Ve piyasa karı beğenmedi kar erbosan daki gibi olsa iyi di
Printable View
Ve piyasa karı beğenmedi kar erbosan daki gibi olsa iyi di
Artık piyasanın beğeneceği ihale 2. Çeyrek felan bekliyeceğiz :))
Grafiğin ırzına geçtiler bu arada
11 üzeri iyi satış yeri 10.5 iyi alış yeri şimdilik ...kim satıyor acaba
Şirketi aradım fakat yat. iliskileri yön. izinliymiş. Görüşemedik. Ekranı 10.20 gibi actim. Kagidi resmen aşagi basmışlar. Bu fiyattan bende satilik mal yok. Satanlara hayirli olsun. Gule gule harcasinlar. Sn. deeplara: Bende iktisat okudum fakat benim ikinci lisansim. Bu konuda benden daha bilgili oldugunuzu varsayiyorum. Lutfen şu 18 milyon karı en basit haliyle bir excel tablosu olarak gelir ve gider kalemleri olarak yayinlar misiniz ? ( Şirket lab. arge merkezi belgesini aldi. Ar ge giderleri yeni cikacak kanuna gore vergiden dusebilecek onu anladik)
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulusoy Elektrik (ULUSE, Pozitif): Ulusoy Elektrik'in 1Ç2017'deki ana ortaklık net dönem karı 9,5mn TL
olarak gerçekeleşmiş ve bir önceki yılın aynı çeyreğinde elde edilen 3,1mn TL ana ortaklık karının
oldukça üzerinde gerçekleşmiştir. Brüt kar da aynı dönemler itibariye yaklaşık 2,2 katına çıkarak
1Ç2017'de 15,4mn TL'ye ulaşmıştır. Şirket'in satış gerirleri %91 oranında artarak 1Ç2017'de 67,2mn TL'ye
ulaşırken, bu artışa yurtiçi satışlar %115 oranında artarak önemli bir etken olmuştur. Yurtdışı satışlar ise
%49 oranında artmıştır. Şirket'in 1Ç2017'deki net ve brüt kar marjı sırasıyla %14 ve %23 olmuştur.
https://www.ziraatyatirim.com.tr/sub...stirma&SPID=25
Ben de bu düşüş fırsattır diyerek aldım biraz. Hayırlısı olsun.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 ' nci olarak yanlız basit olarak farkın nereden kaynaklandığını zaten yazarak paylaştım, herhalde ben anlatamıyorum.(ipucu vereyim 31 mart tarihindeki döviz $ kuruna bakın miktarın bir bölümü oradan :) -zaten bilançoda benim için beklenmedik olan $ olarak olan alacaklardaki % 4 lük kur farkı alacak bölümüne yansıtılmayıp bunun TL bazlı nakit ve stok hanesine bilanço kalemi olarak işlenmesidir.yatırımcı ilişkilerinden bu konu hakkında bilgi almanızın hemen hemen imkansız olduğunun farkındasınızdır, tlf. açsanız bile msn atsanız bile gerekli bilgiler yayınlanmıştır diyecekler: tecrübe ile sabittir. )
2'nci olarak fikrimi soran arkadaşlara cevabım şu yaptığım kaba hesapla bile 2017 alt kademe kar rakamını bilançoda göreceğimize inanıyorum.
3'ncü olaraksa , yaratılan algıdan ( karın az geldiği ) ben memnunum ARKADAŞLAR SATIYORLAR, kendilerine GERİ KALAN YATIRIM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.Ben satmıyorum ,
Emeginize saglik tesekkur ederiz. Ben gedik ve is yatirimin satici tarafimfa olacagini dusunuyordum
Aynı çete iş başında iş yatirim maliyeti 11 ilginç
$ kurunun ocak ayında 3.80 üzeri olduğu hatırlanırsa yani 31 .03 den önce bir kur realizasyonu yaptıysa şirket hesap o zaman denk gelir. sadece yurt dışı $ üzerinden değil , aynı zamanda hatırlayın bazı elk. dağıtım şirketleri ile anlaşmalar $ a çevrilmişti.
bunun haricinde
4.3.BAĞLI ORTAKLIKLARIMIZA İLİŞKİN BİLGİLER bölümünden kısa bir bölüm:
2015 yılında Endonezya da pazarlama ve üretim faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan PT Ulusoy Electric Indonesia ve PT Ulusoy Electric Industry bağlı ortaklıkları 31 Aralık 2016 itibarıyla konsolidasyona dahil edilmiştir.
Uzun vadeli finansal yatırımlarımız içinde yer alan iştirak Sarl Eldis konsolide finansal tabloları önemli düzeyde etkilememesi sebebiyle konsolidasyona dahil edilmemiştir. Sarl Eldis in faaliyetlerine ilişkin belirsizlikten ötürü 31 Mart 2017 ve 31 Aralık 2016 tarihleri itibarıyla bu şirketteki paylar için değer düşüklüğü karşılığı ayrılmıştır.
hani CEZAYİR deki 2016 sonu itibariyle MODERNİZASYONU tamamlanan BETON KÖŞK FAB. sı.
Patrona gore hissenin ederi bu degil. Gedik ve is yatirimdan alip alip satiyorlar. Madem ederi bu degilse neden daha seffaf olmuyorsunuz.2016 son ceyregi 8 liralarda karsilasaydin fiyat olarak piyasa daha cok ilgi gosterirdi bu kagida. Yuzde 10 luk halka aciklikla bu is olmaz. Ya fiyatin dusecek ya da karın artacak.14 den halka arz et, 7- 8 araligindan geri topla. Halka arzdan gelen parayla sifir borclu trafo fabrikasi kur...Yirtilan deli bekirin gomlegi... Halka arzdan alanin gunahi ne Ulusoy ailesi ? Imtiyazli paylar sayesinde zaten her sey elinizde ! Ah genel kurula bir katilabilseydim..!
Kapanış 11 üzeri bekliyorum
Ulusoy a aselsan vs gibi ucuk benzetmeler de yapmayin arkadaslar...aselsanin 3 aylik net karina bu yillik ciro ile bile yaklasamaz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gören sirket battı sanir adam hedef koymuş gerçekleşir gerçekleşmez o ayrı sanki sirket battı borsa da bir sürü hisse senelerdir hep zarar gösteriyor lokma koklatmiyor.Hisse 8 milyon kar yapmış her yerle anlaşması sevki var 1 fabrika 3 olnus hemen bilanço az geldi ben satıyorum moduna girildi biz böyle yaparsak elimizdeki leri kimler alacak iyi dusun iyi olsun iyi günler gelir zarar da mal satilmaz her keze bol kazanclar
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanlara panik yaptırıp sattırıyorlar. Kısa sürede tekrar eski fiyatına gelip geçer. Uzun ve geniş düşünün.... Benim maliyet 10,34 dü 5,86 gördüm ve sonuç tekrar kardayım biraz sabır yoksa çok üzülürsünüz. Herkese bol kazançlar...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EVET YAZAN BENİM
Yazma sebebimde aselsan ın daha önce yaptığı hızlı büyümeyi yapacağına inancım , genç nesil ULUSOYLARIN DEVRALDIKLARI ŞİRKETİ İLERİYE GÖTÜRECEKLERİ ve hala da bu şekilde inanıyorum.
siz (mefe) daha önce ki kendi yazınızda FK sı 1-2 olan şirketi alırım(isteyen site paylaşımlarına bakabilir yapmanız gereken nikine tıklamak hepsi bu ) diye yazdınız, doğru mu ? aselsan'ın ki 28 - uluse 12 , buraya kadar doğru mu ?, fk sı 10 olan pahalıdır sizce ,kim olursa olsun değil mi? kar edipte FK sı 1-2 olan bana 1 şirket gösterebilirmisiniz ? hangisi ? çok merak ettim .inanın en azında bir 5.000 lot uluse satıp ondan alacağım.
ilginç olanı bilanço kalemlerinde yapılmış olan oynamaları görüyorum, anlatıyorum , fakat hani bir söz vardır siz dünyanın en iyi öğretmeni de olsanız ancak karşınızdakinin anlaması kadar anlatabilirsiniz.inatla direnmeleri yüzünden ve şahsi sataşmalarından dolayı artık elime geçen bilgileri paylaşmama kararı aldım , şahsi sataşmadan dolayı da bu yazıyı yazdım.
Logo,
Adel,
Otokar,
Aselsan,
Ttrak,
Egeen....
Yukarda yazmış olduğum şirket hisselerini zamanında inanılmaz düşük fiyatlardan alıp da hiç bir şey kazanamayanlarin feryatlarina rastlamış olabilirsiniz borsa forumlarında.
Neden sattıklarını kendileri bile hatirlamiyorlardir.
Ulusoy elektrik bu efsanelerin yaptığını yapabilir mi?
Zaman gösterecektir bunu. Ama büyüme potansiyeli olması ciddi bir avantaj sağlıyor gelecek adına.
4 kıtaya ihracat yapan Yurtdisindada fabrikaları olan bir kurumun ortaklarıyız.
Yurt içinde lider pozisyonu olduğunu yazanlar çoğunlukta.
Son bilanço yeni fabrikaları henüz fiyatlayamadi düşüncesindeyim.
Elinde olanlara bol şans diliyorum.
Satmayı düşünenlerede,
Yolunuz açık olsun dileklerimi iletiyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir...
https://i.hizliresim.com/374rvj.png
Ayın 5 inde 14.000 lotu 11.05 den sat,(piyasayı karın iyi geleceğine inandır) haftaya geri toplarsin. Şimdi bunun adı likidite sağlayıcılığı mı? Hayır : ******lık...
https://twitter.com/ulusoyelectric/s...32950341988352
Bizim için çalışmaya devam edenler var.
Bugun hangi aracı kurumlar alıp satmış paylaşa bilirmisiniz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik süpürdü bugün
İspanya'da Ulusoy Elektrik Gaz Yalıtımlı RMU Hücreleri Tercih Edildi
Ulusoy Elektrik sektör devleri arasındaki yerini güçlendirerek pazardaki her geçen gün daha çok tercih edilen marka haline geliyor.

Ulusoy Elektrik uluslararası kalite standartlarına göstermiş olduğu uyum ile Dünya’nın farklı ülkelerinin elektrik şebekelerinde Türk markasının yer almasının gururunu yaşatıyor. Ulusoy Elektrik sektör devleri arasındaki yerini güçlendirerek pazardaki her geçen gün daha çok tercih edilen marka haline geliyor. İspanyol firma ile yapılan anlaşma doğrultusunda 4 adet*RMU*hücre sevkiyatı gerçekleştirilecek.*
Ulusoy Elektrik, URING serisi komple gaz yalıtımlı RMU’lar 36kVa kadar olan sekonder dağıtım şebekelerinde kullanılmak üzere IEC standartlarına göre üretilmektedir. URING tip RMU’lar farklı konfigürasyonlarda alternatifler sunan kompakt yapısı, minimize edilmiş boyutları, 4 veya 5 pozisyona kadar fonksiyonları ayni tanka birleştirme özelliği ve modüler RMU’larla kolayca bağlanabilmeleri gibi kolaylıklar sunmaktadır. Orta gerilim dağıtım sistemlerinde kullanılan gaz yalıtımlı hücreler zorlu iklim şartlarında kesintisiz enerjilendirme görevi yapabilmektedir.
Yukarıdaki haber ulusoy elektrikin kendi sayfasında Şirket bir şekilde çalışıyor ve bunu sadece yurt içi olarak değil geniş yelpazede yurt dışı ile de yapıyor
Burada birtakım arkadaşlar bugünü ve yakın gelecek ile daha çok ilgileniyor Bazı arkadaşlar ise daha ileri vade düşünüp yarının öngörüsünde bulunmaya çalışıyor İki tarafta haklıdır kendi penceresinden bakınca Ve şahsen ikinci grupta yer alsamda tüm fikirlere açığım Tartışmayı üslubu ile olduktan sonra faydalı buluyorum
Ricam dargınlık veya alınganlık göstermeden tüm arkadaşların paylasimlarina devam etmeleridir
Herkes diğerinden az veya çok bilebilir Baştan kabul edeyim en az bilen benim :)
GEDIK, verenin malını itina ile alırım demiş. Likidite böyle sağlanıyor yukarıdan ver aşağıdan al... Nasılsa herşeye hakim.
Aselsani herhalde fk si icin benzetmediniz..ciro ve kar olarak benzettiniz beya buyume olarak...ben de dedim onun 3 aylik net kari bunun yillik cirosundan fazla...ben aselsan ucuz vs demedim...sayin deeapler....saygilar...
Selam arkadaşlar, ben de yeni yatırımcı olarak aranıza katıldım, tüm bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler
Spek tavana 7600 Lot yazdım almak istersen
Bircok gyo fk düşük...akisgyo ornek..203 milyon kar..1.3 mlyr pd..
Fk 1-2 olan alirim diye bir sey de demedim...saptirmadan yazilarimi itina ile takip ediniz....düzgün okuyun..burasi palavra yeri degil...nerde demisim ben sadece fk 1 -2 olani alirim diye...bekliyorum o yaziyi...
http://www.ulusoyelektrik.com.tr/dun...-uretildi-b-46