Sayfa 73/540 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by kaptanoglu Yazıyı Oku
    Patrona gore hissenin ederi bu degil. Gedik ve is yatirimdan alip alip satiyorlar. Madem ederi bu degilse neden daha seffaf olmuyorsunuz.2016 son ceyregi 8 liralarda karsilasaydin fiyat olarak piyasa daha cok ilgi gosterirdi hu kagida. Yuzde 10 luk halka aciklikla bu is olmaz. Ya fiyatin dusecek ya da karın artacak.14 den halka arz et, 7- 8 araligindan geri topla. Halka arzdan gelen parayla sifir borclu trafo fabrikasi kur...Yirtilan deli bekirin gomlegi... Halka arzdan alanin gunahi ne Ulusoy ailesi ? Imtiyazli paylar sayesinden zaten her sey elinizde ! Ah genel kurula bir katilabilseydim..!

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu günün en iyi yazısı. NET..!!

Kapanış 11 üzeri bekliyorum
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    Kapanış 11 üzeri bekliyorum
    Yanılmış ım 1079
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

6. Ulusoy a aselsan vs gibi ucuk benzetmeler de yapmayin arkadaslar...aselsanin 3 aylik net karina bu yillik ciro ile bile yaklasamaz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Gören sirket battı sanir adam hedef koymuş gerçekleşir gerçekleşmez o ayrı sanki sirket battı borsa da bir sürü hisse senelerdir hep zarar gösteriyor lokma koklatmiyor.Hisse 8 milyon kar yapmış her yerle anlaşması sevki var 1 fabrika 3 olnus hemen bilanço az geldi ben satıyorum moduna girildi biz böyle yaparsak elimizdeki leri kimler alacak iyi dusun iyi olsun iyi günler gelir zarar da mal satilmaz her keze bol kazanclar

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İnsanlara panik yaptırıp sattırıyorlar. Kısa sürede tekrar eski fiyatına gelip geçer. Uzun ve geniş düşünün.... Benim maliyet 10,34 dü 5,86 gördüm ve sonuç tekrar kardayım biraz sabır yoksa çok üzülürsünüz. Herkese bol kazançlar...

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 73/540 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •