daha iyi hisseler var.
Biz şirkete ortagiz, iyi kötü yönleri yıllardır söylüyorum, yeni birşey değil bu. Ama düşen hisseyi övme gafletine düşmedim. Bu arada nerede sizin kafadengi arkadaşlariniz niye yoklar. Ama gerçekten neden yoklar. Bence bunu bir düşünün,kandirilanlar kandirildiklarini asla kabul etmezmiş.
Kim ki bu hisseyi övüyorsa, senden beter olsun.
Bu hisseyi senin biat edip şakşakcılığını yaptıkların, benim forumdan uzaklaşmalarını sağladığım, müfteriler överdi. Ben ufak ufak tahtadan payına düşeni kıtlıyorum. Başkası almış almamış banane, birde ikna edecem de hisse aldıracam. Haydee.
Sen onu bunu boşver de, bi portföy yönetim şirketiyle bir olup bana dava açıyordunuz ne oldu o iş? 😁
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Akıllı ilaçları Türkiye'de üretelim" talimatı
https://www.sondakika.com/saglik/hab...ari-18696430//
Avukatıma seninle ilgili kayıtlarımı gönderdim.En az %70 kazanma şansı görürse benden para istemeden sana ve müteselsilen Hisse.net'e dava açabilirmiş. İstanbul Portföy ise Hisse net'in şu anki
sahibi. Bende dava için para vemek istemediğim, hatta tazminattan pay istediğim için, senin hakaretlerinin artmasını ve avukatımın tamam demesini bekleyeceğim.Ha gayret....
Bana karşı kullandığın tehditkâr ve baskılayıcı dili artık kabul etmiyorum. Sürekli bazı kurum ve kişiler üzerinden ima veya tehdit yoluyla üzerimde baskı kurmaya çalışıyorsun. Bu durum psikolojik olarak yıpratıcı hale geldi.
Bu davranışlarına devam etmen halinde, ben de gerekli yasal yolları kullanmakta tereddüt etmeyeceğim.
Kimsenin beni sindirmeye, korkutmaya ya da yönlendirmeye hakkı yok. Bu şekilde iletişim kurmaya devam etmen halinde artık doğrudan avukatıma başvuracağım ve süreci ben başlatacağım.
Makul bir zeminde nesnel tartışmalara her zaman açığım. Fekattt bu iletişimin tehdit veya baskı boyutuna ulaşması hâlinde, sınırların farkında olman gerektiğini önemle belirtirim.
Uyarıyorum: Bir daha benzer bir mesaj gönderirsen, bu kez tüm mesajlarını delil olarak toplayarak hukuki süreci başlatacağım. Bu, bir tartışma değil; son ikazımdır. :plc::plc:
Hukuki süreç çok uzun sürer bi yerde buluşup düello yapın ya herro yada merro kısa ve öz.
5 aydır kırmızı bar oluştu aylık gösterge, tarihinde peşpeşe 6 ay hiç olmamış. bundan dolayı bu ay güzel bir yeşil mum beklentim var. umarım beklediğim çıkar.
umarım çıkar hocam mezun oldum 5 yıldır çalışıyorum tüm tasarruflarımla devadayım çıksın artık evlenemiyorum bu hisse yüzünden ya
motivasyonum düştü. 2 3 gündür ne sevkiyat haberi var ne ruhsat haberi.
son 1 yılın zirvesi 94.55 tl
zirve değerine ulaşması için gereken yükseliş: %76.07
son 1 yıl dip 51tl
dip değerine uzaklık %5.29
kaynak
Devatis'i PMCA'nın yeni bir üyesi olarak ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz! (PMCA / Pharma Marketing Club Austria)
Şirket, 2014 yılında Türk DEVA Holding AŞ'nin bir Alman iştiraki olarak Lörrach'ta kuruldu ve 2025 yılında Avusturya'da satışlara başlayacak.
2 ay önce yazılmış.
kaynak
chatgpt'den alınan bilgilere göre;
PMCA, çeşitli sektörlerden gelen üyeleriyle geniş bir işbirliği ağına sahiptir. Üyeleri arasında büyük ilaç şirketleri, ajanslar, medya kuruluşları ve sağlık hizmetleri sağlayıcıları bulunmaktadır. Öne çıkan bazı üyeler şunlardır:
İlaç Şirketleri: AbbVie, Amgen, AstraZeneca, Boehringer Ingelheim, Bristol-Myers Squibb, Pfizer, Sanofi, Novartis, Eli Lilly, Biogen gibi global ve yerel ilaç firmaları.
Ajanslar ve Danışmanlık Firmaları: Accelent, AFCOM, Awizu Media, big5comm, C&C Agency, Camu Camu Media, Brand Trust, HealthCareConsulting Group gibi pazarlama, iletişim ve dijital strateji ajansları.
Medya ve Yayıncılar: APO Verlag, Insight Health gibi sağlık ve ilaç sektörüne yönelik yayın yapan medya kuruluşları.
Araştırma ve Veri Şirketleri: IQVIA, Ashfield Healthcare gibi sağlık verisi ve pazar araştırma şirketleri.
Yeni Üyeler: Örneğin, 2025 yılında Türkiye merkezli DEVA Holding'in bir yan kuruluşu olan Devatis, Avusturya pazarına giriş yaparak PMCA'ya katılmıştır.
patentraporu.com tarafından yayınlanan "Türkiye'nin Patent Raporu 2024" isimli raporun Deva ile alakalı kısımları.
raporun tamamı için: https://patenteffect.my.canva.site/t...iyonu-firmalar
https://i.hizliresim.com/tt3chpg.jpg
https://i.hizliresim.com/djwvrq4.jpg
bu hisse senedi ile ilgili pek bilgim yokta. savaş mevzularından sonra diğer hisselere görece daha çok düşmüş. Bu şirketin iranda tesisi falan mı var? :oleyo:
Önemli beklenti oluşturan yatırımlardan, ruhsatlar serisinden, maddeler konuşuldu duryldu yıllarca ve hepsi olup bitmesine rağmen yine de borsadaki en hantal hisselerden oldu hep.
Patronun borsadan bir beklentisi olsaydı, dolaşımdaki hisse sayısını artırırdı. Fırsatı bulsa borsa kotundan çıkar gibi. Mesele dolaylı veya direk gerektiği kadar hisseleri toplayabilmek. Uzun yıllardır finansal yapıya kârlılığa temettüye herseye sanki bu yönlü ayar veriliyor. Hisde aritmetik ortalamasıda düşük yutuluyor ucuza çağrı yapmak için.
bugüne kadar olagelenlerden yaptığım çıkarım sadece..
Gerçek satış fiyatı ile borsaya bildirdikleri fiyat arasındaki farkı Eastpharma'nın kurulduğu vergi cennetinde alabilirler.MB döviz durumu malum, döviz çıkarmak hiçte kolay değil, büyük olmayan döviz transfer miktarında bile birebir yaşadım.
şirketi aldılar sattılar. parasını da yurtdışında katakülliyle kaçırdılar. 2 dakka da senaryoyu yazıp finali yaptılar. helal olsun dayı oğlu :bravo:
ama senaryo çok sığ biraz daha geliştirmelisin :oleyo:
Dubai'e 72 defa gedip kaçak altın getiren bir ama yargılanmayan bir siyasetçinin Türkiye'sindeyiz.Her şey olur bu ülkede.
adam hızını alamadı hisseyi kötülemeyi bırakıp, komple ülkeyi kötülemeye başladı. :oleyo:
aylık olarak bakıldığında tarihinde ilk kez 6 ay peşpeşe kırmızı mum veriyor. geçen ay demiştimki 5 ay peşpeşe verdi artık yeşil mum yapar diyordum tahminin tutmadı ve 5 ay peşpeşe kırmızı mumu yoktu , böyle giderse 6 ay yapacak. 1994 den beri verilerinde böyle bir şey yok. inanılmazı başardı.
Yok canım, olur mu, ülkemiz çok çok iyi.
noldu o iş ?
Üstad hazretleri 40 tl altına inme riski hala var mı ?
trump'ın seçileceğin anlayınca tesla aldın demek ha :bravo:. ee sonra noldu ? Üstadın iyisi böyle zamanlarda belli eder kendini aferin sana.
Bugün 58 i kirsa güzel olurdu. Yine düşen kanala girdi.
Yok mu "Türkiyenin içinde bulunduğu şu ortamda" diye başlayan bi yorum. Gönder gelsin.
deva ve ecilc aynı spek girdi çıktı.
Umarım bu mum söndü de spek girip çıkmadı birilerine
Az daha sabır 2030 a az kaldı.