Sayfa 729/992 ÝlkÝlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,825 - 5,832 arasý.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altý faiz oranlarý)

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Artik aksam oldu...

Bu saatten sonra faiz orani paylasilmaz diyerek ve affiniza siginarak topige bir soru sormak isterim.

En son kredi karti ekstrem altinda soyle bir uyari gordum:

27.06.2019 tarihinden itibaren Maximiles Select’inize uygulanmakta olan yýllýk kart ücreti ayrýcalýðýsona
    erecek olup, asýl ve varsa ayný özellikli ek kredi kartýnýza Maximiles Select kredi kartý yýllýk ücreti
    yansýtýlmaya baþlanacaktýr. Kredi kartý ücretleriyle ilgili detaylý bilgi için www.isbank.com.trsayfamýzý ziyaret
    edebilirsiniz.

En gicik kaptigim sey kredi karti aidati odemektir...

Ne yapmami onerirsiniz?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Mucadele etmeden tamam alin kartinizi bana sunu gonderin mi desem?

https://www.maximum.com.tr/TR/kartla...tsiz-kart.aspx

Yoksa karti geri veririm tum hesaplari kapatip maasimi baska bankaya tasirim diyerek tehdit mi etsem?

Hesaba bagli 5 tane otomatik odemem de var...

Iki tane OGS cihazi bu kredi kartina bagli...

Syg,

3.  Alýntý Originally Posted by Dudu Yazýyý Oku
    Artik aksam oldu...

Bu saatten sonra faiz orani paylasilmaz diyerek ve affiniza siginarak topige bir soru sormak isterim.

27.06.2019 tarihinden itibaren Maximiles Select’inize uygulanmakta olan yýllýk kart ücreti ayrýcalýðýsona
    erecek olup, asýl ve varsa ayný özellikli ek kredi kartýnýza Maximiles Select kredi kartý yýllýk ücreti
    yansýtýlmaya baþlanacaktýr. Kredi kartý ücretleriyle ilgili detaylý bilgi için www.isbank.com.trsayfamýzý ziyaret
    edebilirsiniz.

Ne yapmami onerirsiniz?

Syg,
    Bankalar artýk ücretsiz kredi kartý da vermek zorunda olduklarýndan, o seçeneði seçmeyip özellikli kart alanlardan ücret talep edebilirler.Bu nedenle bankanýn ikna edilmesi dýþýnda yapýlabilecek bir þey yok.

4.  Alýntý Originally Posted by Dudu Yazýyý Oku
    Artik aksam oldu...

edebilirsiniz.

Ne yapmami onerirsiniz?

Syg,
    Ben hepsini kapattýrdým. Bonus flash gibi aidatsýz kartlardan çýkarttýrdým. Yýllýk 1200-1400TL arasý bir fark yarattý. Hele o özel kartlara çok ciddi aidat zamlarý yapmýþlar. Twitterda gördüm adam küfür ediyordu , birisine tek bir premium kart için 1600TL aidat göndermiþ yonca.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Ben hepsini kapattýrdým. Bonus flash gibi aidatsýz kartlardan çýkarttýrdým. Yýllýk 1200-1400TL arasý bir fark yarattý. Hele o özel kartlara çok ciddi aidat zamlarý yapmýþlar. Twitterda gördüm adam küfür ediyordu , birisine tek bir premium kart için 1600TL aidat göndermiþ yonca.
    Ben bugune kadar hic kart aidati odemedim Garanti AmEx disinda..
    Onu da 1 sene tutup hemen kapattirdim, basiretim baglandi yoksa onu da almazdim.
    Isbank cok uzerime gelirse aidatsiz karttan alirim zaten cok kitipyozlasmisti son zamanlarda hic kampanya yapmaz olmustu, 200 TL ye 1 TL lik mil veriyordu..

Syg,

6. Banka hesabý nasýl kapatýlýr?(Yani o banka ile iliþiði tamamen kesmekten bahsediyorum.Yoksa vadeli hesap kapatmak falan deðil)
    Kapattým dediðiniz ve öyle sandýðýnýz hesap kapatýlmamýþsa kapattýðýnýzý nasýl ispat edebilirsiniz?
    Bugünlerde miiletin kapattýðýný zannettiði hesaplarý tekrardan canlandýrýp, habersizce kullanma olaylarý baþladý.Dikkatli olmakta fayda var.
    Çok banka, çok hesap potansiyel bela demek.

Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    Banka hesabý nasýl kapatýlýr?(Yani o banka ile iliþiði tamamen kesmekten bahsediyorum.Yoksa vadeli hesap kapatmak falan deðil)
    Kapattým dediðiniz ve öyle sandýðýnýz hesap kapatýlmamýþsa kapattýðýnýzý nasýl ispat edebilirsiniz?
    Bugünlerde miiletin kapattýðýný zannettiði hesaplarý tekrardan canlandýrýp, habersizce kullanma olaylarý baþladý.Dikkatli olmakta fayda var.
    Çok banka, çok hesap potansiyel bela demek.
    Ben yanlislikla burgan dijital actim. Neden yanlislik. Secimimin yanlis oldugunu anladim. Acildigi gun mt yi aradim bir rahatlik bir umursamazlik...forumlarda yorumlarida okuyunca mt aramisti oran vermek icin. Dedim bosver orani sen kapat hesabimi. Once vazgecirmeye calisti sonra tamam dedi kapatiyorum dedi. Aradan 1 hafta gecti baska mt aradi piskince oran teklif ediyor. Dedim benim hesabim kapandigi soylenmisti. Bayan sasirdi dedi hersey acik. Kapatin dedim. Tamam dedi. Kapandi kapanmadi bilmiyorum ama ses kaydi delildir diye dusunuyorum.

Alýntý Originally Posted by canx34 Yazýyý Oku
    arkadaþlar bu enflasyona endeksli + 0 stopaj oranlý yýllýk mevduat getirisi aslýnda kulaða çok hoþ geliyor yani yýllýk faizi þubeyle 20'ye fikslesek , 15'lik stopaj'ý da 0'a çeksek 1 yýllýk mantýklý olmaz mý yahu ?
    Ya oran bir dahaki ay 30 a cikarsa? Hatta 50 ye? Ha cikmayabilir de. Bu konuda altinci hissinizi dinleyin kalbinize gore davranin.

Sayfa 729/992 ÝlkÝlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •