Oğlum istediğim zaman istediğim kağıda geçerim...bu bana kalmış bir şey..madem teknikcisin o zaman temelin konusuldugu bir konuya neden hemen atliyorsun
Printable View
Sen baya baya kendini bir şey zannediyorsun ya da her zaman dediğim gibi ciddi hastasın...Aslında o da bir hastalık çeşidi tıpkı kendini şıh zannedip burada el etek öptürecek adam aradığın gibi...Sana gerekli cevabı epey önceden vermiştim zaten ve içerisinde bulunduğun psikolojik travmayı anlayabiliyorum:
Zavallı çocuk burayı diğer sosyal medyadaki şeyh & mürit muhabbeti benzeri algılarla yönetebileceğini zannetti...Hatta işi el-etek öpme noktasına kadar getirdi...Ama bir baktı ki karşısında gayet donanımlı birileri var, şimdi kıvranmaca...Allah'lı imzasını da kaldırmış bu arada...:)
bi film vardı eskiden bilir misin sarı saçlı binadan havuza atlardı dolandırdığı adam gelirdi birşey söylerdi en başta onu yazmayım
nokta nokta canım evladım meseleyi yine kavrayamadın değil mi banane la sizin temelsiz temel analizden ben yaptığın kahveliği anlatıyorum istedğin kağıdı al ama a d a m ol sadece
Vay hissedarxd sesimi duyup geldin demek...takımınız hala bir kişi eksik..ben belki utancından bir daha bu nicki kullanamazsin sanıyordum...oysa yanılmışım...senin deyisinle ALLAH in verdiği akıl ile yazıyorum...geçmişte beni şeyh yapan sendin...ne çabuk unuttun..
Siz hic matematikde bilmiyorsunuz. Ciro nasil yuzde 30 artmis? 2022/12 540m, 2023/12 569m satis geliri (cirosu) var sirketin. Kur 2022 sene sonu 18.60 seviyesindeyken 2023 de 29.40 kapatiyor. Nasil stabil oluyor bu kur simdi. Bu kura gore yurtdisi satislar doviz bazinda dusmus bile.
Siz iyice insanlari salak yerine koymaya basladiniz. Burayi okuyup mal alip zarar edenlerin vebaline giriyorsunuz. Umarim farkindasinizdir.
Allahtan elimizin altinda foreks, fintables falan varda verileri okuyabiliyoruz. 2023 ilk ceyrek 119.20m, 2024 ilk ceyrek 134.51. Halen yuzde 35 i bulamadim. Kur 2023/1. Ceyrek 19.20 iken 2024/1. Ceyrekde 32.20 seviyesinde. Haklisiniz kabaca yuzde 60 seviyesinde stabil kalmis.
Malimi pohpohlayacagim diye iyice sacmalamaya basladiniz. Hatta farkinda degilseniz ama manipulasyon yapiyorsunuz alenen. Duzeltiyorum farkindasiniz.
Gg1101 dostum berkosanin yedeği sen mıydın ?? O olmayınca seni mi takıma aldılar ?? Sıkıntı yok...berkosan da gelince siz 6 kişi oynayın...
bak gg1101 arkadaş gayet güzel şey yazdı noldu çamurda debeleniyorsun yok onun yedeği miisn falan adam fintablestan ordan burdan örnek gösteriyor baktım diyor sen hala ergen errgen şeyler yazıyorsun gerçekten akıl şey değil ki şeyyapayim sana kibarca yazdık işte ceza olmasın diye :)
Terbiyeni takin diyecem. Ama onceki mesajlarini gorunce bosa kurek cekmis olacagimin farkindayim. O yuzden benim hakkimda istedigini dusunebilirsin.
Ama burada yalan yanlis verilerle bilerek ve isteyerek manipulasyon yapmana ve forumu kirletmenede musaade etmeyecegim.
Objektif bir bicimde verilerle aciklama yapacagim. Yukarida yazdigim verilerde varsa bir hata konusalim, ozur dileyeyim. Sallamasyon rakamlarla insanlarin vebalini alma.
alenen manipülasyon yaptığını düşünüyor artık millet bence çok konuşma tüy dikiyorsun en son ekibinizden kaya zırlıyordu :kahkah:
Halunasyon da diyebilirsin...rüya da diyebilirsin....hikayeci de diyebilirsin...hayalci de diyebilirsin .. sıkıntı olmaz...ben alışkınım bu laflara...bakalım zaman kimi haklı cikaracak ?? Geçmişte berkosan 19 TL den 56 TL ye giderken hiç biriniz piyasada yoktunuz...ama berkosan biraz sıkıntıya düşünce hepiniz birlikte ortaya çıktınız...madem forumu ta basindan beri takip ediyorsunuz neden 5 ay önce hiç sesiniz cikmiyordu ??
Atatp 34.5 TL den beri yazıyordum...170 TL yi gördü...ben 123 ten sattim... şu anda 140 TL dedir...benden sonra bir defa daha 170 i gördü ..günlerce de 150 nin üzerinde kaldı...hiç bir kimse atatp den çok zarar ettim diyemez...ama kardan zarar olmuş olabilir...
Kocaer de 17.50 den beri ve tam 13 ay önce yazmaya başladım...hisse 70 i gördü...düzeltmeye girdikten sonra tekrar 70 i gördü...ardından yine günlerce 60_65 aralığında kaldı..satmak isteyene her türlü fırsatı verdi...
Kpcarde. Zarar edebilmek için 13 aydan son 5 ay içinde almış olmak gerek...çok geç alana benim
yapabilecek bir şeyim yok...
Kaldı ki bu iki hisse de çok kaliteli...bak agresif sen bile atatp yi 400 hedef ile tutmaya devam ediyorsun...bunda utanilacak bir şey yok...tam tersine çok dua aliyorum...son zamanlarda herkes gibi bizim de karımiz eridi..ama piyasa duzeldiginde kaliteli hisseler gereğini fazlası ile yapacaklar...
Atatp 50 TL yi geçtikten sonra hiç kimseye al demedim...forumlarında da açıkça yazdım...kalkıp 170 ten de hiç bir takipçim almaz...beni gerçekten de takip edenler en geç bir ay sonra alır..bir ay içinde atatp daha 40 TL ancak olmuştu...
Atatp de 170 ten alan biri bile zararı şu anda yüzde 20 dir...buda çok büyük bir rakam değildir...
Ben uyur...sabaha herkese cevap verecem...
18 yıldır borsada olduğuna göre muhtemelen ben ilk hissemi aldığımda sen dünyada yoktun...Geçen gün de yazdım, yeterince kendini rezil duruma soktun ve bence bir süre yazmaya ara ver...Zaten şu son mesajlarla herkes gerçek kapasiteni anlamış durumda ve sen de bu forumun gayet donanımlı bir yer olduğunu artık görmen gerekli evladım...Yani demem o ki "fonlar alıyor" deyip mal çakacağın bir kitleyi burada bulamazsın; öyle bir kitle yaratmana da buradaki hiç kimse müsaade etmez...
Yoğun bir çaba içerisindesin farkındayım ancak boşuna uğraşma...
bir zamanlar forumda çok huzurluydun...ama sattıktan sonra birden bire huzurun bozuldu...sen ve diğerleri kedinin ciğere baktığı gibi bakmaya devam edeceksiniz....6 kişilik takımınızın adı çiğersiz kediler olarak koyuyorum...bir gün yatırımcıyı bıktırarak ,satmasını sağlayarak o çiğerleri yiyebileceksiniz...bakalım o gün hangi gün ??? siz çalışmaya devam edin...
ciğersiz kediler takımı maç başlayacak ama hala daha uyanamamışlar....:kahkah: tabi gece yarılarına kadar uyanık kalırlarsa böyle olur...yalnız bu takımın yerlerini değiştirmek lazım..ft-2 ileri uçta pek becerikli olamadı...onu savunmaya alalım...hissedarx de orta saha da çok vasat onu da savunmaya alalım...onların yerine agresifi ileri uca alalım...şansını denesin bakalım ..bakarsınız şansı iyaver gider de bir gol atıverir...yedeklerde berkosan duruyor....ilerleyen saatlerde onu da ileriye alarak çift santrafor oynatalım ki ileri uçta agresif yalnız kalmasın...agresif isminin hakkını ver artık...çiğersiz kediler takımı sana çok güveniyor...
bu arada ciğersiz kediler takımının en güvendiği adam olan agresifin futbol geçmişinden de biraz söz etmek lazım..kendisi büyük adamdır...berkosanın telegram sayfasını başkaları ile ana avrat küfürleşerek tek başına lağım çukuruna çevirerek artık yazılmaz hale koyan kişidir...daha önceleri yüzlerce ileti yazılıyorken dün sadece üç adet ileti yazılabilmiş...sayfada ne kadar adam akıllı yorumcu varsa hepsini tek başına sayfadan def edebilmiş biridir...bakalım lağım çukurunda oynamaya alışmış biri temiz çimli sahada ne kadar başarılı olabilecek ??? takımı ona çok güveniyor...umarım isminin hakkını artık verir...
Yine kavga başlamış. Bu kavganın bitmesi için bir tarafın susması gerek. Her iki taraf cevap verdikçe bunun sonu gelmez. Benim tavsiyem, sevgili Keko, bence biraz dinlen. Biz senin hisse ile ilgili bilgi ve yorumlarından yararlanıyoruz. Görüyorum ki, polemik kapsamında yazdıkların, hisse ile ilgili yazıklarını kat kat aşmış. Bu nedenle asli işine dönmeni tavsiye diyorum.
biliyorum farkındayım dostum...ama cevap yazmayınca kendilerini bir şey sanmaya başlıyorlar...neden cevap veremiyorsun diyorlar....o yüzden de kim olursa olsun cevap verme hakkımı kullanacağım...sayfa kirleniyorsa da başta da söylediğim gibi sorumlusu ben değilim...benim yazmamam için onların sataşmaması lazım...her sataşmaya cevap vereceğim...
Şeyhler sümüklü mendillerini kullanır atarmış...Bunu en iyi senin bilmem lazım...:) Bana bu piyasanın piri derler çocuğum, kullanıldın ve atıldın...Öyle Allah, kitap, peygamber güzellemeleri burada sökmez yani...Seni psikolojik travmalara sokan da bu zaten...Bu çember sakallı modunla her istediğini yapabileceğini zannettin ve dayak yedin...Kabul et...:rules:
Sen ve ekürin defalardır hep aynı şeyleri yazıyorsunuz ama tek 1 tane şirketi kötülediğim ile ilgili mesajımı getiremediniz ve aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz çünkü ahlaki sorunlarınız da var...Zaten benim bu kainattaki temel misyonum sen ve senin gibi Allah ile aldatanlar olmuştur ve bu hep böyle olacak...