Sayfa 725/1001 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

bayramda fon getirisi oluyor demi ?
    hisse ile girmektense fon bulundurmak daha mantıklı geliyo getirisi olması amacıyla

2. Gpg - %28,28

3. Fon açıklamasında "Katılma payını elden çıkarmak isteyen Yatırımcıların belirlenen değerleme gününden 2 (iki) işgünü öncesi saat 17:00’ye kadar verdikleri katılma payı satım talimatları, talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir. Değerleme gününden 2 (iki) işgünü öncesi saat 17:00’den sonra iletilen talimatlar ise, ilk pay fiyatı hesaplamasından sonra verilmiş kabul edilir ve bir sonraki değerlemede bulunan pay fiyatı üzerinden yerine getirilir" yazıyor.

Yani fon satış valörü 3 ise satım emri verdiğimizde 3 gün sonraki fiyatı üzerinden mi hesabımıza geçiyor yoksa satış emrinden sonraki günkü fiyattan ama 3 gün sonramı hesabımıza geçiyor?

4.  Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    bayramda fon getirisi oluyor demi ?
    hisse ile girmektense fon bulundurmak daha mantıklı geliyo getirisi olması amacıyla
    Evet oluyor PPF'lerde Cuma akşam açıklanacak fiyat 6 günün getirisi olacak

Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Fon açıklamasında "Katılma payını elden çıkarmak isteyen Yatırımcıların belirlenen değerleme gününden 2 (iki) işgünü öncesi saat 17:00’ye kadar verdikleri katılma payı satım talimatları, talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir. Değerleme gününden 2 (iki) işgünü öncesi saat 17:00’den sonra iletilen talimatlar ise, ilk pay fiyatı hesaplamasından sonra verilmiş kabul edilir ve bir sonraki değerlemede bulunan pay fiyatı üzerinden yerine getirilir" yazıyor.

Yani fon satış valörü 3 ise satım emri verdiğimizde 3 gün sonraki fiyatı üzerinden mi hesabımıza geçiyor yoksa satış emrinden sonraki günkü fiyattan ama 3 gün sonramı hesabımıza geçiyor?
    Emir T günü verildi ise T+3 valör. T günü gün sonunda oluşan fiyattan 3. gün sonra hesabınızda olur satış bedeli.

5. Arkadaşlar bu ppf yer günlük alınıp mı satılıyor.heriün alıp satmak mı lazım.deneme amaçla vakıgbank vk 6 almıştım.onu bozdurup tekrar almak mı lazım.hangi saate kadar bozdirulabiyor ve hesaba ne zaman geçiyor.vk6 mı vk11 mi daha iyi getiri sağlıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu ppf yer günlük alınıp mı satılıyor.heriün alıp satmak mı lazım.deneme amaçla vakıgbank vk 6 almıştım.onu bozdurup tekrar almak mı lazım.hangi saate kadar bozdirulabiyor ve hesaba ne zaman geçiyor.vk6 mı vk11 mi daha iyi getiri sağlıyor.
    her gün satıp almana gerek yok. her gün üstüne koyuyor. satarken yüzde 10 vergisini düşer kardan.

Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu ppf yer günlük alınıp mı satılıyor.heriün alıp satmak mı lazım.deneme amaçla vakıgbank vk 6 almıştım.onu bozdurup tekrar almak mı lazım.hangi saate kadar bozdirulabiyor ve hesaba ne zaman geçiyor.vk6 mı vk11 mi daha iyi getiri sağlıyor.
    Bence burayi biraz takip edin oyle alin
    Yoksa olmadik bir fonnalip zarar edebilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet oluyor PPF'lerde Cuma akşam açıklanacak fiyat 6 günün getirisi olacak.
    Cuma okt 40 olsun baska birsey istemem
    Her ihtimale karsi vk11 de aldim ustadim 😃

Sayfa 725/1001 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •