Sayfa 723/882 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    bak gg1101 arkadaş gayet güzel şey yazdı noldu çamurda debeleniyorsun yok onun yedeği miisn falan adam fintablestan ordan burdan örnek gösteriyor baktım diyor sen hala ergen errgen şeyler yazıyorsun gerçekten akıl şey değil ki şeyyapayim sana kibarca yazdık işte ceza olmasın diye
    Bende ona kötü bir şey mi yazdım..bilancoyu anlattım ona ..sonrada sizin takıma girdi...illa da gol atacam hevesine kapıldı..

2.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    bence IQ testi de yaptır sen çünkü boğazına kadar bka batmışsın haberin yok
    Sizin takım batmış söylediğin şeye... ha gayret ...olacak bu iş..

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Gg1101 dostum berkosanin yedeği sen mıydın ?? O olmayınca seni mi takıma aldılar ?? Sıkıntı yok...berkosan da gelince siz 6 kişi oynayın...
    Terbiyeni takin diyecem. Ama onceki mesajlarini gorunce bosa kurek cekmis olacagimin farkindayim. O yuzden benim hakkimda istedigini dusunebilirsin.

Ama burada yalan yanlis verilerle bilerek ve isteyerek manipulasyon yapmana ve forumu kirletmenede musaade etmeyecegim.

Objektif bir bicimde verilerle aciklama yapacagim. Yukarida yazdigim verilerde varsa bir hata konusalim, ozur dileyeyim. Sallamasyon rakamlarla insanlarin vebalini alma.

4. alenen manipülasyon yaptığını düşünüyor artık millet bence çok konuşma tüy dikiyorsun en son ekibinizden kaya zırlıyordu

5.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Terbiyeni takin diyecem. Ama onceki mesajlarini gorunce bosa kurek cekmis olacagimin farkindayim. O yuzden benim hakkimda istedigini dusunebilirsin.

Ama burada yalan yanlis verilerle bilerek ve isteyerek manipulasyon yapmana ve forumu kirletmenede musaade etmeyecegim.

Objektif bir bicimde verilerle aciklama yapacagim. Yukarida yazdigim verilerde varsa bir hata konusalim, ozur dileyeyim. Sallamasyon rakamlarla insanlarin vebalini alma.
    Rakamlara yarın birlikte bakalım...bakalım kim haklı kim haksız..

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    alenen manipülasyon yaptığını düşünüyor artık millet bence çok konuşma tüy dikiyorsun en son ekibinizden kaya zırlıyordu
    O senin dusuncendir...beni tanıyan zaten tanıyor..Kaya kocaeri şimdilik trade ettiğime üzülmüş olabilir...ama Kocaer kötü bir hisse değildir..kaya da biz de son bir yılda çok iyi kazandik...berkosanda sen 30 da almayı bekle daha...

7. ulan yalan söyleme bari la göz göre göre kayanın yazdığı duruyor ne tradesi satıp kaçtın kendini avutma şeklin insan utanır lan yalan söylemeye

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    O senin dusuncendir...beni tanıyan zaten tanıyor..Kaya kocaeri şimdilik trade ettiğime üzülmüş olabilir...ama Kocaer kötü bir hisse değildir..kaya da biz de son bir yılda çok iyi kazandik...berkosanda sen 30 da almayı bekle daha...

8. bak bak ne yazmıştı kaya dostunuz ula keko insan biraz utanır ya !

Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Sevgili keko, kcaer den ayrıldığına çok üzüldüm. Emeklilik kağıtlarım dediğin atatp, kcaer ve brksndan birer birer ayrılıyorsun. Başkalarının durumunu bilemem ama şahsen ben yorumlarına istinaden kendime ve yakınlarıma oldukça fazla miktarda aldırmıştım. Ben üç kağıttan, önce kar etmeme rağmen önce atatp den sonrada kcaer den bayağı zararla bende çıktım. Ama önceden kar edıp sattıklarım bu zararı karşıladı. Şu anda sadece brksn ım olduğunu daha evvelcede sana yazmıştım. Oldukça zarardayım ondanda. Benim durumum önemli değilde yakınlarım hepsi yüksek maliyetliler ve nasıl olsa keko kağıtta ve yorumlarında hep çok güzel olacak emeklilik kağıtları bunlar kekonun, düşüncesiyle satmadan bekliyorlardı. Çok zarardalar bu kağıtlarda, sen brksn haricinde hepsinden çıkınca ben ve yakınlarımın hepsi büyük karamsarlığa girdik, keko bizi yarıyolda bıraktı diye. Muhtemelen bir süre sonra bebek hisse dediğin brksn danda çıkman kuvvetle muhtemel. Biliyorsun kardeşim senin destekçilerindendim ve özeldende sana minnettarlığımı belirtiyordum. Önce brlsm, sonra atatp şimdide kcaer den o kadar güzel beklentilerden bahsetmene rağmen çıkman bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi bir tek brksn kaldı bende. Ancak yakınlarımın hepsi üç kağıtta ve maliyetlerine gelmelerini bekliyor çıkmak için. Bende brksn da maliyetime gelince satacam. Çünkü bugün methiyeler düzülen kağıtlar yarın unutuluyor.
    Tabiiki bunda suçlu sen değilsin, sen yorum yaparsın okuyanda bunu değerlendirir.
    Sağlıcakla kal kardeşim, sana bol kazançlar diliyorum.

Sayfa 723/882 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •