Ben deðilim de senin içinde trskzedeye ait parça kalmýþ gibi cahil cahil konuþma bilmiyor olabilirsin mantýk yurut barii
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben deðilim de senin içinde trskzedeye ait parça kalmýþ gibi cahil cahil konuþma bilmiyor olabilirsin mantýk yurut barii
Yapilacak iþlemler biraz zaman alacak genel kurul falan filan ama hiç birþey kötüye gitmiyor zamanýný yoksa kimse seni tutmuyor çýkarsýn ama tren kalktý mý bir daha binebilir misin bilinmez. YTD.
Yavv herkes özgür birþey diyen yok ama her þeye bilimsel yorum bekleyen isteyen insanlarsiniz paraniz tansiyonunuza baðlýysa bu kadar ne iþiniz var gidin ASELSAN alin. Burda bilimsel ne durum var herkes zaman diyor bende dedim habere ve icraata muhtaç bu sirket
Ben istediðim fiyatlara gelene kadar buraya yazmayý ve takip etmeyi sonlandýrýyorum toplum psikolojisine oynayan bir spek var ve doðal olarak sürekli burayý takip ediyor oyun büyük inþallah kazanan biz olacaðýz
Hayýrlý sabahlar inþallah herþey iyi gider dileðiyle
Hadi bakalým yine sessiz sessiz gidiyoz hacim de yüksek kimsenin olmayýþý daha iyi kimse yorum yapmasýn
Yer Ýmleri