Haa bu arada sen git elli lot elli lot al sat kardes. Trnskzede nin dehasiyla yaptigi ongoruleri ile denizin kör gorulerini aynı kefeye koyma. Carpilirsin allah muhafaza
Printable View
Haa bu arada sen git elli lot elli lot al sat kardes. Trnskzede nin dehasiyla yaptigi ongoruleri ile denizin kör gorulerini aynı kefeye koyma. Carpilirsin allah muhafaza
Beni bilirsin arkadaşım şahıslarla işim olmaz yalnızca işime bakarım üslubun hoş değil özellikle benim yorumlarıma bakın gerisi bir işe yaramaz demen burada ki herkesin emeğine saygısızlıktır belirtmek istedim. En azından emeğe saygı noktasında daha dikkatli olursan sevinirim. Şimdiden tskler...
Emeğe saygimdan dolayi öyle dedim. Zira emek sermaye denklemi.. insanlar emejleriyke kazandıkları küçük sermayekerini car cur etmesine diye. Zira burda en çok bilen öngören benim.
Bak arkadaşım burada öngörü yaristirmiyoruz tamam sen mükemmelsin öngörülerin müthiş bu çocukça muhabbeti bırakalım da burada bir nebze olsun bizlerin yorumlarını okuyup bilgilenmek isteyen insanları boş muhabbetlere ortak etmeyelim varsa hisse hakkında şirket hakkında öngörülerimizi söyleyelim ama altı boş mesnetsiz tamamen hamasi olarak uçacak kaçacak ya da çakılacak şöyle kötü olacak gibi uç senaryolardan kaçınarak mümkünse...
Spektigimin spegi aklın sıra trnskzede yi g.t etcan ama yedirmezler koçum. Vaktiyle dediğim gibi sizin yuzunuzden trnskzede oldum sizin sayenizde trnskzade olcam. Bak spektigimcigim akıllı ol öğlen topla şu kağıdı yoksa planları söylerim tüm ilgiyi başınıza toplar 1 lot satış olmamasını sağlarim. 3.seans sonu son sansin
DediklerinDe haklı olabilirdin air eğer dediklerim çıkmamış olsaydı. Hatırla En son testere dişini siz kule saniodunuz. Beni linç etmeye kalktıniz. Kastiniz yoktu belki ama etkilenen olduysa sizden kule diye daldilar testere dibine cakildilar. 5 6 ay önce ne dedim bunlar asıl kuleyi Nisan'a kadar oteleyebilirler dedim. Onu da bilmiş olacam hiç merak etme. Acun felaketi sonrası herkes ağlarken tek güven içinde olan bendim. Kasım'da siz yusuf redifi yaparken duygusuz şekilde bekleyen ve olacaklardan emin olan bendim. Daha bi dolu sey var. AnSa sa da herseyi bildim. Ben dehayim allah vergisi finans dehasiymusim bu yaşıma kadar bilmiodum aq
Hissede ne yapmaya çalıştıklarını anladım tabiki buraya yazacak halim yok..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
söyleyinde bizde bilelim
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben söyleyeceğim hiç de çekinmem sadece onlara son şans taniom
arkadaşlar kolay gelsin.
bunlar bu sermaye işini yapmadan önce ıg venturesin sermayesini artırması gerek.oda ortalarda yok.eğer spk bunlara mart sonuna kadar bildirim süresi verdiyse bu hakkı kullandılar.ytd
Selam olsun satmadan bekleyen cefakar yoldaşlarıma. Birileri yine huzur kaçırmaya gelmiş anlaşılan. Merak etmeyin dostlar sizin refahınız için ben kendimi feda etmeye hazırım. Şimdilik biraz mühlet veriyorum.
Bu adam aylardan beri speği tehdit ediyor, uçacak kaçacak diyo müddet veriyor ama her seferinde sonuçsuz kalıyor birde demez mi ben dehayım diye Survivor Erdi gibi bişi
Yapmayin isterseniz yine kavga çıkacak.
ikisi beraber geldimi bilinki düşecek.hep oyle oldu.sanki millet alsın gibi gaz veriyorlar.bildiklerini açıklıyamıyorsan burada o zaman kaçacak diye yazma.ytd
Beyler düşecek ya da uçacak kaçacak gibi söylemlerden uzak durup sesizce beklesek tahta burdaki yorumlara göre şekil alıyor lütfen..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ugur Bey, benimle onun arasında dolaylı da olsa bir alaka kurmanız gerçekten üzüntü verici. Ben şimdiye kadar hiç uçacak kaçacak çakılacak vs demedim. Ortada kabak gibi görünen ve kısa vade hedefi 60 kuruş olan bir grafik attım. Nitekim açıklanan karar ile bu hedef sağlanmış olacak. Ben bu grafiği attığımda bana saldırdı ve hatta kendisi sattığını, Faruk ve ekibinin çakal olduğunu (hepimizin bildiği bilgi) söyleyerek belki de çok kişinin satmasına vesile oldu.
Şimdi de geldi ben böyle dediydim yok şöyle dediydim büyük patlama big bang ile buralardan mal aldırmaya yönelik laflar ediyor.
Tipik bir iş yapmayan boş konuşan siyasetçi örneği işte. "Elimde belgeler var" gibi de saçma sapan ipe sapa gelmez ifadeler.
Aslına bakarsanız uğraşmaya değse konusu suç teşkil eden ifadeler. Ama buna ayırdığınız her saniyeye yazık.
Allah kuru iftiradan sakinsin her şey geçmişte yazılı yalan ile kimi kandiracaksiniz . Ben aksine düşecek demiştim siz milleti alım ağzına getirdiniz en son testere disinde. Dehası anlamak zeka en azından hafıza gerektirir. Senin grafiğe gelince morfeus daralan kanal sonrası zıplama olacağını gösteriodu. Millet aldiysa şana Kanarak aldı. Sonra ben gerçek testere dişlerini koyunca üstüme yürüdünuz. Şimdi olacakları da soliim ozaman siz istedin iz
İçinde bulunduğumuz yükselti yine bir testere dışı olabilir. Kimseye al demem. Benim hissiyatim kule olduğu ama bu his. Testere dışı ise daha önceleri dediğim ve bana saldirdiginiz gibi big bang yani kule yine oyelenecek ertelenecek demektir. Bu da bir ihtimalidir. O yüzden bence kimse kada damlasın. Bunları en son testere disinde dediğimde hiç işinize gelmemişti. Morfeus efendi geçmişi iyi bildigimden ama firmanın gelecek vizyonundan habersiz oldumu solemisti. Ben de farugun vizyonunun utme olduğunu demiş ve haklı çıkmıştım. Şimdi yam tersi iddialarla creyziyle uğurla yalan ittifakı kurmuslar
Sözüm meclisden dışarı... Genelde bu tip beklentili gözaltı pazarındaki hisselerde forumlarda iki kişi kavga ettirilerek küçük yatırımcının söylenen sözlerden korkması veya etkilenerek alması sağlanır örnek birçok hisse var.... Herkese tavsiyem Yatırımlarınızı kendi kararınız ile yapmanız varsa profesyonel aracılardan tavsiye almanızdır saygılar
Sn Ugur bey ve Sn Crazy
Şu son yazdığı mesaj ile kimin yalancı olduğunu en azından ikiniz net bir şekilde anlamışsınızdır. Sizinle ittifak kurduğumu söyleyen bu şahıs geçmişte de beni hisse.net in ajanı olmakla suçlamıştı. Beni iftira atmakla suçlayan şahıs 2dk içinde sıralı iftiralar diziyor.
Allah böylelerinden muhafaza etsin gerçekten. En azından ugur ve crazy kimin ne olduğunu net bir şekilde anlamıştır.
İttifak doğal şu anda oluştu planlı değil. Konumuza gelelim.. Ey ölümler bu kağıda dalmayin zira Tester dışı tepesinde olabilir ve tekrar assaya cakilabiliriz. Sonraki testere yi kulesi maliyet düşürmek için alım yaparak beklemek zorunda kalabilirsiniz
Way arkadaş kağıt actionli derken forum kağıdı geçti action konusunda az daha kapisinda tahtayı kapatıp sizi izleyelim :D
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sermaye artırımı azaltımi için GK şart. Öyle son kapta olduğu gibi Müdüre yetki verdim ile olmaz. Eğer bu günlerde GK haberi gelirse yükselme devam gelmezse bana. İşlerine nanay gelir bi testere dışı daha sigdirip bi bangi ötelemis olurlar. Ama sadece hissiyatim GK haberinin düşeceği. Hissiyatim göre de kimse almasin
Kimsenin bi seye dalacagini sanmiyorum. Ama siz de su felaket tellalligini biraksaniz fena olmaz. Yatirim tavsiyesi yapmak suç derler. Sizin 5 paylasimdan 3 alin 2 si almayin seklinde algilaniyor
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Faaliyet Raporları sonrası 3 ay içinde GK toplanmali. Haziran'dan beri GK toplanması ve ozamandan beri 2 3 faaliyet raporu çıktı. Sırf bu bile ceza getektirorjen bist in ve spk nin buna göz yummasi iyiye işaret ve GK haberinin yaklaştığına isaret. Ama tekrar düşme sonrası olabilir bu haber onu da diiim
Biri felaket telafi der biri alima yönlendirio der doğruyu söyleyen 9 köyden kovuldu.
beni burada bilen bilir ben kimseyle ittifak kurmam.ayrıca sen planlarını biliyorum çıkacak dedin.şimdi düşecek diyorsun.biz kasımdada buradaydık.ytd
Peki yeni GK olmadan spk başvurusu olabilir mi. Faaliyet Raporları sonrası yapılmamış GK lar ne is
Yahu arkadaşlar vallahi zamanınıza yazık. Geçmişini biliyor demiştim geleceğinden zerre haberi yok demiştim. Bunun geçmişten de haberi yok. Dün biri daha çıktı geldi yok 1.20 olmadan olmazmış vs. Benden önce sn Elliot yazdı da bana kalmadı.
Yani diyeceğim o ki sabreden derviş muradına ermiş. Kottan atılmayı göze almış insanları hissenin düşmesi ile korkutmaya çalışıyorlar.
Azaltim artırım orani 27.06 ya göre ha keza çağrı fiyatida o tarihteki alınan karara göre peki muracat niye o tarihteki karara göre olmasın yeni tarihli karar alınıp yapılırsa butun hersey altüst olur bu kapa yazdıkları rakamlarda değişir bence pek mümkün gözükmüyor dediginiz benim bakışım bu yönde...
Planları çıkarmak ama ne zaman kaç testere dışı sonrası. Kasım'da ben de vardım bin kere dedim. Ama arada boş beklemedim. Sattım anadal karlandim. Tekrar big bang ihtimali olunca tekrar aldım. Olmazsa tekrar satarım. Sonrakı ihtimali teknikten görür tekrar alırım. Kime ne. Kaldıki benim kalıcı kağıdım ansa. Dürüst patronlarlayim buraya çok çok girer çıkarım kimsede karisamaz
Ben olmasam kos kos oturuodunyz hareket geldi forma kıymet bilmeyin siz daha
Yahu icimizi karartiyorsun bir de üstüne tartışma çıkıyor. Nasıl kıymetli olsun bu durum.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çıkar dioz begenmionuz düşer dio olmuo. Aq kimseye yaranamicam mi ben. Tamam yerinde kalır aq
Çirkin ördek yavrusu olmak böyle bir şey işte. Kimse sevmiyor!
Ben şikayet ede ede yoruldum. Şu son mesajı biri şikayet ederse atarlar bunu.
Bukadar stersli günlerde iyi oluyor boş muhabbetleri dinlemek ama ben olmasam bu hisse olmasan spek aksama kadar mühlet 1 tl yap hemen emrediyorum 😀😀😀
Beni de atabilir. Atmadan önce yazayım. Ne demiştim sizlerin refahı için kendimi feda ederim hiç problem değil.
Kalın sağlıcakla.
Attığı iftiralardan dolayı benden sizin huzurunuzda özür dilerse onu affederim. Pişman olduğunu iftiranın büyük günah olduğunu yeni öğrendiğini söyleyecek ve tövbe istiğfar edecek.