Sayfa 718/999 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Fen lisesinde tanıdığım, samimi olduğum öğretmenler var, hiçbiri ayda 20bin TL kazanmıyor.
    Su anda kamuda çalışan hic bir ogretmen hangi okulda olursadegil 20.000 degil 10.000 almak alsa alsa 7.000 tl ek dersle birlikte alir
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Vatandaşlarımızda ve özel şirketlerde 210 milyar dolar mevduat olduğu bilinmekte,3 trilyon cıvarıda tl mevduatı banka hesaplarında görülmekte,aşırı vergi ödense bu paralar tasarruf edilebilirmiydi?
    Allah daha çok versin hane halkının 2 evi,2 arabası var.
    Nerde ulan benim 2 evim ve kalan 1 arabam ?? Kim gasp ettiyse ortaya çıksın jwşxğşqw..

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Benim çocukluğumda buz dolabı,çamaşır makinası,Tv yoktu.(tel dolaplar vardı)
    Babam çalışır (5 kişilik aile) annem ev işlerini yapardı,zaten şehir de çalışamazdı.

Sizin çoçukluğunuz dönemi ikinci dünya savaşı yılları filan mı ?

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...arihi-2477895/

Türkiye ilk yerli çamaşır makinesini 1959 yılında, ilk yerli buzdolabını 1960 yılında, ilk yerli fırınını 1963 yılında üretti.

4.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Sizin çoçukluğunuz dönemi ikinci dünya savaşı yılları filan mı ?

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...arihi-2477895/

Türkiye ilk yerli çamaşır makinesini 1959 yılında, ilk yerli buzdolabını 1960 yılında, ilk yerli fırınını 1963 yılında üretti.
    Roket atsan da anlamazlar, adamlar da yüz yok... Çıkarları ne gerektiriyorsa onu söyler, onu yaparlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyeti 3 yıl sonra 100. yılını kutlayacak.
    Miras gelirleri dahil, meslek sahibi olan ortalama gelirli aile,çalışırsa 2 ev almak gayet mümkün.
    Çalışırsa...!!?!

Ortalık iş kaynıyor %58 havuz başında margaritasını yudumlarken keyfinden çalışmıyor, o yüzden evleri olmayacak

Türkiye’de Çalışabilir Nüfusun Yüzde 58’i İşsiz

https://www.amerikaninsesi.com/a/tur...z/5457018.html

6. 200 bine de ev var 2 milyona da ev var..önemli olan kalite..mesela TOKİ lerin evlerinden memnun olanların sayısı çok az..adeta kamp gibi..ama açıkta kalmaktan iyidir tabi

7. sakıp ağaya gencin biri sorar ... ağam bu zenginliğin sırrı var mı ?.. oda evet var üstelik çok basit der.... genç heyecanla ağam bana söylermisin? der.. sakıp ağa olur iyi dinle o zaman der...

ilk yıl çalışıyorsun paranı biriktiriyorsun.. ikinci yıl çalışıp yine paranı biriktiriyorsun.. üçüncü yıla gelince çalışıp yine biriktiriyorsun...ondan sonra alışıyorsun zaten der...

çok zengin insan tanıdım .. çoğunluğu bu halde aşırı derece hesapçı ( aileden miras kalan zenginler biraz daha farklı)
    para için her yol mübah deyip iş yapan çok fazla malesef ülkemizde...

atvde ekmek teknesi adında bir dizi vardı... orda para bizi bozmasın be cengiz repliği vardı .. sanırım para bizi yozlaştırdı...

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yanlış anlamışım.
    Benim bu forumda kimseye saldırı amacım yoktur. Sadece ekonomi ile ilgili rakamları tüm çıplaklığı ve gerçekliği ile yazmayı tercih ederim. Rakamların söylediği bir şey varsa o da, geçmişe göre daha fakirleşmiş ve bunun yanında ülkece mal varlığımız ve toprağımızı kaybetmiş olduğumuzdur. Bunu anlatmak istedim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu ülkede yaşayıp, herhangi bir ranta tutunmamış herkes bunun farkındadır. Zenginleştiğimize inanlar herhangi bir süpermarkette en çok satılan 10 ürünün tadına baksın. Özellikle çikolatalara, ne noktaya geldiğimizi gösteriyor.
    Zenginlik bana göre yüksek kalitenin sıradanlaşmasıdır. Eğer artık daha kaliteli yemekler yiyebiliyorsanız, daha kaliteli meyve, sebze tüketebiliyorsanız. Peynirin tadına varıyorsanız zenginleşmişsinizdir.
    O egeli ben değilim

Sayfa 718/999 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •