Fransa maliye bakanı le maire: Hisse senedi piyasalarını kapatmayacağız
Printable View
Fransa maliye bakanı le maire: Hisse senedi piyasalarını kapatmayacağız
Fiyatlamalarda resesyon var dünya ekonomisinin küçülmesi var
ABD nin resesyona girebiliriz demesi Avrupa ve Asya nin resesyonun dibine vurması demektir
Piyasa bunu fiyatliyor Corona yi falan değil
Bu ihtimal fiyatlamalara tam anlamıyla yansıdığında tekrar büyümeyi satin almaya başlayacaklardır
Bunun da işaret fişeğini Dow atar zaman içinde
tam bizdeki kapanır mı kapanmaz mı muhabettinin üstüne denk geldi...bence kapanmamalı...
FRANSA MALİYE BAKANI LE MAİRE: HİSSE SENEDİ PİYASALARINI KAPATMAYACAĞIZ
Birilerini kurtarmak için bu dediğin pekala olabilir ama örneği yok maalesef ve olamaz ağa sanmiyorum MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kotu. Dun yakalaninca toplamasi zor oluyor. Soyle 92 93 bine gelecekte o zaman kurtaririz
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim ülke de de kapanmamalı MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse senedi piyasasinin kapanmasina gerek yok. Pay vadeliler belki dusunulebilirdi ama acildiginda zaten olmasi gereken yere gelmis oluyor. Sadece gunluk kayiplarin acele kararlarin onune gecilmis olurdu
Yazmayacağım abicim cevap. Tamam büyüksün eyvallah. Ben çarpıttım özür dilerim. Anlayamadım sabah mahmurluğuyla pardon.
kapanması bence en saglıklısı,yanlışmı düşünüyom
107.000 den flat.
Her daim söylüyorum. Yine de söyleyeceğim. Kapitalist düzen kurbanını ister. Bakalım kurban kim olacak.
Makas cuma günü +700
Dün 0
Bugün eksi 2000 :)
Yanlış anlaşılmalar başkalarına da zarar verir, mecburen açıklama yaptım. Düzeyli fikir paylaşımından bir zarar olmaz.
Kimse benim gibi düşünmek zorunda değil, haklı çıkmak vs gibi bir derdim de yok...
Hayırdır yine çavuşu mu tokatlıyorlar ?
Pgsud eksi 7
böyle saçma kararlar alırsa imkb yönetimi hangi yabancı gelir Türkiyeye düşüşde koy devre kesiciyi çıkışda marjı yükselt:seyt::seyt:
Az evvel -2000 olan makas şimdi 0 oldu
Pala işi gucu bırakmış makasla oynuyor artık
Hocam bak son kez yazıyorum. Madde madde:
1) Ben kapanmaz demedim. Gerekirse kapanır. Geçmişte kapandı.
2) Bu kapanma aylarca olması zor.
3) Kapandıktan sonraki açılış esas mesele.
4)Yukarı açılış hemde marjsız açılış niye oluyor? Kapandığı anda vadeli de short olanlar, varantta satımda olanların hakkını kim koruyacak. Olur mu öyle şey. Bu piyasa çift taraflı.
5) Sadece THY tepki vermez. Marjsız açıp 8 liradan 15 liraya çıkacak THY nin tek başına etkisi endekse ne olur hiç hesapladınız mı? Bir ağırlığı var değil mi bu hisselerin endekste. Yanında pgsusu, tavı, bir suru turizm vs bağlantılı sektor. Ha böyle bir açılışa hiçbir hisse kayıtsız kalmaz zaten. Bankalar neyim de uçar. Yani endekste de böyle bir yükseliş yapar.
6) İşler çok sarpa sararsa borsa kapanır.Borsa ne şartlarda kapanırsa o şartlarda da açılır. İlk açılışı da, şartlar dahilinde kallavi bir eksi olur. Ondan sonrası bakılır. Nokta.
fransa açığa satış yasağını şimdi konuşuyor...
çünkü kriz var...
bizim iş bilmez yöneticiler 125,000 endekste bankalara açığa satış yasağı getirmişti...
havlamayı bilmeyen it sürüye getirir kurt..
onun amcası bunun dayısı iş bilmezleri finansal sitemin tepesine koyarsan böyle olur...
zamanında açığa satışı savunduğum için bana saldırdılar ama şimdi görüyorlar ebesini tersten...
açığa satış yasağı olmasaydı endeks bu kadar balon şişmicekti...
liyakatın olmadığı yerde hiçbişey olmaz...
götlerini yırttılar pala ve ekürleri hükümette dahil bu işe endeks uzaya gitsin diye olmadı...
ölüyle çok oynarsan abdest bozar hesabı finansal piyasaları çok dürtmüyeceksin...
125,000 endekste banaklarda açığa satış yasağı olacak ne durum vardı...
dedim az daha açığa satış yapanı viopta fetöcü ilan etmedikleri kaldı...
şimdi abdest bozan ölüyü gömmeye yeniden hazır hale getirin bakalım...
Corona ya bak resesyonu sat modunda dünya
Fransa piyasayı kapatmayacagim demiş
Dow kaparsa naaaaa kapamazsin
İki franklik mecali var şunun şurasında artistik patinaj peşinde
Kime horozlaniyon :)
Tebrikler MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapatmayı düşünmüyor olsa kapatmayacam demezdi.
Cümle biraz acayip oldu ama durum da acayip zaten.
-5 ten +5 10 puan gibi birsey yapar mı pala
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makas -2000 , 0 , -700 :)
Taş kağıt makas oynuyor hep makas cikiyo :kahkah:
bu yfaş ve credit nerede yav? 120 bin endekste ölümüne alıyorlardı ikisi birlikte...garip...
son zamanlarda bakıyorum da bir paylaşım dönüyor ortada
denizde sahile vurmuş bir çocuk resmi vardı.
onun üzerinden
1-) işte Allah'ın adaleti çocuğun intikamıymış.
birde şöyle bir paylaşım var
2-) neymiş profesörler diyormuş ki ellerinizi dirseklerinize kadar yıkayıp ağzınıza ve burnunuza 3 sefer su alıp verinmişmiş. diyorlar ki çok bilmişler profesörler abdest alın demekten korkuyorlar.
bir sefer daha paylaşmıştım
3-) çindeki ölen insanlar ateist ve türkmenlere işkence yaptıkları için ölüyorlarmış
mantık arıyorum ama bulamıyorum maalesef
1-) her gün ne şartlarda bilmediğimiz ölen o kadar çocuk var ki neyin intikamından bahsediyorsunuz?
2-) dirseklere kadar sonra 3 ağıza 3 buruna diyenin yedi ceddini hangi profesör demiş diyende zaten senin kafadadır. 40 yaşına geldim bana bu saatten sonra el yıkamayı mı öğretiyorsunuz dingiller. temiz olun yıkanın yeter zaten ne hristiyanlıkta ne musevilikte nede başkasında abdest olayı yok arap milleti pis olduğu için ülke sıcak olduğu için yapılan bir şey.
3-) çin ateist ölüyor iranda ateist ölüyor yarın türkiye'de ölen olursa emin olun ki kesin çine gitmiş namaz kılmamış türkmene işkence etmiştir ölümü ondandır.
bakın görün siz umreden dönenlerin yaymış oldukları pislikten dolayı vaka sayılarının artışına.
bu ölümlerden bile fırsatçılık yapacağınıza azıcık temiz olun içiniz pis bari dışınız temiz olsun
saygılar
Belçika, piyasa düzenleyicisi fsma, açığa satış ve benzer işlemleri yasaklayacak
THYAO, ICBCT ve HALKB topladım, hisse 2 katına çıktı, %10 hisse.
Bu 3 senette de tabana kadar her kademede pasif alımlarım var. Nereye kadar gelirse.
Kapatsalarda kapatmasalarda o resesyon fiyatlanacak
Belki de fiyatlandi bile
Belki de yarisi bile fiyatlanmadi
Bunu bilmek güç
Piyasalar da o yüzden mala bağladı zaten
ha bir eklenti daha
dediğim gibi 40 yaşına geldim bana el yıkamayı öğretiyorlar.
ulan siz 60 yaşına gelmişsiniz
hocam denize girmek orucu bozarmı
sakız çiğnemek orucu bozarmı
60 yaşına kadar orucu niye ve nasıl tuttuğunuzu bilmeden yaşamışsınız
bana kafasının basmadığı şeylerle Allah yaptı sebebi de bu.
yav he he
Bu tombul kusa ne demeli.
PGSUS nasıl oldu yav? 2 ocakta 86,55 görmüş bugün tabana oturdu 32,44...inanılmaz gerçekten 2,5 aydaki kayıp...