Algıcılara çalgıcılara geçit yok burası eregl buradan çıkış yok![]()
Algıcılara çalgıcılara geçit yok burası eregl buradan çıkış yok![]()
Bir de üstüne geri alım
Felaket tellallarına ölüm vuruşu
K.O.
Eregl şişmanlıktır. Eregl şişmanlatır.
EREGL de SAT/AL yapmayıp Malak gibi yatmak pişmanlıktır,
Bilanço gelince daima günü negatif kapatma alışkanlığı vardır!
Bu kötü alışkanlığından vazgeçmesini dilerim!
Çocuk sen benim gelişimi gidişimi aportta oturmuş bekliyorsun anlaşılan. Bu mesajını unutma, hatırlatacağım.
2025 in en karlı sektörü hangisi olacak sence? Bu hesapları yapabilme yetin var mı? Yap bir hesap koy buraya da anlayalım ne cevherlerin olduğunu. Belki bana da bir faydan olur. Pandemi sonrası ortalığa saçılan piyasadaki sözde x fenomenleri gibi olmuşa göre mi, yoksa kopyala yapıştır mı? Hangisi? Sen portakalda atomken, ben üsküdarı geçip üzerine 10 tur attım bile.
Zaman ilerledikçe bu postlarının devamlılığını da (her 3 ayda bir gelip yapıştır performansı mesela) bekleyeceğim. Daha da ileri gidelim, hele bir 2026 Temmuz ayına gelelim, hala burada olabilirsen o zaman da bir karşılaştırma yaparız beraber, çocuk.
Sana abi tavsiyesi; yavanlıktan uzak dur, çok fazla sağda solda okuduklarınla yatırım yapma, üç aylık yatırım hiç yapma. Yerler adamım diyeni.
Hadi sana rast gele.
Not: Ben sana bulaşmazken, sen bana neden bulaşırsın bunu da anlamış değilim. Nedir bu eziklik, sidik yarıştırma gayreti. Adam gibi fikrini yazar, tartışırsın. Bunu neden yapmıyorsun, bana laf sokma gayretinin altında ne tür bir sebep var? Başka nicklerle yazdığında perişan mı oldun, içinde mi kaldı, nedir yani. Bırak bu işleri. Tek cevabım bu. Boşuna debelenme, seninle polemiğe girmem. 3 aylık performansa göre atıp tutan yatırımcı bebelerle tartışmam.
Bilanço aslında çok güzel ben beğendim.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yer İmleri