hoşbulduk esma çalışmalarını biraz orta ve uzuna kaydırmalısın hep kısa düşünüyorsun portföyünü günlük haftalık ve aylık yıllık olarak dahıtmalısın çalışmalarınıda
Printable View
Netas 23.50 üzeri başka bir sayfa acar kendine
Çelik bey klgyo yorumunuz var mıdır? Bedelli onayı da geldi bu akşam.
Merhabalar , Celik hocam şeker bankta beklenti devam ediyormu . Bugün çok güzel durdu . Yapı kredi ile birlikte takip edilirmi ...
btc cok pirim yaptı fed faiz acıklaması sonrası
Hocam sanko yılsonu hedefi çift haneli rakamlar demistiniz. Hedefte bir değişiklik varmı. SANKO ile ilgili yorumunuz nedir.
Rygyo ne olur hocam birjac kez daha sormuştum size 5.50 geldi mi çıkar demiştiniz ,cikaramadim bir türlü elimden twitter da bir sözde yatırımcı diye tanintan birinin analizlerine istinaden aldım almaz olaydim bilançoda kötü geldi az bir zarar var ama dayanamıyorum artık ,değerli dusuncelerinizi payalsir misiniz hocam??
CEMTS yukarı doğru ivmelenir diye düşünüyorum. YTD.
Hocam iyi akşamlar bugun yaprak sut gördüm de grafik olarak ne söylüyor acaba müsait olunca bakarmisiniz kar vs. Güzel görünüyor şuan ters ralli yapiyo resmen internet yasağı falan var ama bilemedim kumar gibi biraz alinirmi acaba şimdiden teşekkür ederim
Cümleten iyi geceler hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar hayırlı geceler
İyi geceler. Hayırlı Cumalar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok hocam orta vade için söylüyorum. İhracat yapan kasasında dövizi olan bilançoları gittikçe güzelleşen, kısacası büyüyen bir şirket. Teknik olarak 14.10 üzeri kalıcı olursa pozitif bir durum oluşur.
Ayriyeten GOODY negatif uyumsuzluk gördüm 6.70 altı kaldıkça bir düzeltme yapabilir.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cümleten dostlar. Endeks 1183 üzeri kalıcılık sağlaması gerek yoksa 1150 civarına bir düzeltme gelebilir. Temkinli olmak lazım. Allah’ın rahmeti, bereketi ve esenliģi üzerinize olsun.
Gunaydin hayirli sabahlar herkeze
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın Allah razı olsun dostlar. cümlemizin cuması hayırlı olsun inşallah. Allah zihin açıklığı versin herkese
Tukas güzel pirim verdi.Netas bilançoda diğer gider bölümündeki bir gider yüzünden zarar açıklamış aslında failiyet karı güzel geçiçi bir düşüş olduğuna inanıyorum.bugün endeksi yakından izliyelim temkinli olalım.
AFYON BİR ATAK YAPAR MI?4,22 ÜZERİ TAKİP EDİLEBİLİR.
ARKADAŞLAR SACE İNCELEYİN DİYE YAZIYORUM.KESİNLİKLE YTD.
Sayfayı takip ederek tanıştığım USAK'ı ESCOM'un yanına kardeş edip ana listeye aldım bugün. Başta Celik Comak olmak üzere vesile olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
AFYON için çok çok garip bir grafik var.. 10 yıllık eğri ile kavuşmak üzere aylıkta... Benzerini daha küçük ölçekte çalışmış daha evvel. Bakalım tekrar çalışacak mı... Şayet çalışırsa 2.25 dolar civarına çok hızlı çıkması lazım geliyor... (aylık birimde hızlı)
Bir de ERSU... 20 yıllık borcunu verip helalleşmeye niyetli gibi sanki... Fikrini değiştirip şeytana uymazsa...
Bu dediğim yatırım tavsiyesi olmayıp iyi niyetli bir aceminin varsayımlarıdır. YTD :)
AFYON kanal...
https://i.hizliresim.com/RjsEYc.jpg
Merhabalar Çelik hocam Tcell müthiş bir bilanço açıklamış. Hem karlılık artmış hemde bir çok göstergeleri iyileşmiş. Bu durum hisse üzerinde olumlu etki yapacağını düşünüyorum. Görüşünüz bu hisse hakkında daha önce takibe aldığınız için soruyorum . Düşüncelerinizi bekliyoruz . Teşekkürler...
Çok güzel bilançosu. Gyo lar içinde Temel rasyolleriyle en ucuz iki hisse ALGYO ve OZKGYO dur. İkisininde kumbara hisse olarak takip ediyorum. Ama CELİK Hocam teknik olarak sistemi al verdiğinde ağırlığı artırmayı düşünüyorum. Önemli olan iyi bir hisseyi daha fiyatlanmadan almak gerekiyor.
Herkese iyi hafta sonları dilerim. Yapılan açıklamaya göre Şekerbank ile ilgili pazartesi günü rüçhan pazarı açılıyor. Nasıl bir süreç işleyecek ve hesaplaması nasıl oluyor biraz araştırdım ama çok bir şey anlamadım :)
Mb başkanı görevden alındı. Eğer yeni ekip piyasanın 19 kasım daki toplantısında faiz yükseltme beklentisini gerçekleştirmeyeceğine dair bir algı oluşursa kur dahada yükselebilir. önümüzdeki haftaya damgasını vuracak gelişme bu olur diye düşünüyorum. Abd seçimlerini piyasalar bıdenı satın alıyorlar. Dolar borcu olan veya dolar nakiti olan hisseleride önemseme zamanı.
Algyodaki kar kur farkı karı ve yeniden değerleme karından oluşmakta,yıllardır faaliyet karları yok,proje geliştirme ve uygulamaları yok,sanki niyetleri de yok.Görünen F/K üretimden kaynaklanan F/K lar gibi kapitalize edilip fiyatlanmamalı..Ozkgy farklı,dinamik,faaliyet karı üretimden,büyüme ve karlılık sürdürülebilir.
1- kar rakamı mükemmel.devamlı her çeyrekde artan karlılık var.yıl sonu bilançosunda çok daha güzelini göreceğiz.son çeyrekde kesilecek çok fatura var.
2-nakitlerde artış,borçlarda azalma mevcut.döviz varlığı arttırılmış.
3-büyükyalı projesinde halen satılmayı bekleyen 5 milyar tl civarı stok var.ve döviz arttıkça m2 fiyatlarıda artmaktadır.
4-otelden 2021 için güzel rezervasyon yapılmış bu döviz fiyatlarıyla otel bir servet.
5-göktürk projesi 2021 için büyük potansiyel(Antepli).
Aynen katılıyorum. Ucuz kalmış teknoloji şirketi. Tabiki kısa vadede ne olacağı pek bilinmesede . Orta ve uzun vadede parlayacak ülkemizin nadide şirketlerinden biri . Dolar bazında zaten çöp durumunda maalesef . Fakat böyle güzel bilançosu olan hisse ederi çok ucuz olan Türk şirketi muhakkak değerine kavuşacaktır. Güzel haberlerle coşabilir [emoji106][emoji106][emoji106]