Sayfa 724/905 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    78 ve üzeri haftalık kapanışlar yukarı yönlü hareketlerin telafuzu için önemli

[/url]
    ilk etapta 78 üzeri günlük kapanışlarda da sıralı fibo direnci olan 96 açık hedef haline gelecektir

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İlk 60'lı fiyatlarda yakalanıp 38!e kadar düştükten sonra daha yeni 10-15 lira prim üstüne koyduk ancak, sizin gibi 40'lardan girseydim haklıydın, sizler kazandınız ben ancak parayı kordum burada, zamanlama önemli.
    Hem buradaki malım az, Kcaer kazığını 150 senede çıkaracağımı sanmıyorum.
    kocaer de iyidir ama biraz daha vakti var gibi geliyor bana...kocaerde en kötüsünün yaşanmış olma ihtimali yüksek...moral bozmak yok...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Foruma bak yahu herkes burada mahalle muhtarları bile burada Kafa çakır keyif gittim gübre forumuna yazmışım ege forumu diye sonra sildim yazdıklarımı tekrar yazamam aynı şeyleri.Maliyetim 70 TL zarları attık bekliyoruz geçen sene zirvesi 65 civarları daha yazmam ytd..

Yağ çekenler olacaktır diğer forumlara yazan 3 ay da 40 civarlarından yükseliş yaşamış diye şuan 81 civarları geçen sene 65 civarları o nasıl olacak..bok demek ege gübre zaten gibi performansı olan hisse 1 yıllık grafikte grafikte enflasyona yenilmiş hissedir ytd.Yan tahta ege gübre patron spekülatör hissesi sermayesi sadece 100 milyon hisse durumunda ve ihracat yok..olumlu tarafı borcu olmayan firma durumunda ve liman işletiyor ytd.Grafik o da iyi durumda kısmette varsa iyi paralar kazanırız ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Benim malım giymatli diyor taktaci
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    her yere gidebilir bu!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    her yere gidebilir bu!
    Ak takiler dolasımda olanlar değıl. Hısse cogu dısarda nolacak bu boyle

8. çoğu çıktı sanırım...

Sayfa 724/905 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz