++
Dün - 361,000,000 lira açılış
Bugün 280,000,000 lira açılış
Hâlâ ciddi bir talep mevcut ve satanlar çok az..
Printable View
Şu ana kadar satılan lot miktarı toplam lota oranla çok çok az. Biz ky'lerin bu kadar sıkı durduğu başka bir hisse görmedim 👏👏
Riske atılan miktar çok az olunca çoğu kişi takip bile etmiyordur.
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar, aranızda çok yeniyim ve öğrenmeye çalışıyorum. ESEN halka arza çıkmıştı ve bugün 2.tavana çıktı sanırım. Şu an alım yapılabiliyor mu?
Ben de öyle zannediyordum Aracı kurum çalışanına bu girdiğimiz emirlerin BİST e iletilmesinin nası olduğunu sordum aldığım cevap hiç öyle düşündüğümüz gibi seans kapanınca 18.15 de önce emir veren BİST in sıralamasına girmiyormuş.Önce kendi aracı kurumuna gidiyor orada toplanıyor emir büyüklüğüne göre önce sıralanıyor sonra senin aracı kurumunun keyfine kalmış BİSTe topluca emiri ne zaman gönderirse sıralamaya gidiyorsun yani burada önemli olan aracı kurumların zamanlaması cuma açılış günüdede bu gündede ilk emirler GEDİK in olması tesadüfmü yoksa adamlar işini düzgünmü yapıyor.Gürünen yoruma açık.......
YTD
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. (ESEN.E) payında 15/10/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut açığa satış yasağına ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması", "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" ve "Piyasa Emri (Market Order) ve Piyasadan Limite Emir (Market To Limit Order) Girişinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gönderildi
Daha 4 gün oldu be bu ne hız
Tek fiyat yok sanırım, bu güzel bir haber :) Daha gideri çok..
Sabah acildigi gibi aksam kapaniyor derken? [emoji23]
Bu sekilde yukselen hissenin yine hu sekilde dusme ihtimalinin yuksek olmasindan dolayi boyle yasaklar geliyor. Bist in sayfasindan bu konularla ilgili aciklayici yazilari bulabilirsiniz.
amaç tavana girilen 21 milyon lotu azaltmak.
bakalım yarın tavana kaç mlyn girilecek.
Dnısıya da baktımda ayın 7 sinde bizim tedbirleri yemiş 11 inde ise brüt ve tek fiyat yemiş dolayısıyla eğer esen tavan tavan gitmeye devam ederse pzt veya salı brüt ve tek fiyat gelir diye düşünüyorum
ne yani şimdi diyelim Vecihi yurttaşımız x hissesinden 1000 lot satışı saat 18:47 de aracı kurumuna gönderdi..... Necmiye hanım yurttaşımız da aynı x hissesinden 278000 lot satışı saat 18:53 de gönderdi ... Aracı kurum Necmiye hanımın emrini Vecihi beyin emrinin önüne mi alacak ?
Açığa satış yapma kendi kendine piyasa yapiciliga giriş, serbest piyasa değil mi satmıyor millet alakaya maydanoz önlemler. Hissede hareket dahi yok hani volatilite olsun bı şey yok,robota bağlamışlar 4 tavan görene emir iyileştirme yok falan, bunu yapacağına açığa satış getir her tahta değerini bulur
Arkadaşlar hepi topu 100 lot var herkeste unutun gıtsın 20 tl olsa yarın ne olur kaç kuruş kazanmış oluruz.. Fazla kasmaya gerek yok.. Herkeste on yirmi bın var gıbı konuşuyor millet..
Gelen haber burada herkes okusun anlasın.. Kimi brut der kımı tek fıyat..
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20201014_213049.jpg
Borsadan bi haber insanlar icin, gaz verici, azda olsa para kazandiran, kaybettirmeyen, yassklari ve tedbirleri yasatan bir staj gibi dusunun halka arzlari [emoji6]
Bu gazla baska hisselere giriyorlar. E birileri kaybedecekki birileri kazansin [emoji6]
Yarın akşam da brut gelır muhtemelen.. Ya da cuma..
SPK iyice işin suyunu çıkardı. Standart yok. Tkuru yu seyret merkoya göz yum öbür taraftan önüne gelene salla.
Böyle saçmalık görmedim Kesinlikle.spk kararları incelenmeli. SPK uyeleri ve bu kararları alanalr incelenmeli.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bist ve SPK ya dilekçe yazın. Bu sorunun çözümü halka arzlarda ilk gün uygulanacak SERBEST MARJ dır.
Bu sayede daha reel bir fiyat dengesi oluşacaktır.
Arkadaşlar açılış lotu kaçtır acaba?
145.000 lot satış oldu. Tavanda 14.8 milyon alis bekliyor.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satın bakalım, biz bu senaryoları çok gördük :)