arkadaş 10 dk da ne sattınız yaaa
Printable View
arkadaş 10 dk da ne sattınız yaaa
Osmanlı dün aldıklarını kademeye bakmaksızın verdi.Az bi lotu kaldı o satışlar bitince yola devam ederiz.
Bozan Osmanlı dün enfazla satışla gidiyordu öğleden sonra nevar ne yok aldı tavana vurduk bugünde ne var ne yok çıktı İş de biyere kadar savundu
su akar yolunu bulur bence aracı kurumların işi bu afetmezler ...
iş amcamız osmanlı, bofa ve oyak satışlarını karşılamaya çalışıyor,
bakalım gücü nereye kadar yetecek :)
bankof galiba akıntıya göre kürek sallıyor...alış iştahı varsa herkesten önce alıyor...satış iştahı da yüksek ise bu sefer de satıyor...
bankofun alması için öncelikle satışlarının gücü kesilmeli ardından da alış iştahı daha ağır basmaya başlamalı..gün içinde bu şartlar sağlanabilir...bekliyoruz....
70 üstü kalsın da...o yeter...bakalım kalacak mı???
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlamak zor.Bir gün tavan bir gün neredeyse taban.
Teknik olarak ne zaman olumlu bir yorum yapılsa ertesinde böyle bir performans sergiliyor.
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahtada bir kapışma bir liderlik savaşı var gibi, kim kazanırsa o taraftayız.
Düşüren tarafta değilim...[emoji23]
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam tek başına çatışıyor bofa biraz geri alsa
Savaş tüm hızıyla devam ediyor, kimin cephanesi biterse teslim olur.:)
80'li fiyatları da görsek artık, hep daha fazlasını.:)
alanlar 193 bin lot info ve 108 bin lot iş yatırım. Şu info ve osmanlı patronun değnekçi takımı bunlar 2 side ertesi güne info -osmanlı malı boşaltmak için alan kurumlar. Ha patrondan icazet almadan kimse sığ tahtada böylesine lot alıp kenara çekilemez. Al gülüm-ver gülüm. iş yatırım alıcı tarafta olduğu sürece sorun yok.
İlk 60'lı fiyatlarda yakalanıp 38!e kadar düştükten sonra daha yeni 10-15 lira prim üstüne koyduk ancak, sizin gibi 40'lardan girseydim haklıydın, sizler kazandınız ben ancak parayı kordum burada, zamanlama önemli.
Hem buradaki malım az, Kcaer kazığını 150 senede çıkaracağımı sanmıyorum.:)
Foruma bak yahu herkes burada mahalle muhtarları bile burada :)Kafa çakır keyif gittim gübre forumuna yazmışım ege forumu diye sonra sildim yazdıklarımı tekrar yazamam aynı şeyleri.Maliyetim 70 TL zarları attık bekliyoruz geçen sene zirvesi 65 civarları daha yazmam ytd..
Yağ çekenler olacaktır diğer forumlara yazan 3 ay da 40 civarlarından yükseliş yaşamış diye şuan 81 civarları geçen sene 65 civarları o nasıl olacak..bok demek ege gübre zaten gibi performansı olan hisse 1 yıllık grafikte grafikte enflasyona yenilmiş hissedir ytd.Yan tahta ege gübre patron spekülatör hissesi sermayesi sadece 100 milyon hisse durumunda ve ihracat yok..olumlu tarafı borcu olmayan firma durumunda ve liman işletiyor ytd.Grafik o da iyi durumda kısmette varsa iyi paralar kazanırız ytd.
Benim malım giymatli diyor taktaci:kahkah:
her yere gidebilir bu!
https://i.hizliresim.com/l6ozzdv.PNG
çoğu çıktı sanırım...
[QUOTE=Filozof;6892786]her yere gidebilir bu!
https://i.hizliresim.com/l6ozzdv.PNGF Ağırlık nereye...
Aman borçlu olmasın yoksa patron satışları bitmez...
Ses çıkmıyor bugün:)
merkezi beklemiş:)