zararı nasıl maksimize ederiz.. nasıl en kötüyü yaprız.
amaç kökten batırmak demek ki...
Printable View
zararı nasıl maksimize ederiz.. nasıl en kötüyü yaprız.
amaç kökten batırmak demek ki...
Naci Agbal in görevden alınması üstelik faiz %19. Cds dolar nasıl duracak dünyayı finans piyasalarını nasıl inandıracaksin. Dünyanın en iyisini de getirsen kimse inanmaz. IMF ye gitsek kapısında yatsak Biden he demezse olmaz. Tekalifiye milliyeden başka yol kalmadı.
Geceye yüklü long giren kardeşim inşallah Pts üzülmez hatta sevinirsin. Herkes soruyordu bunlar bizim bilmediğimiz bir şeyi biliyorlar diye. Bunu sadece yabancı bilmiyor sanırım AKP içinde de bilen vardır. Pala ooo çok iyi olmuş mu diyecek. Yoksa . .
Yahu biz yine kabine değişecek berat enerji bakanı olacak diye piyasayı veriyorlar diyorduk.meger daha büyük surprizler varmış.bizi izlemeye devam edin.bu ülkeye yabancı falan gelmez taaKi BAŞ kan değişene kadar.
Bu kadar kanırtan. Bütün bunları göze alan seçimi de hiç bir şekilde kaybetmez.
Longcular mı sevinsin?
Şortçular mı?
Evet demek ki bu haber gün içinde öğrenilmiş, satışların sebebi belli oldu. Fazla söylenecek bir şey yok. MB görevden alınması, hem de faizler %19 a çıkartılmışken...aşırı saçma ve yanlış... İstanbul sözleşmesinden çıkılması ise utanç verici. Şimdi yazıcam ama bazı arkadaşlar yine kızacak. Siyasal islam tam olarak İstanbul sözleşmesinden çıkmaktır işte...
Kirli ellerini ülkeden çekmedikleri sürece, bu ülkenin nefes alması mümkün değildir. Long olan arkadaşlara sabırlar...
Genelde viopta açık pozisyon taşımıyorum pgsus u dibe yakın bi yerde yakaladım dedim gidiyor ellemiyim p tesi Salı kapatırım şimdi bence bugun bunu biliyorlardı biz küçük yatırımcıların ne suçu var anlamıyorum p tesi ne olacak şimdi ?olası bir Düşüşten nasıl korunacağız ?
Argentino Doggy ve Pezolar :) Çarşamba günü yazmıştım, kimse itibar vermedi, abanın :)
Tüm bu kararların gece yarısı kararnamesiyle alınmış olması yapılan işten kendilerinin de ne kadar utandığını gösteriyor.
Kapıcı değiştirir gibi mb başkanı değiştiriyorlar. Kapıcı bile 4 ayda 2 kere değişmez. Ayıptır.
1 tane akplinin dahi, reisin 4 ay önce yaptığı atamayı hiçe sayarak yaptığı bu görevden almayı destekleyebileceğini sanmıyorum.
Artık ekonomiyi batırmaya uğraşıyorlar bunun başka açıklaması yok.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Yaklaşan cisim resmi gazete imiş.
İçeriden haber alanlarla nasıl başedeceğizki.
En çok merkez sağ seçmene kızıyorum bitti deseler biter ama propaganda makinasına kapılıyorlar.
Yazık oluyor ülkeme.
En korktuğum borsada yatırımım varken erken seçim kararına denk gelmekti. Artık erken seçim olsa diye dua ediyorum. Hergün saçma kararlarla parça parça can çekişmektense direk ne olacaksa olsun kafasına evrildim.
Saygılar.
Memlekette erken yatmaya gelmiyor ülke24 saat aksiyon dolu e biz bu boku hacim yapmak için mi yedik o zaman
https://twitter.com/naci_agbal/statu...82108583936001
adam kovulduğu için teşekkür etmiş. titrindeki merkez bankası başkanının önüne de eski yazmış. ölüyoooom :yahoo:
Aslında soru cok normal. Normal olmayan bizim verdiğimiz tepkiler. biz tersi işlem yapamyı seviyoruz.Salı gununden beri varanttaki işlemleri izleyin tüm işaretleri vermişti.... biz haber var ama acaba ne :vk::vk::vk::vk:
kafayı vurduk vurduk 200 puan arttıramaz hatta hiç artırmaması gerekiyordu. Bunun altında birşey yatıyor dedim durdum.
Önce şaka sandım imkansız dedim. Artık inandığım birşey var. Parti içinde birilerinin yüklü dolarları var. Böyle karar aldırıyorlar.
yenisi hızla faiz düşürürse ne 8 kalır ne de 9.........ytd
Yenisini bugün konuştururlar işte sıkı politikadan vazgeçmeyiz vs. Neyseki bağımsız başkanımız var 😀 müdahale edilmiyor. Erol Bulut bile bu kadar adam değiştirmez.
Bayburt milletvekili yeni şafak yazarı.
Dünyanın en kısa ve komik fıkrası bu kadar.
Bu kadar da olmaz.Bu görevden almadan sonra itibar sıfırlanır.Hafta sonu rahat edelim dedik.Illaki atraksiyon olacak.
Adama şişko dediniz Ama adam durumu biliyormuş...Songur den bahsediyorum.
Ne desem ne yapsam boş, son 3 gündür olanlar inanılmaz diyeceğim de bunlar bu ülkede gayet normal işler. Kasımdan beri koskoca eski bakan görüntü vermedi. Alt tarafı bir bürokrat değişti. Dolar falan zıplarmış,borsa çakılırmış. Boşverin çok da şey etmeyin, kahvaltı neyim yapın.
Not: Dünkü yeni şafak şeysinin manşetinden belliydi ama biz ayıkamadık, adam orda yazarmış ya la:evil:
Dayı bas 2 trilyon TL... Alem ralli görsün..
Ağa döviz yıl açılışı 7,44 şuan 3 sene önceki tepenin altında yani sıkıntı yok
Bas bas testo Taylan
Yeni başkan
Ticari Bankalarda Sorunlu Kredilerin Yönetimi Çözüm Yolları ve Takibi' ve 'Enerji Sektöründe Yatırım Projelerinin Değerlendirilmesi' adlı yayımlanmış 2 kitabı ve çok sayıda yazısı bulunmaktadır.
Ralli...
Dayı çok sevincliyim yeni başkanın kariyeri tam ihtiyacımız olan kariyer..
vay vay vay vay bı uyandık ne görduk....bu kadarı fazla harbden....
Merkez bankası futbol takımı gibi oldu. Sürekli teknik direktör değiştiriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabık başkan faiz arttirmadığı için gitti.
Halef başkan faiz artırdığı için gitti.
Yeni başkanın yerinde olsam sessizce,hareketsiz ,ölū taklidi yaparak beklerdim.😀😀😀
Hdp kapatma davası,
Andımızın kaldırılması,
Milletvekilinin birisinin mv.liğinin düşürülmesi ve meclisteki eylemi ,
İstanbul sözleşmesinden çıkılması,
Şimdi de bu, normal bir ülkenin bir yılda yaşamadığını biz 3 günde yaşıyoruz, başkanın da dediği gibi vatandaşı olmasak aksiyonu ve eğlencesi bol bir ülkeyiz emenike :party:
Dayı faizi 19 yapınca işsizlik mi bitiyor. Çok yerinde adım dün zabah konuştuk ayrıntılı..
Yap reformu. Bas bas bas sorunlu kredileri çöz.
Ağa müthiş bir firsat penceresi açıldı başkanım...
Umut isigi yandı..
İşsizliğe işsize umut isigi yandı..
Yatırım istihdam umudu yandı.. iş bulma umudu yandı..
Gözlerim yaşlı ağlıyorum işte bu ya
Memleket zarrabı yemiş haberimiz yok.
bu bademler şovu çok sever pazartesi yeşil kapatmayalım:)
Salı günü Yeni şafak manşeti : "piyasalar yeni MB coşkuyla karşıladı" :bravo: