Sayfa 718/1005 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    en güzel şarkılar ve en güzel aşklar, bazen yarım kalır
    gün olur buruk bir gülüşle, bir gözyaşıyla hatırlanır

az önce ve az sonra arasında gelip geçen bir an, işte yaşam...
    hamza sütbıyık, tanınmış kişi - TikToker, Youtuber , armatör & banker & film yapımcısı - jet-set playboy - la dolce vita

ASLA ZARAR EDEN POZİSYONUNDAN KURTULMAK İÇİN, PAÇAL YAPMA !!!! BATAKLIKTA HALAY ÇEKİLMEZ !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Faiz sistemini bir faninin çökertmesi çok zor.
    Düş mk ons u diyelim Ayasofya abi damlasın, zamanı geldi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bence 2023-24 rallisinin kralı bankalar olmayacak.

Bir zamanlar THY...Bir zamanlar ASELSAN oldu...

Bence başka bir dev lider olacak.

Un var-şeker var ama yağ yok...O olunca harekete geçer.
    sn Abka bu soruyu kendime sordum yaklaşık 2-3 ay önce ve .. garan-skbn , sahol-petkm .. en az yılsonu vadeli bir port oluşturdum ... bende güçlü aday banka ... diğerler ikiside adayım aylık grafiklerini falan beğendim.. kısmet .. 2022-2023 epik ralli olsunda kralını bende olmasada olur
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sn Abka bu soruyu kendime sordum yaklaşık 2-3 ay önce ve .. garan-skbn , sahol-petkm .. en az yılsonu vadeli bir port oluşturdum ... bende güçlü aday banka ... diğerler ikiside adayım aylık grafiklerini falan beğendim.. kısmet .. 2022-2023 epik ralli olsunda kralını bende olmasada olur
    Bana göre de garantibank ....nedeni de dolaşımda az hisse var .....istedikleri gibi bununla top oynarlar.....bakalım o zaman bu zaman mı.....??Onlar karar verecek....Şeker bank biraz zor iyi yönetilmiyor.....eğer iyi bir gruba geçerse durum değişir tabi....ytd..
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. MB bankalar elindeki düşük fazili tahvilleri geri alırsa ki bu parasal genişleme anlamına gelir, o zaman ralli için en güçlü adaylar yine bankalar ve bünyesinde banka ağırlığı olan holdingler olabilir.
    bu arada sessiz sedasız kur artışından ilave kar yazan nispeten dolaşımdaki hisse sayısı az olan ihracatçı firmalarda iyi getiriler yapabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Faiz sistemini bir faninin çökertmesi çok zor.
    Düş mk ons u diyelim Ayasofya abi damlasın, zamanı geldi
    Oğlum gidişip durma. Moralim bozuk asgari ücretin altında iyicene kaldım temmuz ayının borç hesabını yapıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Oğlum gidişip durma. Moralim bozuk asgari ücretin altında iyicene kaldım temmuz ayının borç hesabını yapıyorum
    Napim olm bugün seni göremedim, çağırmanın en kolay yolu buydu. Bu gece operasyon çekicez onsa, çocukları yaşlıları ve hatta emeklileri pistten alın
    Hamdım Piştim Yandım

8. Geçen kahveye gittim üç beş dede yoktu Necdet dayıdan g... tünü dönüp viregra alanda yoktu millette para yok. Çay kahvede 8 TL bir oyun kalsa 32 TL giriyor iki oyun 64 artık kahvede lüks oldu. Beni çağırdıklarinda peşinen diyorum bende para yok kabul ederlerse öyle gidiyorum

Sayfa 718/1005 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •