Sayfa 74/814 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 585 - 592 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Kimsenin bi seye dalacagini sanmiyorum. Ama siz de su felaket tellalligini biraksaniz fena olmaz. Yatirim tavsiyesi yapmak suç derler. Sizin 5 paylasimdan 3 alin 2 si almayin seklinde algilaniyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Faaliyet Raporları sonrası 3 ay içinde GK toplanmali. Haziran'dan beri GK toplanması ve ozamandan beri 2 3 faaliyet raporu çıktı. Sırf bu bile ceza getektirorjen bist in ve spk nin buna göz yummasi iyiye işaret ve GK haberinin yaklaştığına isaret. Ama tekrar düşme sonrası olabilir bu haber onu da diiim

3.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Sermaye artırımı azaltımi için GK şart. Öyle son kapta olduğu gibi Müdüre yetki verdim ile olmaz. Eğer bu günlerde GK haberi gelirse yükselme devam gelmezse bana. İşlerine nanay gelir bi testere dışı daha sigdirip bi bangi ötelemis olurlar. Ama sadece hissiyatim GK haberinin düşeceği. Hissiyatim göre de kimse almasin
    İmtiyazlı payli şirket olduğu için imtiyazlilarin toplandığı bir kurul olan 27.06.2016 da bu karar alındı ona atfen bu işlemler yapılıyor diye.biliyorum

4. Biri felaket telafi der biri alima yönlendirio der doğruyu söyleyen 9 köyden kovuldu.

5. beni burada bilen bilir ben kimseyle ittifak kurmam.ayrıca sen planlarını biliyorum çıkacak dedin.şimdi düşecek diyorsun.biz kasımdada buradaydık.ytd

6. Peki yeni GK olmadan spk başvurusu olabilir mi. Faaliyet Raporları sonrası yapılmamış GK lar ne is

7. Yahu arkadaşlar vallahi zamanınıza yazık. Geçmişini biliyor demiştim geleceğinden zerre haberi yok demiştim. Bunun geçmişten de haberi yok. Dün biri daha çıktı geldi yok 1.20 olmadan olmazmış vs. Benden önce sn Elliot yazdı da bana kalmadı.

Yani diyeceğim o ki sabreden derviş muradına ermiş. Kottan atılmayı göze almış insanları hissenin düşmesi ile korkutmaya çalışıyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Peki yeni GK olmadan spk başvurusu olabilir mi. Faaliyet Raporları sonrası yapılmamış GK lar ne is
    Azaltim artırım orani 27.06 ya göre ha keza çağrı fiyatida o tarihteki alınan karara göre peki muracat niye o tarihteki karara göre olmasın yeni tarihli karar alınıp yapılırsa butun hersey altüst olur bu kapa yazdıkları rakamlarda değişir bence pek mümkün gözükmüyor dediginiz benim bakışım bu yönde...

Sayfa 74/814 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •