peki al-sat yapmak günlük haftalýk aylýk herhangi bir fark yaratýyor mu?
Printable View
Dolar 6.00 altý artýk yok gibi
ODEA 24.50 oran var diye SMS atmýþ....
Bankalar TL mevduata ihtiyaç duyuyor olabilir. Ýyi pazarlýk edilmeli.
https://twitter.com/r_x_p_u/status/1133716380765831168
Daha satma zamaný gelmedi. Satan þu anki faiz oranýndan zarar eder.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29.5.2019 tcmb fonlama verileri:
https://twitter.com/r_x_p_u/status/1133767168720592902
O kadar çok faiz baþlýgi açýldý ki
Hangi birine bakalým
hiçbirinde de faiz konuþulmuyor..
ikametgah, seçim ne alaka ya ?
bunu yapabileceðin bi sürü topic var.
buraya gelen adam, burayý okuyan adam faizlerle ilgili bilgi almak istiyor.
yok dövizdi, yok efendim seçimdi, siyasetti..
bunlarý konuþalým ama ait olduklarý baþlýklarda konuþalým..
lütfen !
syg,
Yujinin tablo þeklinde faiz oranlarý baþligida var.
Artik aksam oldu...
Bu saatten sonra faiz orani paylasilmaz diyerek ve affiniza siginarak topige bir soru sormak isterim.
En son kredi karti ekstrem altinda soyle bir uyari gordum:
27.06.2019 tarihinden itibaren Maximiles Select’inize uygulanmakta olan yýllýk kart ücreti ayrýcalýðýsona
erecek olup, asýl ve varsa ayný özellikli ek kredi kartýnýza Maximiles Select kredi kartý yýllýk ücreti
yansýtýlmaya baþlanacaktýr. Kredi kartý ücretleriyle ilgili detaylý bilgi için www.isbank.com.trsayfamýzý ziyaret
edebilirsiniz.
En gicik kaptigim sey kredi karti aidati odemektir...
Ne yapmami onerirsiniz?
Syg,
Mucadele etmeden tamam alin kartinizi bana sunu gonderin mi desem?
https://www.maximum.com.tr/TR/kartla...tsiz-kart.aspx
Yoksa karti geri veririm tum hesaplari kapatip maasimi baska bankaya tasirim diyerek tehdit mi etsem?
Hesaba bagli 5 tane otomatik odemem de var...
Iki tane OGS cihazi bu kredi kartina bagli...
Syg,
Ben hepsini kapattýrdým. Bonus flash gibi aidatsýz kartlardan çýkarttýrdým. Yýllýk 1200-1400TL arasý bir fark yarattý. Hele o özel kartlara çok ciddi aidat zamlarý yapmýþlar. Twitterda gördüm adam küfür ediyordu , birisine tek bir premium kart için 1600TL aidat göndermiþ yonca.
Ben bugune kadar hic kart aidati odemedim Garanti AmEx disinda..
Onu da 1 sene tutup hemen kapattirdim, basiretim baglandi yoksa onu da almazdim.
Isbank cok uzerime gelirse aidatsiz karttan alirim zaten cok kitipyozlasmisti son zamanlarda hic kampanya yapmaz olmustu, 200 TL ye 1 TL lik mil veriyordu..
Syg,
Banka hesabý nasýl kapatýlýr?(Yani o banka ile iliþiði tamamen kesmekten bahsediyorum.Yoksa vadeli hesap kapatmak falan deðil)
Kapattým dediðiniz ve öyle sandýðýnýz hesap kapatýlmamýþsa kapattýðýnýzý nasýl ispat edebilirsiniz?
Bugünlerde miiletin kapattýðýný zannettiði hesaplarý tekrardan canlandýrýp, habersizce kullanma olaylarý baþladý.Dikkatli olmakta fayda var.
Çok banka, çok hesap potansiyel bela demek.
Ben yanlislikla burgan dijital actim. Neden yanlislik. Secimimin yanlis oldugunu anladim. Acildigi gun mt yi aradim bir rahatlik bir umursamazlik...forumlarda yorumlarida okuyunca mt aramisti oran vermek icin. Dedim bosver orani sen kapat hesabimi. Once vazgecirmeye calisti sonra tamam dedi kapatiyorum dedi. Aradan 1 hafta gecti baska mt aradi piskince oran teklif ediyor. Dedim benim hesabim kapandigi soylenmisti. Bayan sasirdi dedi hersey acik. Kapatin dedim. Tamam dedi. Kapandi kapanmadi bilmiyorum ama ses kaydi delildir diye dusunuyorum.
Tabiki oyle. Size ikinci bir ornek vereyim. Gecenlerde vakifbanki aradim konut kredisi sormak icin. Tc istedi. Sonra iyi hesabiniz varmis dedi. Ne hesabi dedim. Kredi kartiniz bile var limiti 100 tl dedi. Yil kac dedim 2003 dedi. Dusunun sans eseri denk gelmese bilmeyecegiz. En iyisi en bos gunde gecmisinizdeki tum bankalari tek tek dolasmaktir ki temmuz ayi icerisinde planliyorum...en fazla 10 banka ile calistim simdiye kadar. Hepsine gidecegim
Saygilar
Bu arada dxy ye bakiyormusunuz. Sanki beklenenin aksine dolar bayram tatiline yuksek girecek gibi...kardeslerim yarin sabah dolara 2k cakacagim bilginize.
Bakýn tuhaf bir olay daha.
Gene þanslýymýþsýnýz ki öðrenmiþsiniz durumu.
O tarihi hesaplarýnýzdan anýnda kredi baþvurusu yapýp çekip yiyenler de var.Siz eve icra tebligatý geldiðinde haberdar oluyorsunuz durumdan.
E-devlet sistemine acilen açýk banka hesap sorgulamasý getirilmesi lazým.
Findeks KKB Risk Raporu’nda kredi kartlarý, kredili mevduat hesaplarý ve krediler görülebiliyor... Halkbank hesabýnýz varsa ücretsiz isteyebilirsiniz mail adresinize gönderiyorlar... Kredi kartý var mý yok mu diye banka banka dolaþmakla uðraþmazsýnýz...