Ben dedim size bu mavi balinadır deye, masayı salladı bugün bıraktı. :)
Günün dibini işaretledik, gecikmeli olarak
5.855
Printable View
Ben dedim size bu mavi balinadır deye, masayı salladı bugün bıraktı. :)
Günün dibini işaretledik, gecikmeli olarak
5.855
Mehmet Ş. geleli 3 hafta olacak hiç bir açıklama bir düzenleme şu bu gelmedi.Cücük bir faiz artışı ile hadi tamam dağılın diyip aynen yola devam edilmesi durumları söz konusu olabilir.3 hafta az bir süre değil.Hiç sesi soluğu bile çıkmıyor.
Gaz bitti sanki kaldiramadik.
Faiz artışı 10-15 puan olacak muhtemelen, bu da bankalar binen yük yüksek olmayacak demek... Ekonomik istikrar ve para akışı düşük faizden sağlanırsa kaymaklı olur :)
Para bula bilirsem faiz karari ile dolar biriktirmeye dusunuyorum.
Gençler kolay gelsin..... umarım iyi gidiyor.....ama zor ....aşağı yukarı kaç defa gel de kazan....kaz***** da tebrik ediyorum....
VİOP30 +%0.30 ama fark -2000 kontrat,
https://i.hizliresim.com/cqey94o.PNG
eskiden disket seansı yoktu GAP olayı anlamlıydı .. disketle anlamını yitirdi bence xu100 de 165x lerde GAP var öylece bekler önü arkası boş :)
ayrıca binek araçın KDV'si düşülmüyor, gider yazılabiliyor ya da maliyete ekleniyor ama onun da sınırı var!
Tarih: 02.01.2023
2023 yılı binek oto gider kısıtlamasında uygulanacak hadlere ilişkin bilgilere aşağıda yer verilmiştir.
Gelir Vergisi Kanunu'nun 40. ve 68. maddelerinde yer alan ve gider olarak indirim konusu yapılabilecek aylık araç kira bedeli 17.000 TL,
Gelir Vergisi Kanunu'nun 40. ve 68. maddelerinde yer alan gider olarak indirim konusu yapılabilecek ÖTV ve KDV toplam tutarı 440.000 TL,
Gelir Vergisi Kanunu'nun 40. ve 68. maddelerinde yer alan binek araçlara ait amortisman olarak indirim konusu yapılabilecek tutarı ÖTV ve KDV hariç 500.000 TL, vergilerin maliyet bedeline eklendiği veya ikinci el olarak iktisap edildiği durumunda 950.000 TL,
Merhaba, Arkadaşlar, halkyatirim ve akyatirim kullanan var mı aranizda. Viopta halk yatirim ve akyatirimda teminat oranları ne kadar?
Bence 2023-24 rallisinin kralı bankalar olmayacak.:)
Bir zamanlar THY...Bir zamanlar ASELSAN oldu...
Bence başka bir dev lider olacak.
Un var-şeker var ama yağ yok...O olunca harekete geçer.
Erdoğan eğitimiyle uğraşmak yerine ....Onun yaptığı dünyadaki uygulanan faize dayalı elit aileleri ihya eden bu sistemi alaşağı etmekti....destekçisi olmayınca haliyle sönucu kötü oldu.....bakalım faize dayalı sistemi kim yıkacak....veya bu sisteme çomak sokan devlet adamları ya hayatlarıyla ödediler yada bir şekilde ülkelerinde ekonomik kriz çıkarıldı.....
Bu yazdığı mı tabiki herkes anlayamaz hatta beni erdoğancı bile yaftalaya bilir olsun....gülüp geçerim.....
Sonuç çaresi yok alttakiler çekecek.....parası olanlar numaradan bağıracak.....
ağalar ne dersiniz ; Asıl yükseliş hareketi için BANK OF Amerika'nın satışlarının durması gerekli diye düşünmekteyim...
https://i.hizliresim.com/gv45h4o.png
YKS de kaçıncı oldun bakayım..gören de ilk 100 den ahkam kesiyor sanacak....Daha doğrusu basit bir matematik denklemi kurabiliyor musun?
Ciddi bir muhakeme eksikliği olan birisin...Şurada öter durursun ama bir olaya bile arguman getiremezsin.
Hele senin bıst100; 2.300 iken : bu bıst çok pahalı ,şovun var ya...
sana daha çok anlayacağın dilden yazardım(o dili en iyi bilirim) ama şimdilik sana bu yeter.
Evet bu videoda arkadaşımız bunu çok güzel anlatıyor. Zamanı olan izlesin de işin nereye dayandığını şıp diye anlasın.
https://www.youtube.com/watch?v=lDqk3ojOh_w
en güzel şarkılar ve en güzel aşklar, bazen yarım kalır
gün olur buruk bir gülüşle, bir gözyaşıyla hatırlanır
az önce ve az sonra arasında gelip geçen bir an, işte yaşam...
hamza sütbıyık, tanınmış kişi - TikToker, Youtuber , armatör & banker & film yapımcısı - jet-set playboy - la dolce vita
ASLA ZARAR EDEN POZİSYONUNDAN KURTULMAK İÇİN, PAÇAL YAPMA !!!! BATAKLIKTA HALAY ÇEKİLMEZ !
Faiz sistemini bir faninin çökertmesi çok zor.
Düş mk ons u diyelim Ayasofya abi damlasın, zamanı geldi :drunk:
sn Abka bu soruyu kendime sordum yaklaşık 2-3 ay önce ve .. garan-skbn , sahol-petkm .. en az yılsonu vadeli bir port oluşturdum ... bende güçlü aday banka ... diğerler ikiside adayım aylık grafiklerini falan beğendim.. kısmet .. 2022-2023 epik ralli olsunda kralını bende olmasada olur :)
MB bankalar elindeki düşük fazili tahvilleri geri alırsa ki bu parasal genişleme anlamına gelir, o zaman ralli için en güçlü adaylar yine bankalar ve bünyesinde banka ağırlığı olan holdingler olabilir.
bu arada sessiz sedasız kur artışından ilave kar yazan nispeten dolaşımdaki hisse sayısı az olan ihracatçı firmalarda iyi getiriler yapabilir.
Geçen kahveye gittim üç beş dede yoktu Necdet dayıdan g... tünü dönüp viregra alanda yoktu millette para yok. Çay kahvede 8 TL bir oyun kalsa 32 TL giriyor iki oyun 64 artık kahvede lüks oldu. Beni çağırdıklarinda peşinen diyorum bende para yok kabul ederlerse öyle gidiyorum
Şoför atlıyor
Bugün bankalarla gel gel yapıp yükseleceğiz imajımı verdirmeye çalışmakta
Aman diyim, bu kansızların oyunlarına sakın kanmayın
https://i.hizliresim.com/bvc0wr8.png
Badem dünyasında ralli tek sektörle olmaz Mehmet Şimşeke izin verilirse sadece belli sektörlere katalizör olur bunlardan bir tanesi bankalar olur , 2.3 çeyrek kuş sırtlar 2023 3. çeyrekle tup ve çelikler devreye girer , holding tahtaları yabancının olmazsa olmazı ,
sasa nın patronu ben yanliş yaptım derse badem spor oradanda destek verir yıl sonu pıst 100 7200 ler konuşulur .
hangi tahtaya ne zaman yoğunlaşacaklarına kadar hepsi hesaplı bir tek seçim muhabbeti vardı oda bitince oyuna geri döndüler.
hayırlı uğurlu olsun:)
düş pıst 100 düş diyeyim bende dip işaretleyenler oldu sabah bakalım ne kadar doğru:)
SPOT da BofA ve ekibi satış tarafında, Ak ve İs Yatırım alıyor,
https://i.hizliresim.com/4jd9rda.PNG
Ykbnk 12,12 yi dip işaretledim bende... Hedef fiyat yok, enflasyon ve yabancının ilgisi belirleyecek yıl sonu hedefini...
şimdiye dek yeryüzüne gelmiş, tarihin kayıtlarına geçmiş en güzel kadın Ava Gardner'dır...
2016 yılına göre asgari ücret nerdeyse 10 kat artmış oldu, pekiiii borsa 10 kat artmış mı? Cevap hayır, şu anda en kötü 8500 olmalıydı, bence borsa ucuz kaldı ama bir de diğer çalışanlara ve emeklilere bakalım. Misal öğretmen o yılda 3200 civarı alırken şimdi 14 bin civarı beklenen zamla 22 bin alacak. Yani asgari ücrete göre öğretmen ve diğer memur maaşları erimiş. Borsaya içeriden, en azında ücretliden para girişi zor gibi. Umudumuz yabancıda..