Sayfa 718/1002 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kotu. Dun yakalaninca toplamasi zor oluyor. Soyle 92 93 bine gelecekte o zaman kurtaririz

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bugün oraları çok rahat görür

2. böyle saçma kararlar alırsa imkb yönetimi hangi yabancı gelir Türkiyeye düşüşde koy devre kesiciyi çıkışda marjı yükselt

3.  Alıntı Originally Posted by glbal Yazıyı Oku
    böyle saçma kararlar alırsa imkb yönetimi hangi yabancı gelir Türkiyeye düşüşde koy devre kesiciyi çıkışda marjı yükselt
    Tamamen algı yönetimi.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

4. Az evvel -2000 olan makas şimdi 0 oldu

Pala işi gucu bırakmış makasla oynuyor artık

5.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılmalar başkalarına da zarar verir, mecburen açıklama yaptım. Düzeyli fikir paylaşımından bir zarar olmaz.
    Kimse benim gibi düşünmek zorunda değil, haklı çıkmak vs gibi bir derdim de yok...
    Hocam bak son kez yazıyorum. Madde madde:

1) Ben kapanmaz demedim. Gerekirse kapanır. Geçmişte kapandı.

2) Bu kapanma aylarca olması zor.

3) Kapandıktan sonraki açılış esas mesele.

4)Yukarı açılış hemde marjsız açılış niye oluyor? Kapandığı anda vadeli de short olanlar, varantta satımda olanların hakkını kim koruyacak. Olur mu öyle şey. Bu piyasa çift taraflı.

5) Sadece THY tepki vermez. Marjsız açıp 8 liradan 15 liraya çıkacak THY nin tek başına etkisi endekse ne olur hiç hesapladınız mı? Bir ağırlığı var değil mi bu hisselerin endekste. Yanında pgsusu, tavı, bir suru turizm vs bağlantılı sektor. Ha böyle bir açılışa hiçbir hisse kayıtsız kalmaz zaten. Bankalar neyim de uçar. Yani endekste de böyle bir yükseliş yapar.

6) İşler çok sarpa sararsa borsa kapanır.Borsa ne şartlarda kapanırsa o şartlarda da açılır. İlk açılışı da, şartlar dahilinde kallavi bir eksi olur. Ondan sonrası bakılır. Nokta.

6.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Az evvel -2000 olan makas şimdi 0 oldu

Pala işi gucu bırakmış makasla oynuyor artık
    Elini kesecek haberi yok.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

7. fransa açığa satış yasağını şimdi konuşuyor...

çünkü kriz var...

bizim iş bilmez yöneticiler 125,000 endekste bankalara açığa satış yasağı getirmişti...

havlamayı bilmeyen it sürüye getirir kurt..

onun amcası bunun dayısı iş bilmezleri finansal sitemin tepesine koyarsan böyle olur...

zamanında açığa satışı savunduğum için bana saldırdılar ama şimdi görüyorlar ebesini tersten...

açığa satış yasağı olmasaydı endeks bu kadar balon şişmicekti...

liyakatın olmadığı yerde hiçbişey olmaz...

götlerini yırttılar pala ve ekürleri hükümette dahil bu işe endeks uzaya gitsin diye olmadı...

ölüyle çok oynarsan abdest bozar hesabı finansal piyasaları çok dürtmüyeceksin...

125,000 endekste banaklarda açığa satış yasağı olacak ne durum vardı...

dedim az daha açığa satış yapanı viopta fetöcü ilan etmedikleri kaldı...

şimdi abdest bozan ölüyü gömmeye yeniden hazır hale getirin bakalım...

8. Corona ya bak resesyonu sat modunda dünya

Fransa piyasayı kapatmayacagim demiş

Dow kaparsa naaaaa kapamazsin

İki franklik mecali var şunun şurasında artistik patinaj peşinde

Kime horozlaniyon

Sayfa 718/1002 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz