Sayfa 72/166 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 569 - 576 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Yolgezer Yazıyı Oku
    18:20 de alim girmeniz ve çok şanslı olmanız halinde belki ertesi günkü (varsa) satışlardan alabilirsiniz

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de öyle zannediyordum Aracı kurum çalışanına bu girdiğimiz emirlerin BİST e iletilmesinin nası olduğunu sordum aldığım cevap hiç öyle düşündüğümüz gibi seans kapanınca 18.15 de önce emir veren BİST in sıralamasına girmiyormuş.Önce kendi aracı kurumuna gidiyor orada toplanıyor emir büyüklüğüne göre önce sıralanıyor sonra senin aracı kurumunun keyfine kalmış BİSTe topluca emiri ne zaman gönderirse sıralamaya gidiyorsun yani burada önemli olan aracı kurumların zamanlaması cuma açılış günüdede bu gündede ilk emirler GEDİK in olması tesadüfmü yoksa adamlar işini düzgünmü yapıyor.Gürünen yoruma açık.......
    YTD

Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    1-Araci kurumunuzun biste emirleri gonderdigi dakika onemli. (Diger araci kurumlarla oncelik yarisi)
    2-sizin araci kurumunuzda talimat verenlerin kendi icinde oncelikleri.
    Tabi hepsinin onune gecen robotlar( milisaniyeler yarisir robotlar arasinda) [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Durum aynen bu sekilde.
    Yukaridaki yazimda brokerlarin elle yazdiklari emirleri soylemiyorum [emoji23][emoji23][emoji23]

Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. (ESEN.E) payında 15/10/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut açığa satış yasağına ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması", "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" ve "Piyasa Emri (Market Order) ve Piyasadan Limite Emir (Market To Limit Order) Girişinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.

Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

4. gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    merhaba, bugün 4.tavanı, satış yok denecek kadar az olunca alım için pek fırsat vermiyor.
    %20 lik marja göre 2 tavan yapmış sayılıyor

SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. (ESEN.E) payında 15/10/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut açığa satış yasağına ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması", "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" ve "Piyasa Emri (Market Order) ve Piyasadan Limite Emir (Market To Limit Order) Girişinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.

Hangi cesaret açığa satar ki.Açığa satan kimden alabilir.Bu Tedbirlerin yansıması nasıl olur acaba.

7. Daha 4 gün oldu be bu ne hız

Sayfa 72/166 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •