Sayfa 718/1030 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. [QUOTE=trion;2718818]sagolasın tbey benim oglanı da alıp gidecem ona da arastırttırayım internetten bilgileri harmanlayayım ona gore plan program yapayım .[/QU

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    sagolasın tbey benim oglanı da alıp gidecem ona da arastırttırayım internetten bilgileri harmanlayayım ona gore plan program yapayım .
    lütfen trion mevduat ile bilgi almak için giriyorum buraya rica ediyorum başka şeyler paylaşmayın.

3. Burgan O/N 100.000 için 21 dedi bu sabah. Bir iki haftadır iş yoğunluklarından takip edemedim forumu. Oranlar ölmüş. Alternatif VOV açtıracaktım bir türlü fırsat bulamadım, yapılacaklar listesinde ilk sıraya yükseldi.

4.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Burgan O/N 100.000 için 21 dedi bu sabah. Bir iki haftadır iş yoğunluklarından takip edemedim forumu. Oranlar ölmüş. Alternatif VOV açtıracaktım bir türlü fırsat bulamadım, yapılacaklar listesinde ilk sıraya yükseldi.
    Dijital’de 23 görünüyor gecelik size nasıl 21 demişler ki?

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    En son 31 ağustos verisinde merkezin net döviz rezervi 18,2 milyar dolardı..40 gündür tek bir haber yok net rezervle ilgili...Acaba 10 milyarın da altına indi de ondan mı gizliyorlar...Ben hiç denk gelmedim.Acaba şu anki net rezervle ilgili bilgisi olan var mı?Yoksa net rezev bilgisi de devlet sırrı mı oldu?
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

6. Ne rahipmiş arkadaş ekonomi adama kilitlendi Bloomberg kanalında ne kadar yorumcu varsa hepsinin ağzında bu adamın ismi dolaşıyor. Algı operasyonu yaratmak için özellikle yapıldığını düşünmeye başladım artık. Kendimce karar verdim cuma günü bu dava sonuçlanana kadar günlükte devam edeceğim. Bütün iktisat ve finans bilgimiz çöp oldu valla eskiden grafiklere bakar bilanço okurduk şimdiki duruma bak birde.

7.  Alıntı Originally Posted by Loger Yazıyı Oku
    Teb sitesine girince arka fondaki resimde 24 ibaresi durmakla beraber,sekmelerden faiz oranlarini tiklayinca 25 gostermekte.Resmi de yarin guncellerler herhalde .
    teb marifetli %25 olmuş. hayırlı olsun.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Ne rahipmiş arkadaş ekonomi adama kilitlendi Bloomberg kanalında ne kadar yorumcu varsa hepsinin ağzında bu adamın ismi dolaşıyor. Algı operasyonu yaratmak için özellikle yapıldığını düşünmeye başladım artık. Kendimce karar verdim cuma günü bu dava sonuçlanana kadar günlükte devam edeceğim. Bütün iktisat ve finans bilgimiz çöp oldu valla eskiden grafiklere bakar bilanço okurduk şimdiki duruma bak birde.
    Adamların 1 rahibi ülkemizin ekonomisini çökertti. reis acilen amerikaya cübbeli ahmet hocayı göndermeli ekonomilerini yerle bir ettirmeli. çok değerli bir hocadır kendileri. okur üfler çökertir amerikayı. kısasa kısas derim ben.

Sayfa 718/1030 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •