Sayfa 145/439 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 3506 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Bilanço aslında çok güzel ben beğendim.
    Piyasanın beğenmesi daha önemli, durum ortada!
    Aslında bu dönemde güzel bilanço açıkladı, bugün atlayan çok olmuştur ondan götürmeyebilirler,
    Hafta sonu jeopolitik tarafta bir olumsuzluk yaşanmazsa pazartesi alırlar gibi!
    Global Borsalar Kara Pazartesi verdiğini aldı, biz geride kaldık, Viop30 tarafı izin verirse önümüzdeki hafta çok iyi olabiliriz!

2. Piyasanın mercedes amg eregl ye bişey olmasın.

Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Piyasanın mercedes amg eregl ye bişey olmasın.

Ytd
    Dönüp dolaşıp yine geliyorum ne bununla ne de bunsuz olmuyor

4. sabah ne dedisem o.borsa bundan sonra mafiş.ekonomi mafiş.ereğliş zaten mafişti.tukaş hektaş sırada ereğli.oyaklama maaşlı memurlar yönetiminde neler oluyo ereğli neden çöküşte .bedelsiz aylardır onaylanmadı enteresan .

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Piyasanın beğenmesi daha önemli, durum ortada!
    Aslında bu dönemde güzel bilanço açıkladı, bugün atlayan çok olmuştur ondan götürmeyebilirler,
    Hafta sonu jeopolitik tarafta bir olumsuzluk yaşanmazsa pazartesi alırlar gibi!
    Global Borsalar Kara Pazartesi verdiğini aldı, biz geride kaldık, Viop30 tarafı izin verirse önümüzdeki hafta çok iyi olabiliriz!
    Aslında piyasa da beğendi de bofa beğenmemezlik numarası yapıyor Bugün beklenti bitti dediler,,pazartesi önemli.
    Herşeyden önemlisi endeks 9700-10000 aralığına sıkıştı.,,,artık karar vermek zorunda.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. 40 kere anlattık . Malda değiller. bir çeyrek bi tık iyi geldi (ki bence makyajlı bilanço iyi falan da değil) diye kimse kafasına mal yemez. Malda olsalarda bugün zarar açıklasa bile +5 i vardı. 500 600M lot mal indi tahtaya. (halka açıklı 1.7 milyar lot nerede ise yüzde 30) 2022 2023 de birileri hisse yi köpürtürken.
    Bu tahta da kalıcı sağlam bir trend için min 2 senesi var. 2 sene sonrada beklenti yoksa yine sürünmece. Yoksa eregl 350Milyar PD inde olsa kim ne diyebilir. 1500 borsa değerinden işlem görmesine rağmen bugün takip ettiğim listemde en önde eksi yakma telaşında.
    Malda değiller! Nokta. Burada paldır küldür büyük treader im ayakları ile atlayıp da forumu köpürtüp , belki! bi ihtimal 1 2 tl yukarıdan kı. kaçan malları yeni sahiplerine veririm de kurtulurum bu beladan diye yazan çizen kendini borsacı sanan zevat ı dikkate almayın. Dün yönetimi beğenmiyorum UV listemden çıkardım der yarın 3 dolar hedef verir öbür gün isdmr in sahibi başkası imiş gibi isdmr topluyorum yazar. Şu kısa vade (spot+vadeli) poz. ları kapanana kadar da bir cacık olmaz . Borsa lar da ne olacak ben o taraftada ciddi olumlu sinyaller kapanışlar gelene kadar orada da ciddi olumsuzum.
    Bir de bi tayfa türemiş fed faiz indirecek herşey füze yeğenimciler. hee füze .. demir çelik altın gümüş timber arpa buğday hepsi füze. Sonra gelsin yine enflasyon. Eee ne anladık işten. Hadi yine mi faiz artışı sonra. Fed in indirimleri ile kimse öyle piyasada talep patlaması işte uçan kaçan beklemesin derim nacizane.
    Son düzenleme : Mathias; 16-08-2024 saat: 17:56.

7. Şu arkadaşı gören eden var mı. Mart ayında bi sonraki hafta cuma için laf sokuyordu bize aklınca. viop topiğinde de 11000 lerde borsa çok ucuz sloganları atıyordu. Hani işc falan büyük tecrübe. Çok görmüş idi benim!!! gibileri. Bir gelsin bakalım.

Not: Geçen de yazdım. TTKOM da maldalar. Haşırt +1 çekti bugün. Şu son borsa düşüşünden zerre etkilenmedi.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bunlar yarın yediriler hisseleri.....bunların haberi olmadan hisse mi alır sepek....sizden önce bilançoyu biliyorlar .....yükselsin hele yarın şortları sıralarım uygun yerden açsın hele...zamanı gelsin ereğli ihya olur...ama şimdi değil zamanı var bana göre.....
    dün yazdım olacakları.....daha ne yazayım......geçmiş olsun....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 145/439 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •