Originally Posted by
SOrRrOS
Ben de öyle zannediyordum Aracı kurum çalışanına bu girdiğimiz emirlerin BİST e iletilmesinin nası olduğunu sordum aldığım cevap hiç öyle düşündüğümüz gibi seans kapanınca 18.15 de önce emir veren BİST in sıralamasına girmiyormuş.Önce kendi aracı kurumuna gidiyor orada toplanıyor emir büyüklüğüne göre önce sıralanıyor sonra senin aracı kurumunun keyfine kalmış BİSTe topluca emiri ne zaman gönderirse sıralamaya gidiyorsun yani burada önemli olan aracı kurumların zamanlaması cuma açılış günüdede bu gündede ilk emirler GEDİK in olması tesadüfmü yoksa adamlar işini düzgünmü yapıyor.Gürünen yoruma açık.......
YTD
ne yani şimdi diyelim Vecihi yurttaşımız x hissesinden 1000 lot satışı saat 18:47 de aracı kurumuna gönderdi..... Necmiye hanım yurttaşımız da aynı x hissesinden 278000 lot satışı saat 18:53 de gönderdi ... Aracı kurum Necmiye hanımın emrini Vecihi beyin emrinin önüne mi alacak ?
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri