Tebrikler MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrikler MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapatmayı düşünmüyor olsa kapatmayacam demezdi.
Cümle biraz acayip oldu ama durum da acayip zaten.
-5 ten +5 10 puan gibi birsey yapar mı pala
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makas -2000 , 0 , -700![]()
Taş kağıt makas oynuyor hep makas cikiyo![]()
bu yfaş ve credit nerede yav? 120 bin endekste ölümüne alıyorlardı ikisi birlikte...garip...
son zamanlarda bakıyorum da bir paylaşım dönüyor ortada
denizde sahile vurmuş bir çocuk resmi vardı.
onun üzerinden
1-) işte Allah'ın adaleti çocuğun intikamıymış.
birde şöyle bir paylaşım var
2-) neymiş profesörler diyormuş ki ellerinizi dirseklerinize kadar yıkayıp ağzınıza ve burnunuza 3 sefer su alıp verinmişmiş. diyorlar ki çok bilmişler profesörler abdest alın demekten korkuyorlar.
bir sefer daha paylaşmıştım
3-) çindeki ölen insanlar ateist ve türkmenlere işkence yaptıkları için ölüyorlarmış
mantık arıyorum ama bulamıyorum maalesef
1-) her gün ne şartlarda bilmediğimiz ölen o kadar çocuk var ki neyin intikamından bahsediyorsunuz?
2-) dirseklere kadar sonra 3 ağıza 3 buruna diyenin yedi ceddini hangi profesör demiş diyende zaten senin kafadadır. 40 yaşına geldim bana bu saatten sonra el yıkamayı mı öğretiyorsunuz dingiller. temiz olun yıkanın yeter zaten ne hristiyanlıkta ne musevilikte nede başkasında abdest olayı yok arap milleti pis olduğu için ülke sıcak olduğu için yapılan bir şey.
3-) çin ateist ölüyor iranda ateist ölüyor yarın türkiye'de ölen olursa emin olun ki kesin çine gitmiş namaz kılmamış türkmene işkence etmiştir ölümü ondandır.
bakın görün siz umreden dönenlerin yaymış oldukları pislikten dolayı vaka sayılarının artışına.
bu ölümlerden bile fırsatçılık yapacağınıza azıcık temiz olun içiniz pis bari dışınız temiz olsun
saygılar
Belçika, piyasa düzenleyicisi fsma, açığa satış ve benzer işlemleri yasaklayacak
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Yer İmleri