Sayfa 662/717 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712 ... SonSon
Arama sonucu : 5732 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. 1-100 bedelsizi birikmiş, konya karton yıllarca bedelsiz vermeden hareketlendi. bfren egeen bedelsiz vermeden yürüdü. keşke bu kadar sermeyesi olmasaydı daha iyi olurdu. 200m değilde 20m sermaye ile bu kadar karı olsaydı bu kadar sığ ve hacimsiz bir kağıt olamazdı, kötü örneklerde yok değil fmzip, erbosta yukarıda saydıklarıma nazaran kötü örnekler. deva dökmeye devam edecek mi göreceğiz. 14 aydır düşen eğilimde, artık spek toplayacağını toplamıştır.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    İhracatın EN'lerini belirleyen tüm listelere damgasını vuracak. Geliyor gelmekte olan.

2. takoz direncinden geri çevirmeyi iyi biliyor ama köşeye sıkıştın sevgili spek, ya aşağı bas daha çok mal kaynbet yada hepberaber kazanalım.

3. Defineci 10 senede iyi yerlere gelir dedi, sen de hemen geliyor diyorsun.Burada geride kalmış ikiz üstatlar olarak hanginize inanalım? Bir orta yol bulalım.

4. Trump'ın seçileceğini anladığım gece Bitcoin ve Tesla a

5. almıştım iyi para kazandım.Deva yı beklememe gerek kalmadı
    ,belki ufak bir zararla çıkacağım ve uzumca bir süre bakmayacağım.

6. iyiden ne anladığına bağlı sorun benimle ilgili değil, senin anlayışla ilgili bir sorun maalesef.

Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Defineci 10 senede iyi yerlere gelir dedi, sen de hemen geliyor diyorsun.Burada geride kalmış ikiz üstatlar olarak hanginize inanalım? Bir orta yol bulalım.

7.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Defineci 10 senede iyi yerlere gelir dedi, sen de hemen geliyor diyorsun.Burada geride kalmış ikiz üstatlar olarak hanginize inanalım? Bir orta yol bulalım.
    Ben meczuplara hitap etmiyorum. Üzerinize alınmayın. Benle uğraşmayı bırak.
    Zarar etmişsin yanık yanık dolaşıyon da, sorumlusu ben değilim. Lafını dinleyip biat ettiğin zibidi üstadların.
    Ne zaman ki onları def ettim burdan hisse yükselişe başladı.

8. Ne haliniz varsa görün,ben az zararla sattım çıktım.Bir kademe de düşürdüm,kusura bakmayın.

Sayfa 662/717 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •