Originally Posted by Webster Cuma okt 40 olsun baska birsey istemem Her ihtimale karsi vk11 de aldim ustadim 😃 Bayramda uzun vade olduğu için genelde çok yüksek vermiyor geçen bayram yaşadık.
Originally Posted by Webster Cuma okt 40 olsun baska birsey istemem Her ihtimale karsi vk11 de aldim ustadim 😃 vk11 link verirmisin onu ziraat yat alırmıyız görünüyor mu?
[QUOTE=admustafa;3653644]Evet oluyor PPF'lerde Cuma akşam açıklanacak fiyat 6 günün getirisi olacak sayin admustafa persembe ve cuma aciktir demi bankalar?
Originally Posted by shangil persembe ve cuma aciktir demi bankalar? sayin admustafa/ Cuma öğlen kapanıyor bankalar, etleri aldın mı shangil.
Originally Posted by Webster Cuma okt 40 olsun baska birsey istemem Her ihtimale karsi vk11 de aldim ustadim 😃 Ooo hedef yükselmiş üstadım
[QUOTE=shangil;3653828] Originally Posted by admustafa Evet oluyor PPF'lerde Cuma akşam açıklanacak fiyat 6 günün getirisi olacak sayin admustafa persembe ve cuma aciktir demi bankalar? Evet açıktır Sn.Shangil. Ben çalışacağım
Originally Posted by admustafa Ooo hedef yükselmiş üstadım Acgozlulugun gozu kor olsun 😃😃😃 Originally Posted by admustafa Evet açıktır Sn.Shangil. Ben çalışacağım Kimlik bunalimina duseceksiniz 😃😃😃
Originally Posted by eaw vk11 link verirmisin onu ziraat yat alırmıyız görünüyor mu? https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=VKT Tabiki
Forum Rules
Yer İmleri