Sayfa 725/992 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Emeklilik fonlarından, BES ten BIST e katkı geldi...Biraz da TL mevduatçılardan , PPF cilerden, DTH cılardan katkı bekliyoruz...Tıkandık...Daha ileri gidemiyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Yeni taze oranlar
    T-Bank
    32-60 gün 24.75
    60-92 25.00
    92 ve uzeri gün 25.50...
    Tbank aklima yatmiyor bi türlü ne dersiniz? Birde niye piyasadan az da olsa yüksek veriyorlar..kredi kartlari bile yokmus..kurumsal firmaymış... bana bi akıl verirseniz sevinirim
    dudu üstadın bir lafı geldi aklıma

akşam rahat uyuyabildiğiniz bankayı seçin.

3. usa de, iphone trade in diye bir program yapmışlar, eski telefonunu toplam tutardan düşüyor. iphone 6s için 150usd verdiler, iphone xr 65gb aldım hanıma. vergi ile birlikte 652usd ye geldi.
    652$ + 620 TL = 4560 TL ye geldi. çok fark etmiyor sanki, burada da teknosanın eskiyi getir kampanyası var.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Emeklilik fonlarından, BES ten BIST e katkı geldi...Biraz da TL mevduatçılardan , PPF cilerden, DTH cılardan katkı bekliyoruz...Tıkandık...Daha ileri gidemiyoruz
    Ekte İşyatırımın tavsiye sayfası var. Benim saydığım 7 tane hissede %100 üzeri getiri bekliyorlar. %60 - 70- 80 'ler havalarda uçuşuyor. Bu tavsiyeler benim bildiğim 12 aylık süre için veriliyor. Bana fazla iyimser geldi...

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...si.aspx#page-1
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Bende kontrol ettim her gün al/ sat bir işe yaramıyor.
    Hatta son 3 güne baktım her gün düşüyor. Ama ortalama da vadettiği rakamı veriyor gibi..
    Hiç kendimizi yormamıza gerek yok hafta da bir al/sat yeter de artar...

İnternet hesabındaki hesaplama aracı ile web sitelerindeki hesaplama araçları bile aynı sonucu vermiyor zaten...
    o zaman hafta da bir al sat yapmanın faydası nedir? internet hesaplama araçları birbiriyle çelişebilir ama nzor un kendi içinde tutarlı olması gerekmiyor mu? farklılık neden kaynaklanıyor anlayamadım.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    o zaman hafta da bir al sat yapmanın faydası nedir? internet hesaplama araçları birbiriyle çelişebilir ama nzor un kendi içinde tutarlı olması gerekmiyor mu? farklılık neden kaynaklanıyor anlayamadım.
    günlük işe yaramıyor, birde haftalık deneyelim...

internet hesaplama araçları arasındaki çelişkiyi mt ye sormuştum, kem küm kümülatif falan filan dedi, cevap verememişti...
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Farklılık Nkolay bononun günlük faiz hesaplama yönteminden kaynaklı. İzahnamede nasıl hesaplandığı anlatılmış.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Nurol banka olarak %26,20 ile para talep ederken faktoring firması %25,68 ile daha uzun vadeli para talep ediyor...
     Alıntı Originally Posted by kerem_alici Yazıyı Oku
    T-Bank da benimde yüklü mevduatım var sorun olacağını zannetmem
    Kerem Bey,

Hangi orandan ne miktar ve vade ile T banka mevduat yaptınız?
    Gönderilerinizde göremediğim için soruyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 725/992 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •