Sayfa 723/999 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Öğretmenlere verilen ucrete kafayı takmak çok garip ulkenin geleceğine yön verecek insanların saatlik çalışması üzerinden maaş hesabı yapılıyor. Bu mantıkla iyi bugünlere gelmişiz.
    Ne dindar geçinenler dinini biliyor ne Atatürkçü geçinenler Atatürk'ü biliyor. Bizim Dinimiz de, Atatürk te en öne bilimi ve eğitimi koymustur. Kaliteli insan meydana getiremezseniz hangi sistemi kurarsanız kurun o sistem işe yaramayacaktır. İnsanımız kaliteli olursa hangi sistem olursa olsun önümüzde kimse duramayacaktir.
    Öğretmenlere şu anda hakkettigi değeri görmeyi bırakın eziyet ediliyor. Ama yine de birçoğu hala birşeyler öğretme pesindeler.
     Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Öğretmenlere verilen ucrete kafayı takmak çok garip ulkenin geleceğine yön verecek insanların saatlik çalışması üzerinden maaş hesabı yapılıyor. Bu mantıkla iyi bugünlere gelmişiz.
    Ne dindar geçinenler dinini biliyor ne Atatürkçü geçinenler Atatürk'ü biliyor. Bizim Dinimiz de, Atatürk te en öne bilimi ve eğitimi koymustur. Kaliteli insan meydana getiremezseniz hangi sistemi kurarsanız kurun o sistem işe yaramayacaktır. İnsanımız kaliteli olursa hangi sistem olursa olsun önümüzde kimse duramayacaktir.
    Öğretmenlere şu anda hakkettigi değeri görmeyi bırakın eziyet ediliyor. Ama yine de birçoğu hala birşeyler öğretme pesindeler.
    Ben kafayı takmıyorum sadece çok güzel meslek imamlarla öğretmenler.
    Bana göre herkes öyle çalışmalı da

Lisede yapamadığımız soru olunca cevap anahtarını gizleyip hatta şıklardan gitmesin diye şıkları karalayıp test sorusu sorardık öğretmene terlerdi üflerdi sonra kızardı

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Leyleğin ömrü lak lakla geçermiş.
    Siz bütün gün burada lak lak ederken işini iyi yapan çok çalışan insanlar hakkettikleri kazançlarını elde ediyorlar.
    Haybeciler, çalışmadan kolay para kazanmak isteyenler şikayet etmesinler.
    Doğru hafta sonu da izin verseler daha kandıracağınız çok insanlar olacakta Allahtan tapu daireleri kapalı

Sistemin en kolay para kazanan işindesiniz bakın meslek bile demiyorum çünkü elin amelesi yarın müteahhit oluyor eğitim belge yok liyakat sorduğunda çok iyi harç karıyordum diyor vay vay vay

Dolaşın lüks araçlarla varsa inancınız öbür dünyada fitil fitil çıkacak yoksa zaten sözüm yok

Son olarak bazı laflara cevap bulamayınca laklak oluyormuş

3. İlkokul mezunu bekçi 4800 tl ile işe başlar. Lisans mezunu öğretmen 4200 tl ile işe başlar öğretmen çok alıyor derler.

SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    sakıp ağaya gencin biri sorar ... ağam bu zenginliğin sırrı var mı ?.. oda evet var üstelik çok basit der.... genç heyecanla ağam bana söylermisin? der.. sakıp ağa olur iyi dinle o zaman der...

ilk yıl çalışıyorsun paranı biriktiriyorsun.. ikinci yıl çalışıp yine paranı biriktiriyorsun.. üçüncü yıla gelince çalışıp yine biriktiriyorsun...ondan sonra alışıyorsun zaten der...

çok zengin insan tanıdım .. çoğunluğu bu halde aşırı derece hesapçı ( aileden miras kalan zenginler biraz daha farklı)
    para için her yol mübah deyip iş yapan çok fazla malesef ülkemizde...

atvde ekmek teknesi adında bir dizi vardı... orda para bizi bozmasın be cengiz repliği vardı .. sanırım para bizi yozlaştırdı...
    Yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    yarın piyasalar nasıl olur?
    Tahminleri alalım.
    Kıdemli midir nedir biri investing de çökecek demiş. Milleti gazlamış. Bilmiyorum ayrıntıyı..

6. Terör olayları da var tabiki..batıda var mı 10 bin maaşlı çoban..10 bin karşılığında adam canını ortaya koyacak
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    10 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar.
    Siirt'te tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlar, 10 bin lira maaşla çalıştırılacak çoban bulamadıklarını söyledi.

https://www.ntv.com.tr/turkiye/10-bi...u0uJyN1n_0kmUQ

Aysun hanımın beğenmediği, dağdaki çobanı bulmak zorlaştı memlekette.

7.  Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    İlkokul mezunu bekçi 4800 tl ile işe başlar. Lisans mezunu öğretmen 4200 tl ile işe başlar öğretmen çok alıyor derler.

SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen atanması da cabası öğretmenin angarya işi çoktur. Eve iş götürür. Baziları bilmez etrafımda çok öğretmen var. Yaptıkları işe inanın siz dayanamazsızız karantina da anlamadınız mı o çocukları akşama kadar idare eden onlar. 4200 tl lisans mezunu biri için ayıptır.

8.  Alıntı Originally Posted by haylaz69 Yazıyı Oku
    Bi sabancı kolay yetişmiyor demek ki.

Sayfa 723/999 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •