Sayfa 75/540 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 593 - 600 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Yukarıdaki haber ulusoy elektrikin kendi sayfasında Şirket bir şekilde çalışıyor ve bunu sadece yurt içi olarak değil geniş yelpazede yurt dışı ile de yapıyor

Burada birtakım arkadaşlar bugünü ve yakın gelecek ile daha çok ilgileniyor Bazı arkadaşlar ise daha ileri vade düşünüp yarının öngörüsünde bulunmaya çalışıyor İki tarafta haklıdır kendi penceresinden bakınca Ve şahsen ikinci grupta yer alsamda tüm fikirlere açığım Tartışmayı üslubu ile olduktan sonra faydalı buluyorum

Ricam dargınlık veya alınganlık göstermeden tüm arkadaşların paylasimlarina devam etmeleridir

Herkes diğerinden az veya çok bilebilir Baştan kabul edeyim en az bilen benim
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

2. GEDIK, verenin malını itina ile alırım demiş. Likidite böyle sağlanıyor yukarıdan ver aşağıdan al... Nasılsa herşeye hakim.

3.  Alıntı Originally Posted by deeplara68 Yazıyı Oku
    EVET YAZAN BENİM
    Yazma sebebimde aselsan ın daha önce yaptığı hızlı büyümeyi yapacağına inancım , genç nesil ULUSOYLARIN DEVRALDIKLARI ŞİRKETİ İLERİYE GÖTÜRECEKLERİ ve hala da bu şekilde inanıyorum.
    siz (mefe) daha önce ki kendi yazınızda FK sı 1-2 olan şirketi alırım(isteyen site paylaşımlarına bakabilir yapmanız gereken nikine tıklamak hepsi bu ) diye yazdınız, doğru mu ? aselsan'ın ki 28 - uluse 12 , buraya kadar doğru mu ?, fk sı 10 olan pahalıdır sizce ,kim olursa olsun değil mi? kar edipte FK sı 1-2 olan bana 1 şirket gösterebilirmisiniz ? hangisi ? çok merak ettim .inanın en azında bir 5.000 lot uluse satıp ondan alacağım.

ilginç olanı bilanço kalemlerinde yapılmış olan oynamaları görüyorum, anlatıyorum , fakat hani bir söz vardır siz dünyanın en iyi öğretmeni de olsanız ancak karşınızdakinin anlaması kadar anlatabilirsiniz.inatla direnmeleri yüzünden ve şahsi sataşmalarından dolayı artık elime geçen bilgileri paylaşmama kararı aldım , şahsi sataşmadan dolayı da bu yazıyı yazdım.
    Aselsani herhalde fk si icin benzetmediniz..ciro ve kar olarak benzettiniz beya buyume olarak...ben de dedim onun 3 aylik net kari bunun yillik cirosundan fazla...ben aselsan ucuz vs demedim...sayin deeapler....saygilar...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Selam arkadaşlar, ben de yeni yatırımcı olarak aranıza katıldım, tüm bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler

Spek tavana 7600 Lot yazdım almak​ istersen

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by m.efe Yazıyı Oku
    Aselsani herhalde fk si icin benzetmediniz..ciro ve kar olarak benzettiniz beya buyume olarak...ben de dedim onun 3 aylik net kari bunun yillik cirosundan fazla...ben aselsan ucuz vs demedim...sayin deeapler....saygilar...

Bircok gyo fk düşük...akisgyo ornek..203 milyon kar..1.3 mlyr pd..

7.  Alıntı Originally Posted by m.efe Yazıyı Oku

Fk 1-2 olan alirim diye bir sey de demedim...saptirmadan yazilarimi itina ile takip ediniz....düzgün okuyun..burasi palavra yeri degil...nerde demisim ben sadece fk 1 -2 olani alirim diye...bekliyorum o yaziyi...

Sayfa 75/540 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •