Ilk aldýðým fiyat 950 son aldýðým fiyat 595 gerisini düþün iþte...
Ilk aldýðým fiyat 950 son aldýðým fiyat 595 gerisini düþün iþte...
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
Sn deeplara68 deðerli katkýlarýnýz için teþekkürler .Amatör bile sayýlmayacak kadar yeniyim.Bu hisseye ne zaman ve hangi aralýktan girilir önerinizi alabilir miyim?
bu soruya cevap verebilecek ben kimseyi tanýmýyorum.soru þu kýsa vedeci misin uzun mu ?
uzun ve param oldukça alýrým diyorsan , sana her fiyat ucuz . kýsacýysan her fiyat pahalý( ilginç tarafý bu bütün hisseler için geçerli)
bu hissenin gördüðü en düþük fiyat 5.80 hatta aldýðýmýz temettüyüde düþ 5.60 de, OLUÞMUÞ SAÐLAM BÝR GRAFÝK YOK, DERÝNLÝK YOK. ZATEN BUNLARDAN DOLAYI büyük yatýrýmcýlar da giremiyor. piyasanýn kendi kurallarý vardýr, mesela ÝÞYAT patrondur, malýn sahibinden izin almadan giremezsin.
Kýsacasý ÝÞYAT ýn gedik e yapacaðý iþarete bakýyoruz, maalesef.burada dikkatinizi çeksin ÞÝRKET , YATIRIM , KAR gibi hiçbir þey yoktur.
unutmayýn her koyun kendi bacaðýndan asýlýr, asla yatýrým tavsiyesi deðildir.dikkat edin herzaman ki gibi temkinli olmaya çalýþýyorum.
Sn deeplara68 verdiðiniz bilgiler için saðolun,umarým katkýlarýnýz devam eder
Bu akþam yada pazartesi beklediðim haber bu
2016 YILI GENEL KURUL ÇAÐRISI
YILI OLAÐAN GENEL KURUL GÜNDEMÝ = 0.45 tl nakit temettü daðýtýlmasý.
nisan ayýnýn 7-14 si gibide genel kurul tarihinin olmasýný bekliyorum.
ARKADAÞLAR SÝZDEN ÝSTEÐÝM GÝDEBÝLECEK ARKADAÞLARIN , BU GENEL KURULA GÝTMESÝ GÝTMEDEN ÖNCEDE KENDÝ ARACI KURUMUNDAN ELÝNDE OLAN LOT MÝKTARINI GÖSTEREN BÝR YAZI ALMASI, KILLIKyaparak istediðinizi yazýlý olarak sormanýz, genel kurul tutanaðýna geçmesi.
burada sözüm halka arzdan alan arkadaþlara, halka arz da söz vermediler mi ? hissemizin arkasýndayýz diye , onlar ne yaptý SÝZÝN arkanýza geçti' yalan mý?' bizim kültürümüzde söz aðýzdan çýkandýr, sözünü tutmayana ne denir ?..
þirketi iyi yönetmelerine lafým yok, çok iyiler, ama anlaþtýklarý ÝÞYAT = GEDÝK þerolarý , gidebilen hesabýný sorsun, baba oðul mikrofon a konuþtuklarý gibi olsunlar !...
yapýldýðý yer : 1.Organize Sanayi Bölgesi Oðuz Cad. No:6 Sincan/ANKARA
Son düzenleme : deeplara68; 17-03-2017 saat: 17:44.
1000 lota 450 tl mi
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
minareyi çalan kýlýfýný hazýrlarmýþ borsa þirketlerinin patronlarý yalnýz ceplerine çalýþýrlar acý olan þey güvendiðimiz denetleme kurumlarý hep patrondan yanalar ??? patronun izni olmadan hiç bir hisse yerinden kýpýrdatmazlar ? yaklaþýk --8 usd olan halka arz fiyatý ile bugünkü fiyatla karþýlaþtýrdýðýmýzda hisse de yatýrdýðýmýz para 36 tl dir vede 2.5 yýllýk boþa geçen zaman ??? millet enayiki borsaya gelip yatýrým yapýyor ??? unutmayalýmki türkiye burasý bütün yasalar güçlüden yana ???
Son düzenleme : bekir_56; 17-03-2017 saat: 22:13.
Yer Ýmleri