Sayfa 73/814 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 577 - 584 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    ikisi beraber geldimi bilinki düşecek.hep oyle oldu.sanki millet alsın gibi gaz veriyorlar.bildiklerini açıklıyamıyorsan burada o zaman kaçacak diye yazma.ytd
    Ugur Bey, benimle onun arasında dolaylı da olsa bir alaka kurmanız gerçekten üzüntü verici. Ben şimdiye kadar hiç uçacak kaçacak çakılacak vs demedim. Ortada kabak gibi görünen ve kısa vade hedefi 60 kuruş olan bir grafik attım. Nitekim açıklanan karar ile bu hedef sağlanmış olacak. Ben bu grafiği attığımda bana saldırdı ve hatta kendisi sattığını, Faruk ve ekibinin çakal olduğunu (hepimizin bildiği bilgi) söyleyerek belki de çok kişinin satmasına vesile oldu.

Şimdi de geldi ben böyle dediydim yok şöyle dediydim büyük patlama big bang ile buralardan mal aldırmaya yönelik laflar ediyor.
    Tipik bir iş yapmayan boş konuşan siyasetçi örneği işte. "Elimde belgeler var" gibi de saçma sapan ipe sapa gelmez ifadeler.

Aslına bakarsanız uğraşmaya değse konusu suç teşkil eden ifadeler. Ama buna ayırdığınız her saniyeye yazık.

2. Allah kuru iftiradan sakinsin her şey geçmişte yazılı yalan ile kimi kandiracaksiniz . Ben aksine düşecek demiştim siz milleti alım ağzına getirdiniz en son testere disinde. Dehası anlamak zeka en azından hafıza gerektirir. Senin grafiğe gelince morfeus daralan kanal sonrası zıplama olacağını gösteriodu. Millet aldiysa şana Kanarak aldı. Sonra ben gerçek testere dişlerini koyunca üstüme yürüdünuz. Şimdi olacakları da soliim ozaman siz istedin iz

3. İçinde bulunduğumuz yükselti yine bir testere dışı olabilir. Kimseye al demem. Benim hissiyatim kule olduğu ama bu his. Testere dışı ise daha önceleri dediğim ve bana saldirdiginiz gibi big bang yani kule yine oyelenecek ertelenecek demektir. Bu da bir ihtimalidir. O yüzden bence kimse kada damlasın. Bunları en son testere disinde dediğimde hiç işinize gelmemişti. Morfeus efendi geçmişi iyi bildigimden ama firmanın gelecek vizyonundan habersiz oldumu solemisti. Ben de farugun vizyonunun utme olduğunu demiş ve haklı çıkmıştım. Şimdi yam tersi iddialarla creyziyle uğurla yalan ittifakı kurmuslar

4. Sözüm meclisden dışarı... Genelde bu tip beklentili gözaltı pazarındaki hisselerde forumlarda iki kişi kavga ettirilerek küçük yatırımcının söylenen sözlerden korkması veya etkilenerek alması sağlanır örnek birçok hisse var.... Herkese tavsiyem Yatırımlarınızı kendi kararınız ile yapmanız varsa profesyonel aracılardan tavsiye almanızdır saygılar

5. Sn Ugur bey ve Sn Crazy

Şu son yazdığı mesaj ile kimin yalancı olduğunu en azından ikiniz net bir şekilde anlamışsınızdır. Sizinle ittifak kurduğumu söyleyen bu şahıs geçmişte de beni hisse.net in ajanı olmakla suçlamıştı. Beni iftira atmakla suçlayan şahıs 2dk içinde sıralı iftiralar diziyor.

Allah böylelerinden muhafaza etsin gerçekten. En azından ugur ve crazy kimin ne olduğunu net bir şekilde anlamıştır.

6. İttifak doğal şu anda oluştu planlı değil. Konumuza gelelim.. Ey ölümler bu kağıda dalmayin zira Tester dışı tepesinde olabilir ve tekrar assaya cakilabiliriz. Sonraki testere yi kulesi maliyet düşürmek için alım yaparak beklemek zorunda kalabilirsiniz

7. Way arkadaş kağıt actionli derken forum kağıdı geçti action konusunda az daha kapisinda tahtayı kapatıp sizi izleyelim :D

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Sermaye artırımı azaltımi için GK şart. Öyle son kapta olduğu gibi Müdüre yetki verdim ile olmaz. Eğer bu günlerde GK haberi gelirse yükselme devam gelmezse bana. İşlerine nanay gelir bi testere dışı daha sigdirip bi bangi ötelemis olurlar. Ama sadece hissiyatim GK haberinin düşeceği. Hissiyatim göre de kimse almasin

Sayfa 73/814 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •