Sayfa 710/712 İlkİlk ... 210610660700708709710711712 SonSon
Arama sonucu : 5696 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. Sosyal medyada gerçekliği şaibeli haber ve bilgiler sunulmaya başladı. Eş zamanlı olarak, fareler de deliklerinden kafalarını çıkarıp üfürmeye başladılar. Dikkatli olmakta fayda var.

Uydurulmuş haberler sonrasında genelde sert düşüşler geliyor. Umarım "fareler" üfürdükleri haberlerle yanıltırlar.

Şirket tarafından kap'a bildirilmeyen, yahut onaylanmayan haberleri, kuşku duymaksızın gerçek olarak algılamayınız. Kimin ne niyetle bu tarz bilgi, haberleri piyasaya sürdüğü belirsiz. Haber ve bilgilerin gerçek olması kazanç sağlamamıza neden olabileceği gibi, ciddi kayıplara da sebep olabilir.
    Sosyal medya farelerinin üfürdüğü haberler yüzünden para kaybetmenizi istemem. Zira yıllardır üfürürler fakat, üfürülen haberler sayesinde kazançlı çıkan biri görülmemiştir. Fakat zarara giren onlarca kişi var.

Forumun Girişinde yazan ALTIN ÖĞÜT:

ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 23-05-2025 saat: 15:34.
    10. köyden yazıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Boyuna dolduruşa getiriyorlar…
    Umarım hem sizde hem de “kazanmalıyım” da yoktur hisse. Zaten bu hisseyi alacak kadar akılsız olamazsınız.
    Sayenizde bizler de uzak duruyoruz. 👏
    zamanında yaptık bir hata ama şimdide dönemiyoruz. Ben beklerim bende deve sabrı var, sabırsız olan yatırımcı düşünsün. 2 yıldır burada hisseyi övenlerin rezil olmasını da ayrıca izleyip görmek keyif verici. İnanılmaz ama değil mi, bir de çok bilmiş gibi yazıp ona buna hakaret ediyordu bu kullanıcılar. kafalarının ne kadar çalışıp çalışmadığını gördük, düşen hisse övülür mü ya nasıl bir kafa yaşıyor insanlar.

3.  Alıntı Originally Posted by the. pathfinder Yazıyı Oku
    Lanet olsun sattım, kurtuldum. Bir daha dönüp bakmam bile. Buradaki arkadaşlar daha önceden uyarsalardı hiç girmezdim...
    uyaranlar ne hakaretler yedi burada bir bilseniz hatta biri vardı cau diye bir kullanıcı adı vardı. işin uzmanı gibi yazıp sonra kendi gibi düşünmeyenlere hakaret etti gitti. ama utancından mı gitti, bu işlerden anlamadığı için mi bilmiyorum.

4. Ben son 1 yıl diyorum isteyen son 5 yıla genişletsin. Bu firma son 1 yılda hiç ihale kazanmadı mı? Kazandıysa neden Kap'a bildirmedi? Kap'a bildirmemesi yatırımcı aleyhine bir durum değil mi?

Yatırımcıların lehine olacak haberlerin yayınlanması zorunluluk mu yoksa bazı şahısların keyfiyetine mi bağlı?

Yatırımcılarının bilgi dilendiği benzer bir kurum varmı?

Kafamda deli sorular.
    10. köyden yazıyorum.

5. 1994 den beri birkaç kez 5 ay peşpeşe kırmızı mum vermiş. 6 ay peşpeşe hiç olmamış. geçmişi örnek olarak baktığımızda haziran ayında bir yeşil mum beklentim oluştu.

6. 2024 iso500'de 11 sıra yükselerek 149. sıraya gelmiş. Türkiye'nin büyük 500 kuruluşu içinde 160. sıradan 149. sıraya yüksel ama tahtan batak firma rolleri kessin.. yemezler Mösyö, yemezler. Ne yaparsan yappppp Göklerden gelen bir karar vardırr
    10. köyden yazıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    2024 iso500'de 11 sıra yükselerek 149. sıraya gelmiş. Türkiye'nin büyük 500 kuruluşu içinde 160. sıradan 149. sıraya yüksel ama tahtan batak firma rolleri kessin.. yemezler Mösyö, yemezler. Ne yaparsan yappppp Göklerden gelen bir karar vardırr
    İşte sevdiğim paylaşım tam olarak budur.

8. 2007 de 6 usd olan şirket 18 sene sonrasında 1.36 usd ama abd ye sevkiyatlarımız son hız devam ))))

Sayfa 710/712 İlkİlk ... 210610660700708709710711712 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •