Saol dayucuğum, ama şu güzel bilancoya bu kapanış hoş olmadı.
Printable View
Borsa 1500 den 11.500 e gelirken eregl tamamen yerinde saydı. Bu tahtada büyük bir stres olduğunu gösteriyor.Borsanın bütün yukar hareketlerine ayak uyduramıyor. Nedenini yazdık. Borsa olurda buradan toparlar ise (günlük de macd ağustos 2023 den beri zayıflık gösteriyor ve ilk kez eksi 200 dedi) eregl yine en en en geride olacaktır. Hatta eregl yi o şekilde programlamışlar ki (daha evvel yazdım hatta viop topiğinde de isteyen incelesin diye not düştüm) en son eregl rallisi geliyor sonrasında hem borsa hem eregl birden göçüyor.
Burada da borsada finish i eregl altın hikayesi ile mi yapacak yollu sordum idi. eregl nin kalıcı bir trend e başlaması için borsa ile birlikte iyice çok sağlam diplemesi lazım . Sonrasında borsadaki toparlanmada en önde koşacaktır. Ama nereye . max 3 dolara yine. Ötesi yine olmaz. 3 dolarda satabilmeleri içinde 1 dolar ve altından toplamaları lazım. Benim penceremden durum budur. 1.8 dolarda iken de bulaşmam altın maltın falan dedim 1.4 dolarda da aynı görüşteyim.
Enseyi karartmayın şu piyasadaki dalgalanmadan sonra
Ereğli atbası gidecek endekste
ilk çeyrek 1.60
ikinci çeyrek 1.25 hbk
Minimum 2 lira demeddü cepte.
Son 2 çeyrek de 2.5 hbk getirse
seneye 4 tele kılçıksız vergisiz demeddü hayırlı olsun
ytd
Bilanço kötü diyenlere bakmayın.. Gayet iyi... Ve ilerisi için çok umut veriyor... Sektör düzelmeye başlayınca üç haneleri rahat görür diye düşünüyorum...
Daha öncede yazdım, bu iş bi iki günlük iş değil...Endeksin dönüşünde ilk dönen kağıtlardan olacaktır bence... Boş verin kimin ne yazdığını.... Olumsuz adam borsada para kazanamaz... Sabreden ve bekleyen kazanacak ..Hep böyle oldu...