384 Günde 40.619,84 TL kazanç yapiyor %27’Den.
Printable View
Teb marifetli hoşgeldin 25 olmuş.
Teb sitesine girince arka fondaki resimde 24 ibaresi durmakla beraber,sekmelerden faiz oranlarini tiklayinca 25 gostermekte.Resmi de yarin guncellerler herhalde .
İstanbul'da olmayıp İzmir'de olan yemek sadece ot var bir de balık çeşitleri daha fazla.Orman fazla yok,bitki örtüsü makilik,Manisa çıkışı ormanlık ama pek bir özelliği yok.İyi oteller merkezde gezmek için ise Çeşme yarımadası gibi,merkezin dışına çıkmak gerekir.Şehir içinde çok ilgi çekmese de birkaç seyir tepesi var.Kısacası İzmir denilince 2km. lik merkez Miami, gerisi Texas.İzmir'in güzel olan yeri çevresidir.
Vakıfbank valörlü işlem yapmayı seven bir banka .
Bu Kurban bayramı Arife gününde haftaya Pazartesi başlatmış valörü .
Bana sordu arkadaş 40 gün oluyor faizin fazla olması gerekmez mi diye .
Yoksa 7 güne valör olacaktı .
Birde sistem Arife diye öyle oldu demiş şubede hiç konusu geçmemiş haftasonuna geliyor vs demiş ondan bir baktık Cuma dönüyor nasıl haftasonu oluyor ki 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Oranlar hakkında aldığım .
Hsbc 29 vardı geçen hafta 3 aylıkta 27.5 var
Finansbank 23.5 dedi temdit
Vakıfbank 24.5 dedi temdite
ICBC dolar eski müşteri yeni para 5.50 Euro 2.75
Eski pasif müşteri 5.75 3
Burhan’ın ateşi yok stabil tabela faizi veriyor 26.25
ICBC temditlerde 26.25 olmuş oraya da soruldu
Bu arada hesaptaki parayı çekerken kimlik fotokopisi ve üstüne imza istediler bu yeni bir uygulama mı acaba
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
dolar dusuyor diyorsunuz da ekran da gordugunuz rakama gore oyle ama gercekten oylemi aslında ? tl nin birlikte hareket ettigi diger 2 para rus rublesi 1 ayda %6 degerli brezilya reali %12 yakın degerli ...simdi bunlara bakınca tl degerlenmis oluyor mu ustelik 625 puan da faiz artırımı oldu ..rusya da yanlıs bilmiyorsam 0.25 faiz artttı sadece ...brezilya da ise secim oldu istenen kazandı parası da deger kazandı ..yani siyasi istikrar daha cok paraya deger kazandırıyor ..bizde devamlı bi gurultu patırtı oldugu icin parada 5 yıldır degersiz .
Brezilya seçim var ama omun etkisi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=trion;2718818]sagolasın tbey benim oglanı da alıp gidecem ona da arastırttırayım internetten bilgileri harmanlayayım ona gore plan program yapayım .[/QU
Burgan O/N 100.000 için 21 dedi bu sabah. Bir iki haftadır iş yoğunluklarından takip edemedim forumu. Oranlar ölmüş. Alternatif VOV açtıracaktım bir türlü fırsat bulamadım, yapılacaklar listesinde ilk sıraya yükseldi.
En son 31 ağustos verisinde merkezin net döviz rezervi 18,2 milyar dolardı..40 gündür tek bir haber yok net rezervle ilgili...Acaba 10 milyarın da altına indi de ondan mı gizliyorlar...Ben hiç denk gelmedim.Acaba şu anki net rezervle ilgili bilgisi olan var mı?Yoksa net rezev bilgisi de devlet sırrı mı oldu?:kahkah:
Ne rahipmiş arkadaş ekonomi adama kilitlendi Bloomberg kanalında ne kadar yorumcu varsa hepsinin ağzında bu adamın ismi dolaşıyor. Algı operasyonu yaratmak için özellikle yapıldığını düşünmeye başladım artık. Kendimce karar verdim cuma günü bu dava sonuçlanana kadar günlükte devam edeceğim. Bütün iktisat ve finans bilgimiz çöp oldu valla eskiden grafiklere bakar bilanço okurduk şimdiki duruma bak birde.
teb marifetli %25 olmuş. hayırlı olsun.:bravo:
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
Üşenmedin geldin bunu mu yazdın şimdi.Robot gibi sırf yüzde 26-27 , 32-45 konuşulacağına ;suyunu çıkarmadıktan sonra 1-2
insani şey yazmanın da pek bir sakıncası olmaz herhalde.Sonra 26-27 ler 10'a düştüğünde dut yemiş büblbül gibi susmaz herkes en azından bi dostluk -muhabbet kurulmuş olur
icbc dolar 6.25% olmuş, önceki 5.75%.
Sn jondowes'un analizine göre tcmb son dönemde NDF'lerden (non deliverable forward-TL uzlaşmalı döviz satışı) tam 13 milyar TL zarar etmiş.
VIOP üzerinde 100mTL üttü, 50mTL ütüldü gibi tartışmalar bu verinin yanında kifayetsiz kalıyor.
Piyasaya tcmb bilançosundan ödenecek olan bu işlem zararı o denli büyük ki neredeyse parasal genişleme olarak dahi algılanabilir.
Detaylı analiz için:
https://twitter.com/e507/status/1049615475594973184
Excel elinin altında olanlar için; başlangıç tarihini bir kutucuğa, bitiş tarihini yanındaki kutucuğa yazın, 3.bir kutucuğa da ilk iki kutucuk arasında çıkarma işlemi şeklinde formül girin, iki tarih arasındaki gün sayısını verecek.. dönüşlerde sadece iki tarihi girerek direk gün sayısını görürsünüz
Güncelleme:Teb Marifetli,İCBC
https://img.donanimhaber.com/upfiles...96adb6b534.PNG
Şimdi üfe ile tüfe arasında %21 civarı fark var. Yani yaklaşık yarısı. Genelde orta ve uzun vadede tüfenin üfeye yakınsaması beklenir, yoksa üreticiler zarar eder iflaslar olur diye açıklanır. Ama dün satış fiyatlarında %10 civarı indirim başlayacağı söylendi. Bu durumda acaba aslında bu farkın (üfe-tüfe)kapanması gerekmiyor mu demek? Yani sanki üreticiler halen çok karlı bir şekilde çalışıyorlar ve %10 fedakarlık yapabilecek durumdalar diye mi okumalı ve bundan sonra da bu fark üretici, aracı,satıcı kısmına mı yedirilecek.
Bir de zamanlamaya bakınca tam yılsonu olduğundan belki de yeni yılda işçi, memur, emekliye zam verileceği zaman enflasyon dikkate alınmayıp da "bakın herkes fedakarlık yapıyor, bu yüzden enflasyon %25 ama biz size %10 zam vereceğiz, siz de fedakarlık yapın" demek için yol mu yapılıyor.
TEB Marifetli Hoşgeldin %24 oranlı hesabımı kapatıp yeniden açtım %25 oldu, bilginize...
Sekerin bosta kalan miktari hesaba katarsaniz aslinda 25'den az faiz aliyor olabilirsiniz.
Misal 250k icin 3500 bosta kaliyor. Efektif oran 24,90 oluyor.
Efektif oran hesapla'dan kendi hesabinizi yapmayi unutmayiniz.
Bu arada son oranlar da eklendi. :wave:
https://mevduatlar.com/
İşbank PP fonu dünden bugüne getirisinin MK 25.28 son günlerde 24-25'den aşağı getirisi olmadı , gecelik boştaki para için iyi bir seçenek gibi duruyor .
Ama şekerin eft üst limiti 50.000 tl. Ona dikkat edilsin.
TCMB net rezervlerini açıklamaz, her hafta açıklanan farklı verilerden yola çıkarak bu işlere ilgisi olan kişiler hesaplar yazar.
Genelde artmasından çok düşüşler yazıldığından kayda değer bir düşüş yok ki yazan olmamış.
Bu hesaplamayla TCMB net döviz rezervi 28.9.18 tarihi itibari ile 26,81 milyar dolardır.
MB resmi web sitesinde http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conne...iz+Likiditesi/ en son veri Ağustos ayına ait ...Ondan sonra veri açıklamamış............