Sayfa 712/1030 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    yapı kredi ve vakıfbank ile çalışırken onlarda yazmıyordu rica edince vade gününün yanına net getiriyi yazıyor
    elle yazıyor galiba

yazıcıdan değil

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Whatsapp görüşmeleri valör konusunda belge yerine geçer mi .

Bugün bir akraba işlem yaptık ben yazıştım valör atıp atmadığını defteri almadı yarın belli olacak valör olmayacak dedi mt

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    geçmez o bir günlük kaybı karşılayıp karşılamamak şubeye kalmış ..yada mt cebinden verecek ..benin 250 bin tl cuma günü p.tesiye 3 günlük bağlamayı unutmuşlar 300 lira puff oldu ..her seferinde söylüyorum bugün yarın ..halledeceğiz ..diyorlar ama nafile .bir daha ki sefere hallederiz yarim puan yüksek veririz diyorlar ..

3. Eko parazit izleyin

4.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    yapı kredi ve vakıfbank ile çalışırken onlarda yazmıyordu rica edince vade gününün yanına net getiriyi yazıyor
    onu bende yapıyorum kurşun kalemle..vade sonu uyuşuyor mu diye. hoş bizimkisi işgüzarlık internet bankaciligindan gözüküyor hepsi.ama herkes internet bankacılığı kullanacak diye bir şey yok tabi ..

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    geçmez o bir günlük kaybı karşılayıp karşılamamak şubeye kalmış ..yada mt cebinden verecek ..benin 250 bin tl cuma günü p.tesiye 3 günlük bağlamayı unutmuşlar 300 lira puff oldu ..her seferinde söylüyorum bugün yarın ..halledeceğiz ..diyorlar ama nafile .bir daha ki sefere hallederiz yarim puan yüksek veririz diyorlar ..
    Bu tür olaylar sadece söz konusu bankada mı olmaya başladı yoksa genele mi yayılmış durumda. Bu tür bel altı vuruşlar hiç hoş olmuyor. Sanırım mt'lere ulaşamayacaları yüksek hedefler koyarak baskı altına alıyorlar.Bu da bu tür eskiden alışık olmadığımız bazı anomalilere yol açıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu tür olaylar sadece söz konusu bankada mı olmaya başladı yoksa genele mi yayılmış durumda. Bu tür bel altı vuruşlar hiç hoş olmuyor. Sanırım mt'lere ulaşamayacaları yüksek hedefler koyarak baskı altına alıyorlar.Bu da bu tür eskiden alışık olmadığımız bazı anomalilere yol açıyor.
    aynen tam üzerine bastınız ..çünkü benim başına 3 defa geldi finansbankin lanet sistemi günlük her gün yenilemiyor mt nin güncellemesi lazım ...2 defa 1 er günlük 1 defada 3 günlük unuttu.o hafta da ahlanıp vahlaniyirdu ..3 milyon mevduat açığın var bulmam lazım diye ...benden mi çıkardı nedir ))

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    İletişim numarası değil mi ki.

Beni mt ler cepten arıyor oran vermek için oda sakat o zaman oluyor değil mi .

Şube numarasından hiç aramıyorlar güvenlik amaçla kaydedilmiyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Whatsapp görüşmeleri valör konusunda belge yerine geçer mi .

Bugün bir akraba işlem yaptık ben yazıştım valör atıp atmadığını defteri almadı yarın belli olacak valör olmayacak dedi mt

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ekran görüntüsü isteseydiniz keske email olarak yada watsaptan .

Sayfa 712/1030 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •