Sayfa 73/166 İlkİlk ... 2363717273747583123 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1. Tek fiyat yok sanırım, bu güzel bir haber Daha gideri çok..

Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Tek fiyat yok sanırım, bu güzel bir haber Daha gideri çok..
    P.tesi sali oda gelir merak etme.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

3.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    P.tesi sali oda gelir merak etme.

Bu tedbirin konması için ne oldu ki şimdi hiçbir spekülatif manipülatif haret yok asansör yapmıyor sabah açıldığı gibi akşam kapanıyor KY nin satmadığı 105 adet hissede mi gözleri
    YTD

Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Bu tedbirin konması için ne oldu ki şimdi hiçbir spekülatif manipülatif haret yok asansör yapmıyor sabah açıldığı gibi akşam kapanıyor KY nin satmadığı 105 adet hissede mi gözleri
    YTD
    Sabah acildigi gibi aksam kapaniyor derken? [emoji23]
    Bu sekilde yukselen hissenin yine hu sekilde dusme ihtimalinin yuksek olmasindan dolayi boyle yasaklar geliyor. Bist in sayfasindan bu konularla ilgili aciklayici yazilari bulabilirsiniz.

Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

5.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Tek fiyat yok sanırım, bu güzel bir haber Daha gideri çok..
    Tek fıyat var.. Emirler eşleşmeler gözükmeyecek.. Eşleşmenın gözükmediği yerde tek fıyat nasıl olmayacak nasıl alıp satılacak.. Bır ay boyunca tek fıyat.. Girilen emirler ıyıleştırılemeyeck emir iptalleri yapılamayacak..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

amaç tavana girilen 21 milyon lotu azaltmak.
    bakalım yarın tavana kaç mlyn girilecek.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Dnısıya da baktımda ayın 7 sinde bizim tedbirleri yemiş 11 inde ise brüt ve tek fiyat yemiş dolayısıyla eğer esen tavan tavan gitmeye devam ederse pzt veya salı brüt ve tek fiyat gelir diye düşünüyorum

8.  Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Ben de öyle zannediyordum Aracı kurum çalışanına bu girdiğimiz emirlerin BİST e iletilmesinin nası olduğunu sordum aldığım cevap hiç öyle düşündüğümüz gibi seans kapanınca 18.15 de önce emir veren BİST in sıralamasına girmiyormuş.Önce kendi aracı kurumuna gidiyor orada toplanıyor emir büyüklüğüne göre önce sıralanıyor sonra senin aracı kurumunun keyfine kalmış BİSTe topluca emiri ne zaman gönderirse sıralamaya gidiyorsun yani burada önemli olan aracı kurumların zamanlaması cuma açılış günüdede bu gündede ilk emirler GEDİK in olması tesadüfmü yoksa adamlar işini düzgünmü yapıyor.Gürünen yoruma açık.......
    YTD
    ne yani şimdi diyelim Vecihi yurttaşımız x hissesinden 1000 lot satışı saat 18:47 de aracı kurumuna gönderdi..... Necmiye hanım yurttaşımız da aynı x hissesinden 278000 lot satışı saat 18:53 de gönderdi ... Aracı kurum Necmiye hanımın emrini Vecihi beyin emrinin önüne mi alacak ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 73/166 İlkİlk ... 2363717273747583123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •