Sayfa 737/1043 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Hocam sanko yılsonu hedefi çift haneli rakamlar demistiniz. Hedefte bir değişiklik varmı. SANKO ile ilgili yorumunuz nedir.

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    aksa ..enkaı...yayla... asuzu ...dgate bunlara çalış bakalım neler bulucaksın? balkara
    Teşekkür ederim. Çalışma listem hazır oldu. Mevlam hep güzel eyler...

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    daha önce değerlendirmiştik hedefler yüksek sabredene alctl 5.80 de paylaşmıştık ederi 3 haneler netas sert hareket eden bir hisse orta ve uzunda ciddi marjlar var YTD
    Bir de ESCOM u sorayım. 6 tl civarında tutundu. ALCTL in gölgesinde kaldı toparlanma yaşanırken... Kısa süre içinde çift haneleri görecek umudum var. Alım fırsatı vermeyebilir diyerek satamıyorum. ESCOM hakkında fikriniz nedir?

4.  Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    Hocam sanko yılsonu hedefi çift haneli rakamlar demistiniz. Hedefte bir değişiklik varmı. SANKO ile ilgili yorumunuz nedir.
    bu haftayıda 7.60 üzeri bitirsinde haftaya bozacağım onun fiyakasını 3 tavanda cift hane yakar baya nazlandı bekliyoruz sabırla hedeflerimde değişiklik yok zamandan sıkıntı yaşıyoruz YTD

5. Rygyo ne olur hocam birjac kez daha sormuştum size 5.50 geldi mi çıkar demiştiniz ,cikaramadim bir türlü elimden twitter da bir sözde yatırımcı diye tanintan birinin analizlerine istinaden aldım almaz olaydim bilançoda kötü geldi az bir zarar var ama dayanamıyorum artık ,değerli dusuncelerinizi payalsir misiniz hocam??

6. CEMTS yukarı doğru ivmelenir diye düşünüyorum. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    rygyo ne olur hocam birjac kez daha sormuştum size 5.50 geldi mi çıkar demiştiniz ,cikaramadim bir türlü elimden twitter da bir sözde yatırımcı diye tanintan birinin analizlerine istinaden aldım almaz olaydim bilançoda kötü geldi az bir zarar var ama dayanamıyorum artık ,değerli dusuncelerinizi payalsir misiniz hocam??
    günden güne göstergeler değişiyor 3 gün analizine bakarsan yarın bir yöne karar vermeli haftalık bazda 5.10 üzeri kapanış yapmalı ytd

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    cemts yukarı doğru ivmelenir diye düşünüyorum. Ytd.
    günlük bazdamı düşünüyorsun esma ?

Sayfa 737/1043 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •