Originally Posted by
KAYA
Sevgili keko, kcaer den ayrıldığına çok üzüldüm. Emeklilik kağıtlarım dediğin atatp, kcaer ve brksndan birer birer ayrılıyorsun. Başkalarının durumunu bilemem ama şahsen ben yorumlarına istinaden kendime ve yakınlarıma oldukça fazla miktarda aldırmıştım. Ben üç kağıttan, önce kar etmeme rağmen önce atatp den sonrada kcaer den bayağı zararla bende çıktım. Ama önceden kar edıp sattıklarım bu zararı karşıladı. Şu anda sadece brksn ım olduğunu daha evvelcede sana yazmıştım. Oldukça zarardayım ondanda. Benim durumum önemli değilde yakınlarım hepsi yüksek maliyetliler ve nasıl olsa keko kağıtta ve yorumlarında hep çok güzel olacak emeklilik kağıtları bunlar kekonun, düşüncesiyle satmadan bekliyorlardı. Çok zarardalar bu kağıtlarda, sen brksn haricinde hepsinden çıkınca ben ve yakınlarımın hepsi büyük karamsarlığa girdik, keko bizi yarıyolda bıraktı diye. Muhtemelen bir süre sonra bebek hisse dediğin brksn danda çıkman kuvvetle muhtemel. Biliyorsun kardeşim senin destekçilerindendim ve özeldende sana minnettarlığımı belirtiyordum. Önce brlsm, sonra atatp şimdide kcaer den o kadar güzel beklentilerden bahsetmene rağmen çıkman bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi bir tek brksn kaldı bende. Ancak yakınlarımın hepsi üç kağıtta ve maliyetlerine gelmelerini bekliyor çıkmak için. Bende brksn da maliyetime gelince satacam. Çünkü bugün methiyeler düzülen kağıtlar yarın unutuluyor.
Tabiiki bunda suçlu sen değilsin, sen yorum yaparsın okuyanda bunu değerlendirir.
Sağlıcakla kal kardeşim, sana bol kazançlar diliyorum.
Yer İmleri