Bayramda uzun vade olduğu için genelde çok yüksek vermiyor geçen bayram yaşadık.
Printable View
[QUOTE=admustafa;3653644]Evet oluyor PPF'lerde Cuma akşam açıklanacak fiyat 6 günün getirisi olacak
sayin admustafa
persembe ve cuma aciktir demi bankalar?
Ziraat yat boşta kalan parayı otomatik repo alıyo günlük ama getirisini hesaplamadım
Aranızda hesaplayan varmı?
Vkt ile okt alayım diyorum bayramda kalsın
Banka insafına kalmış bir durum her banka farklı faiz oranı verebiliyor repoya ve genelde banka repo oranları çok düşük oluyor. Fon alımında PPF'de değerlendiren bankayla çalışmanız belki avantajlı olabilir sizin için.
Aracı kurum repo oranınız 16-17 gibi oranlarda ise PPF daha avantajlı olacaktır sizin için sn.eaw
Birkaç gün önce twitırdan da düşük bir hisse senedi oranından bahsetmişlerdi... Ben de anlayamadımSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okt kac yapti acaba ustaf 🤔🤔🤔
İlgilibir kişi.. Sorulan soruların hepsine cevap veriyor, ben de sormuştum.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GPG - %0,37
Benim almamı bekliyormuş.
GPG günü tahminen yüzde 0,37 değer kaybı ile 1,2330 seviyesinde tamamladı
Net hisse senedi ağırlığı yüzde 5,4 USD agr. yüzde 6
Pay değerin gerilemesinde USD'nin değer kaybı ile önceki günlerde pozitif etki gösteren day trade işlemler ve pair trade pozisyonlar etkili oldu