Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cümleten dostlar. Endeks 1183 üzeri kalıcılık sağlaması gerek yoksa 1150 civarına bir düzeltme gelebilir. Temkinli olmak lazım. Allah’ın rahmeti, bereketi ve esenliģi üzerinize olsun.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cümleten dostlar. Endeks 1183 üzeri kalıcılık sağlaması gerek yoksa 1150 civarına bir düzeltme gelebilir. Temkinli olmak lazım. Allah’ın rahmeti, bereketi ve esenliģi üzerinize olsun.
Gunaydin hayirli sabahlar herkeze
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın Allah razı olsun dostlar. cümlemizin cuması hayırlı olsun inşallah. Allah zihin açıklığı versin herkese
Tukas güzel pirim verdi.Netas bilançoda diğer gider bölümündeki bir gider yüzünden zarar açıklamış aslında failiyet karı güzel geçiçi bir düşüş olduğuna inanıyorum.bugün endeksi yakından izliyelim temkinli olalım.
AFYON BİR ATAK YAPAR MI?4,22 ÜZERİ TAKİP EDİLEBİLİR.
ARKADAŞLAR SACE İNCELEYİN DİYE YAZIYORUM.KESİNLİKLE YTD.
Son düzenleme : esma; 06-11-2020 saat: 11:07.
Sayfayı takip ederek tanıştığım USAK'ı ESCOM'un yanına kardeş edip ana listeye aldım bugün. Başta Celik Comak olmak üzere vesile olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
AFYON için çok çok garip bir grafik var.. 10 yıllık eğri ile kavuşmak üzere aylıkta... Benzerini daha küçük ölçekte çalışmış daha evvel. Bakalım tekrar çalışacak mı... Şayet çalışırsa 2.25 dolar civarına çok hızlı çıkması lazım geliyor... (aylık birimde hızlı)
Bir de ERSU... 20 yıllık borcunu verip helalleşmeye niyetli gibi sanki... Fikrini değiştirip şeytana uymazsa...
Bu dediğim yatırım tavsiyesi olmayıp iyi niyetli bir aceminin varsayımlarıdır. YTD![]()
Son düzenleme : ÇiftçiDede; 06-11-2020 saat: 21:08.
Yer İmleri