[QUOTE=trion;2718818]sagolasın tbey benim oglanı da alıp gidecem ona da arastırttırayım internetten bilgileri harmanlayayım ona gore plan program yapayım .[/QU
[QUOTE=trion;2718818]sagolasın tbey benim oglanı da alıp gidecem ona da arastırttırayım internetten bilgileri harmanlayayım ona gore plan program yapayım .[/QU
Burgan O/N 100.000 için 21 dedi bu sabah. Bir iki haftadır iş yoğunluklarından takip edemedim forumu. Oranlar ölmüş. Alternatif VOV açtıracaktım bir türlü fırsat bulamadım, yapılacaklar listesinde ilk sıraya yükseldi.
En son 31 ağustos verisinde merkezin net döviz rezervi 18,2 milyar dolardı..40 gündür tek bir haber yok net rezervle ilgili...Acaba 10 milyarın da altına indi de ondan mı gizliyorlar...Ben hiç denk gelmedim.Acaba şu anki net rezervle ilgili bilgisi olan var mı?Yoksa net rezev bilgisi de devlet sırrı mı oldu?![]()
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Ne rahipmiş arkadaş ekonomi adama kilitlendi Bloomberg kanalında ne kadar yorumcu varsa hepsinin ağzında bu adamın ismi dolaşıyor. Algı operasyonu yaratmak için özellikle yapıldığını düşünmeye başladım artık. Kendimce karar verdim cuma günü bu dava sonuçlanana kadar günlükte devam edeceğim. Bütün iktisat ve finans bilgimiz çöp oldu valla eskiden grafiklere bakar bilanço okurduk şimdiki duruma bak birde.
teb marifetli %25 olmuş. hayırlı olsun.
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri