Sayfa 723/905 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Savaş tüm hızıyla devam ediyor, kimin cephanesi biterse teslim olur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. maşallah otomabilciler toplanıyor çok guzel bir haber
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    maşallah otomabilciler toplanıyor çok guzel bir haber
    manisa otomotivin kalbi haline geliyor...o kalbin çıkış damarı da nemrut körfezi...körfezin de gülü egegübre limanıdır....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. 80'li fiyatları da görsek artık, hep daha fazlasını.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    80'li fiyatları da görsek artık, hep daha fazlasını.
    insan oğlunun gözünü ancak toprak doyururmuş.. sende kocaerin vurduğu darbeyi ,egegübre tedavi ediyor galiba...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    80'li fiyatları da görsek artık, hep daha fazlasını.
    80 ve üzeri haftalık kapanış demek başka sulara yelken açmak demek Tavanlı kanal direnci buralar artık. Bir kanl boyu kadar daha potansiyeli barındırıyor demek 80 üzeri haftalık kapanışlar

7. alanlar 193 bin lot info ve 108 bin lot iş yatırım. Şu info ve osmanlı patronun değnekçi takımı bunlar 2 side ertesi güne info -osmanlı malı boşaltmak için alan kurumlar. Ha patrondan icazet almadan kimse sığ tahtada böylesine lot alıp kenara çekilemez. Al gülüm-ver gülüm. iş yatırım alıcı tarafta olduğu sürece sorun yok.

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    insan oğlunun gözünü ancak toprak doyururmuş.. sende kocaerin vurduğu darbeyi ,egegübre tedavi ediyor galiba...
    İlk 60'lı fiyatlarda yakalanıp 38!e kadar düştükten sonra daha yeni 10-15 lira prim üstüne koyduk ancak, sizin gibi 40'lardan girseydim haklıydın, sizler kazandınız ben ancak parayı kordum burada, zamanlama önemli.
    Hem buradaki malım az, Kcaer kazığını 150 senede çıkaracağımı sanmıyorum.

Sayfa 723/905 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •