Sayfa 569/1005 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Teşekkürler sn. pisyedili01

Bu kadar yeterli...İnceleyeyim..Sorum olursa özelden mesajlaşırız.

2. onsda haftalik grafikte takip ettigim sayim alttaki gibi .. sayim dogruysa once 1600 altna (a-c trendline) bir savrulma olabilir ... e dalgalari serttir .. grafik peryodu haftalik.. hatta sikistitilmis haftalik.. her zamanki gibi kesinlik yok. salt sayima guvenilip trade edilemez... olasilik var . en uygun olasilik bence bu sekilde. analiz gram altinla ilgili degil xauusd icin .. iyi aksamlar kolay gelsin.

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. Abd ralli Avrupa ralli Eurusd görece iyi altın sopa manyağı. Böyle vasıfsız bir yatırım aracına bulaşan elimi….

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Totem yaptı, zor çıkar,
    Totemi bir kaç saat ....birazdan abd de güneş en tepeye çıkacak....sonra altın parlar.....ytd.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Totem yaptı, zor çıkar,
    Yok totem yapmıyorum.Bu zamana kadar nasıl zengin olunura kafa patlattım olmadı
    piyasa gerçeklerine göre dış minnaklar Türk vatandaşını daha hızlı nasıl fakirleştirir diye araştırdım, çıkan sonuca göre
    dövizin boyuna çıkması buna paralel olarak ons un yatay takılması ve bisttin dolar bazlı gümlemesi tale bazlı yükselmesi gerekiyor, ayrıca herşeye boyuna zamla destekleyerek faizleride yükseltip enflasyonu iyice canavara dönüştürerek milleti kkm ye doluşturup parasını çöp seviyesine çekme hareketi ile daha hızlı cash tüm hızıyla otobana girer
    Bende bu şekilde düşünerek paraları katlıycam
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsacılara özel çelik don yabmışlar,bu havalarda giymek lazım

Pala bunu matkap ile yine deler. En iyisi bu bölgede arenada dolaşmamak. Bak ben giymiyorum. Pala ile aynı sektörde bulunmayacan gülüm

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pala bunu matkap ile yine deler. En iyisi bu bölgede arenada dolaşmamak. Bak ben giymiyorum. Pala ile aynı sektörde bulunmayacan gülüm
    La olm senin kafa hiç çalışmıyor, biz bu donu palaya giydirip matkapla delmeye çalışacaz, Puahahahhahsh
    Fanteziden ne anlarsın sen
    Hamdım Piştim Yandım

VİOP30 da bugün, YapıKredi Yatırım yeni short pozisyon açmış, Tacirler ve İs Yatırım biraz short kapamış, TEB ve BofA da biraz long kapamış, geçen vade de olduğu gibi TEB bu vadede kapanıp yeni vadeye taşıma yaparsa, shortçulara gün doğar!

Sayfa 569/1005 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •