Ben kolejde çalışmam hocam kolej kim ? Millete para kazandırma devirlerini geçtik. İnşallah söylediğiniz öğretmen arkadaşlarımda kurtulur. Özel 25 öğr rekorum. Fizik öğr. Yimyatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Printable View
Normal bir okuldaki öğretmene 6000 fazla bile ben işin içindeyim. Olan bizlere oluyor pansiyonuydu sorusuydu rehberliği idi. Fen liseleri ve proje imam hatip liseleri çok zorlu çok. Diğer okullardaki hocalar inanın çok rahat. Göğüs doktoru ablam 13000 alıyor. Canı çıkıyor yanı haksızlık olır. Sabah 8 akşam 22 kazandığımız para ortada.
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Azraille anlaşma yapılmış gibi ölü sayısı sürekli 16-19 arası, sayı değişmiyor..dolardaki sabit fiyat gibi
neden fazlaymış? keşke ülkemizin imkanları adaletli dağıtılsa ve keşke öğretmenler daha iyi şartlara sahip olsa...çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlar ayın sonunu nasıl getireceğim diye düşünürken o çocukları nasıl geleceğe hazırlar? yanlış düşünüyorsunuz...hem de çok yanlış...
beden eğitimi öğretmeni olarak 14 bin alan biliyorum ama özelde .
Matematik Fen ve İngilizce öğrentmenlerinin iki katından fazla
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Saatlik ücret açısından bakarsanız. Öğretmenler bir çok meslek dalından daha iyi kazanıyorlar.
Şahsi kanaatim tembel ve yetersiz olanları ayırdıktan sonra bu maaşın çok daha fazlası verilmelidir. İyi bir öğretmen bir çocuğun hayatını değiştirir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarın piyasalar nasıl olur?
Tahminleri alalım.
10 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar.
Siirt'te tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlar, 10 bin lira maaşla çalıştırılacak çoban bulamadıklarını söyledi.
https://www.ntv.com.tr/turkiye/10-bi...u0uJyN1n_0kmUQ
Aysun hanımın beğenmediği, dağdaki çobanı bulmak zorlaştı memlekette.
Diğer, hakaret etmeden olumlu veya olumsuz yorum ve görüşlerini yazan forum üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Ben kafayı takmıyorum sadece çok güzel meslek imamlarla öğretmenler.
Bana göre herkes öyle çalışmalı da
Lisede yapamadığımız soru olunca cevap anahtarını gizleyip hatta şıklardan gitmesin diye şıkları karalayıp test sorusu sorardık öğretmene terlerdi üflerdi sonra kızardı :)
Doğru hafta sonu da izin verseler daha kandıracağınız çok insanlar olacakta Allahtan tapu daireleri kapalı
Sistemin en kolay para kazanan işindesiniz bakın meslek bile demiyorum çünkü elin amelesi yarın müteahhit oluyor eğitim belge yok liyakat sorduğunda çok iyi harç karıyordum diyor vay vay vay
Dolaşın lüks araçlarla varsa inancınız öbür dünyada fitil fitil çıkacak yoksa zaten sözüm yok
Son olarak bazı laflara cevap bulamayınca laklak oluyormuş
İlkokul mezunu bekçi 4800 tl ile işe başlar. Lisans mezunu öğretmen 4200 tl ile işe başlar öğretmen çok alıyor derler.
SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen atanması da cabası öğretmenin angarya işi çoktur. Eve iş götürür. Baziları bilmez etrafımda çok öğretmen var. Yaptıkları işe inanın siz dayanamazsızız karantina da anlamadınız mı o çocukları akşama kadar idare eden onlar. 4200 tl lisans mezunu biri için ayıptır.
Zannımca bu olayı Sabancı ailesi yapmamıştır,depoda çalışan art niyetli çalışanlar, sorumlu veya sorumlular yapmıştır.
Pamuk balyaları kantar ile girer kantar ile çıkar,eleman balyalardan pamuk tır tıklamıştır bu açığı su ile kapatmak istemiştir,zengin olunacak miktar değildir ama yapılan yanlıştır.(bence)
(Eski çarşımızda pamuk,incir,kaysı,tütün depoları vardı patronlar malı bile görmezlerdi.)
Biraz uzun ama...
Bu ulkede ogrermenin maasini siyestciler diger memurlarla karsilastirildigi gun bitirilmisti...sadece ogretmen degil...
Bir meslegi ayaga dusurur toplumda saygınlığını azaltirsaniz hizmet ettigi kitleye yeterli hizmet edemez..Dunyada gelecege deger veren hicbir ulke ogretmenlik meslegini diger mesleklerle karsilastirmaz..
Siz hic TSK da F16 pilotu kalmadi diye diger subaylara harp okulunu sen de bitirdin diye ..F16 Pilotu yapıldığını duydunuz mu
Siz hic hastanede kadin dogum doktoru az diye goz doktorunu sen de TIP okudun diye kadin dogumcu yapoldigini gordunuz mu?
Hayir..cunku F16 da ...insan sagligi da önemlidir..
Amma bir ulkede egitim fakultesini bitirmeden ogretmen olanlar gayet normaldir...ya da akşam sinif ogretmeni yatip sabah alan değiştirip Ingiluzce ogretmeni olan da çoktur..
Sadece bu örnek egitime...egitimin unsuru ogretmen ve öğrenciye verilen degerin bu ulkede ne oldugunu gosterir..
Kar tatili....olmayan zam haberi sonrasi haberin altindaki yorumlari okumak bile kendisine okuma yazma ogreten kisiye bu ulkede verilen degeri cok acik gösterir..
Aslinda tum ogretmenleri toplayip sehir meydaninda yakalim desen eline benzin bidonu alip siraya geçecek o kadar cok mahlukat varki....
Bu ulke bu zihniyetle ne marka cikarir...ne diger ulkelerle rekabet edebilir...
Bkz AB USA ile Wolsvagen Google..
Çın ABD ile HUVAI APLE kavgasi yaparken..bizim haberlerde gundemlerimize bkz
Osmanli cag acip kaparken havan topu..mikroboyoloji arastirmalari yaparken Bati meleklerin cinsiyetini tartışıyordu...simdiki biz gibi...
Sende yapabilirsin,bu ülkede iş yapana yasak yok,sadece şartları yerine getir.
Sektörler içinde en RİSKli olanı inşaat sektörüdür.
Konuyu bilmediğiniz için özet geçeyim.
Arsa imarlı olacak.(Belediye onaylı)
mimari proje çizdireceksin.(Mimar çizecek)
Beton ve demir.(Mühendis heseplayacak)
Elektrik işleri.(Elektrik mühendisi)
Su tesisat,kalorifer,asansör vs.(Mühendis)
Hazır beton kullanacaksın.(beton şirketi test için örnek alacak)
Beton dökerken denetleme şirketi gelip demir,kalıp vs görecek kontrol edecek, izin verirse beton dökebilirsin.
Deprem yönetmeliğine uygun olacak.
İşçi sağlığı memuru tarafından denetleneceksin.
Kullandığın malzemeler standartlara uygun olacak.
Yapı kullanma izin belgesini belediyenin yetkili kurumlarından alacaksın.
__________________________________________________ _______
Adam para kazanmış vergisini ödemiş istediği arabaya biner istediği gibi harcar,senden mi izin alacaklar.:wu:
VIOP başlığında bu kadar gereksiz konuya izin veren moderatörlere de tebrikler gerçektende.
:kahkah: :kahkah: :kahkah:
Ne anlatıyorsun bana ya
İyi misin sen!!
Liyakatsız belgesiz eğitimsiz meslekmi olur
Bundan 10 yıl önce dedimki web tasarım kursuna gideyim de web tasarlarım para kazanırım dedim gitmeden önce bir araştırayım dedim adamlar 5 tlye web bakımı yapıyoruz dediler hemde 18 yaşında yeni mezunlar dedimki sonra kendime neyin peşindesin geç kaldın hatta bunu ispatlamak için işkurun web tasarım elemanı ilanına başvuru yaptım bana ne deseler iyi abi bize bekar genç 18 yaşında adam lazım koşturacağız ucuza çalıştıracağız
Daha sonra bir olayımı daha anlatayım
Kendim adalet mezunuyum zabıt katibi sınavına gireceğim 150 ilana 3 bin kişi başvurmuş adalet mezunu olması gereken dışında bilgisayar mezununu bile kontenjana dahil etmişler
Kısacası demek istediğim şu
Müteahhit ameledir mimarı mühendisi yönetmesi iş değil bizi yönetenlere zaten malum
zannetmeyelim bence ...yıllar önce karamehmetlerin çukurova tekstil fabrikasında yangın çıktı... yangından önce balyaların taşındığı sigortadan para almak için bilinçli yapıldığı söylenmişti... aile evleri kendi aralarında anlaşmazlık üzerine satışa çıkarıldı..
işyerinde komşularım var amca çocukları çok zenginler ... ortak oldukları işyeri için geçen gün demir ustası çağrıldı ne kadar demir ne kadar vida harcanmış onu hesaplatıyorlar.. bu iş yerinide kullanmıyorlar... diyemiyorlarki... burası şu kadar para ister al ister ver...onlar için önemli parada değil(bindikleri araba parası daha fazla değerli).... anlayışlar çok farklı.. önceki mesajımda bunu ifade etmek istemiştim...zenginlerin azı hariç farklı bir düşünce yapısı var...
Leylek oldukça iri bir kuştur. Boyu 110 ila 115 cm arasındadır. Ayakta duruken yerden yüksekliği 100 ila 125 cm arasındadır. Kanat genişliği 155 ila 215 cm, ağırlığı da 2,3 ila 4,5 kg arasındadır.
20 bin kg pamuk yani 20 ton,eski man kamyonlar 10 ton taşırdı,yeni kamyonlar 20-40 ton taşır,yani rakam çok küçük,sabancıya bok atmaya deyecek bir rakam degil depoda yagmur almıştır belki,bu haberleri kim nereden bulup çıkarıyor anlamıyorum
Başakşehir'i Tebrik ediyorum.